букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания Titanbet не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на Palms Bet или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

€25 безплатни залози

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество пазари
 • Голямо количество безплатни залози
 • Една от най-добрите платформи
 • Cash out опция на много пазари

Titanbet – букмейкърът, зад който стои хазартният софтуерен гигант Playtech

Титанбет е собственост на компанията Playtech. За незапознатите, това е един от лидерите в разработката на хазартен софтуер, който се използва от редица големи компании в бранша. Като такъв, организацията поддържа и собствен сайт за залагане плюс покер и казино. Плейтек се появява на пазара през 1999 година, но Титанбет чак през 2011 година, тъй като фокусът е бил създаването на игри. Това прави букмейкъра сравнително нов, съответно и не толкова разпознат като марка, особено сред българските играчи.

В това ревю ще разгледаме платформата, условията и всички детайли около Titanbet спортни залози, за да направим оценка.

Как да вляза в Titanbet от България?

Titanbet - Начало

Достъпът до сайта е напълно свободен и към момента не е ограничен по никакъв начин. Той обаче не приема регистрации от българска територия. Не трябва да се подвеждаме по наличието на български телефонен номер за поддръжка. Много световни букмейкъри ситуират отделите си за клиентска поддръжка у нас. Дали това може да е някакъв сигнал за бъдещо навлизане на Titanbet България в нашия пазар? Със сигурност може да е от полза, но и още по-сигурно не е ключово за решението.

Компанията не разполага с Titanbet лиценз от бившата Държавна комисия по хазарта или НАП, настоящият орган, който отговаря за лицензирането.

Съществуват ли огледални сайтове или алтернативни линкове? В мрежата могат да се срещнат както връзки към локалните сайтове за различни държави, така и предполагаеми алтернативни домейни за достъп и игра. Те обаче пренасочват към официалния сайт и съответния му домейн. Не могат да ни послужат за заобикаляне на ограничението.

Единствената опция остава за хората от България, които се намират официално в чужбина и най-вече в страна, в която Titanbet присъства. Те ще могат да изпълнят задължителното потвърждаване на самоличността и няма да имат проблем с разплащанията.

Titanbet е лицензиран и безопасен за залагане

Въпреки всичко, букмейкърът работи напълно легално в много страни и разполага с нужния Titanbet лиценз. Централната дейност се извършва чрез дружеството Universe Entertainment Services в Малта. То е под регулациите на Малта и за различните си дейности има издадени от тамошните институции лицензи с номера MGA/CL1/929/2013, MGA/CL3/929/2013 и MGA/CL2/963/2014.

Титанбет спазва насоките на BeGambleAware – една от най-големите организации в областта на прозрачното и безопасно залагане, както и в борбата срещу пристрастяването към хазарта.

Работи се в сътрудничество с IBAS. Това е организация, която е посредник за решаване на проблеми между играчи и хазартни оператори. Тя е под насоките на Хазартната комисия на Великобритания. Особено последното е повече гаранция в очите на играчите, отколкото каквито и да е други закони и регулации, защото самата организация работи с голям успех.

Създаването на Titanbet регистрация се състои само от една стъпка

Регистрация в Titanbet

В повечето сайтове, формата за създаване на акаунт е съставена от няколко различни стъпки. От Титанбет са избрали тук стъпката да е само една. Данните, които трябва да попълним започват с име, фамилия и дата на раждане. Следват e-mail адрес и телефонен номер, които трябва да бъдат правилно изписани. Попълваме адрес, пощенски код и град, също задължително по коректен начин. Последната част от процеса, е да изберем потребителско име и парола за своя акаунт.

Условията за ползване се приемат с натискане на бутона за Titanbet регистрация. Опциите с тик (✓) се отнасят до това дали искаме да бъдем информирани в реално време за бонуси и промоции, както и да получаваме седмичен бюлетин от букмейкъра.

Има задължителна Titanbet верификация, чрез която се отваря възможността да изтегляме средства от акаунта си. Препоръчва се да я направим максимално бързо, за да сме спокойни, че можем да играем без притеснения. Нужните документи се качват през специално предназначени за това форми в секцията „Support“.

Трябва да качим:

 • Фотокопие на лична карта, шофьорска книжка или паспорт, на които се виждат ясно името и датата ни на раждане.
 • Доказателство за адрес, което може да бъде банково извлечение или някаква сметка. Там трябва да се виждат имената и адреса ни. Документът трябва да е не по-стар от три месеца.
 • При използване на банкова карта за Titanbet депозит и теглене на средства се налага да я регистрираме чрез качване на копие на картата от двете страни, на което се виждат първите шест и последните четири цифри от номера, заедно с датата на изтичане. Всичко останало може да бъде скрито.

Ще получите потвърдителен имейл след като процесът по проверка приключи.

Разнообразие от налични начини за Titanbet депозит и теглене

Титанбет предлага доста широк набор от възможности за прехвърляне на пари между сайта и клиента. На първо място си струва да отбележим, че това е един от малкото сайтове, които приемат разплащания с Биткойн.

Предлага се и възможност за работа с банкови карти от всякакъв тип – Visa Debit, Visa Electron, Maestro, Mastercard, Diners Club International, дори Delta. Доста малко компании преминават отвъд поддръжката на разплащания с Visa и Mastercard. Сигурна опция за вкарване на средства е използването на Paysafe ваучер. От глобалните системи за обработка на плащания, тук можем да открием WebMoney и NETELLER. Можем да правим плащане и чрез банков трансфер.

Компанията поддържа и различни локални разплащателни методи за държавите, в които работи. Има QIWI, Yandex, Монета, AstroPay, Trustly, EasyEFT и какво ли още не.

Минималните суми за Titanbet депозит и теглене са респективно 10 евро и 20 евро. Не се налагат допълнителни такси. Формите за разплащане са много лесни за употреба и на самия сайт за всеки метод е описано как се случва стъпка по стъпка.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: €10 €10 €10 €10 €10
Минимално теглене: €20 €20 €20 €20
Време за теглене: до 7 дни до 5 дни до 5 дни 2 до 5 дни
Такса Няма Няма Няма Няма Няма

Играчите могат да разчитат на добър Titanbet бонус и промоции

След регистрация, при извършването на 5 залога от 5 евро, клиентът получава 25 евро за безплатни залози. Освен това в сайта е налична секция със специални предвиждания, за които има увеличени коефициенти. Специално за хората, които играят от мобилно устройство има допълнителни безплатни залози всеки месец. Другата интересна промоция на Titanbet България е свързана с множествените залози и на практика представлява застраховка на комбинации от 4 спортни събития. Ако едно от тях не излезе, сайтът възстановява загубената сума под формата на сума за безплатни спортни залози.

Както можем да забележим, фокусът е върху Titanbet бонус, който няма изисквания за превъртане. Една по-консервативна, но и по-щадяща играчите политика.

Titanbet Бонус
 • Бонус:€25 безплатни залози
 • Бонус код:
 • Превъртане на бонуса:
 • Валидност:7 дни
 • Минимален коефициент:2.00
 • Минимален депозит:€25 (5 x €5)
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:€200
 • Изключени методи за плащане:NETELLER
 • Изключени видове залози:Конни

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Titanbet спортни залози – истинско удоволствие

Спортни залози в Titanbet

Титанбет е една от компаниите, които предлагат възможно най-много пазари за множество от спортните събития. Във футбола това число много често се движи около 200. Наблегнато е на маркетите за голове, резултат, корнери, полувремена и играчи. Към всяко събитие има и секция със специални пазари, които представляват основно различни комбинации. При други популярни спортове като хокей, баскетбол и волейбол, пазарите за залог стигат до 50-100. При останалите спортове е строго специфично.

Електронният фиш дава възможност за стандартни единични и комбинирани залози, както и комбинирани залози с така наречения залог “Банкер”, което променя условията за печалба на фиша и може да предложи доста интересни възможности. Предлага се и възможност за бързи залози с един клик върху желаните селекции.

По отношение на наличните възможности за игра, имаме единични залози, всякакви комбинации за колонки (двойни, тройни, четворни, петорни и т.н.), включително и специални такива като Лъки, Трикси, Голиат, Хайнц и други. С две думи, те предлагат чрез един залог да покрием всички възможни колонки според броя на селекциите.

Стигаме и до Titanbet затвори залог, който е една от силните положителни черти на букмейкъра.

На първо място, защото е наличен както на настолен компютър, така и на мобилно устройство. Възможно е да се прави само цялостно затваряне на фиша с цел намаляване на загуби или подсигуряване на печалба. Няма функции за автоматично или частично затваряне. Cash Out е наличен за всички основни спортове, както преди срещите, така и на живо. Важи за единични и множествени залози на повечето пазари. На сайта има секция, в която са изредени пазарите, за които не е наличен кеш аут. В страницата на всяка среща също има означения за това. Важно е да имаме предвид, че при използването на баланса за безплатни залози, фишовете не подлежат на затваряне.

На какви видове спорт можем да залагаме в Titanbet България?

По всяко време на платформата можем да открием налични около 30 спорта. Селекцията включва както известните спортни дисциплини, така и такива, които са по-специфични и по-малко популярни. От Титанбет искат да поддържат точка на баланс, в която има всичко необходимо, без излишни събития. Любителите на наистина нестандартните спортове и лиги трябва да изберат друг букмейкър.

За играчите, които искат да правят Titanbet спортни залози на български спорт, сайтът предлага Първа професионална лига по футбол и Националната баскетболна лига. Малко са сайтовете, които предлагат пространно родните състезания, така че в това отношение можем да отбележим положителен резултат.

Има секция за залагане на електронни спортове (eSports). В нея можем да открием популярни гейминг заглавия като CS: GO, DOTA, LoL и други подобни. Налични са обаче и игри, които не се срещат често на други места, като например Kings of Glory. За доста мачове се поддържат и добри количества от пазари. За жалост няма пряко предаване на събитията и много подробни статистики.

Секцията с Titanbet виртуални спортове е сред най-добрите в бранша. Можем да играем денонощно на виртуални спортове от най-различни видове – с коментар и излъчване в реално време. Има футбол, баскетбол, тенис, колоездене, надбягвания с хрътки и коне, състезания с мотори.

В секцията „Entertainment“ можем да открием възможности за залог на събития като Оскарите, Евровизия и Личност на годината, а в секцията „Politics“ има опции за залог на изборите за президент и парламент в доста държави.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Титанбет залози на живо на професионално ниво

Ще започнем от слабото място на този букмейкър. А именно, че се предлага пряко предаване само и единствено на конни надбягвания. Самото то не е безплатно и изисква направен залог от поне 1 евро на избраното състезание. Това със сигурност не е в плюс на Титаните, макар и да не са единственият сайт с такава липса. Все повече букмейкъри предлагат възможност за гледане на живо поне на футбол, а и на доста други спортове, включително електронните.

Що се отнася до обособената секция за лайв залози, тя е много добра, въпреки липсата на стрийминг. Самата страница е максимално изчистена и предлага виртуална визуализация на събитието с най-основните данни, плюс поток от информация за случващото се. Към всяка среща обаче има бутон за доста подробни статистики. В тази секция има статистики по години и по първенства за всякакви неща – голове, корнери и други. Наистина е възможно да правим залози на живо с доста качествена подготовка и методика, без нужда от външни източници на информация.

Вземете Titanbet мобилно приложение и мобилна версия в джоба си

Мобилната версия на Titanbet е бърза и с изчистен дизайн

При отваряне на сайта през браузъра на каквото и да е устройство, ще се появи адаптирана за него Titanbet мобилна версия. Тя е изчистена от натруфени графики, предоставя пълната функционалност на настолната версията и работи бързо. Променя се според размера и резолюцията на дисплея ни.

Ако натиснем в горния ляв ъгъл, от там можем да стигнем до страница, която предлага и Titanbet мобилно приложение за телефони и таблети с операционни системи Android и iOS. В зависимост от устройството ни, тук производителността може да е една идея по-добра. А и да не се лъжем, достъпът с един клик от началния екран си е голямо удобство.

Платформата на Titanbet е разработена от Playtech

Десетките години разработване на софтуер за хазартни игри и залози, дават опит, както и носят информация за най-добрите практики, какво работи и какво-не. Тук това се забелязва изключително лесно. Можем да започнем от много добре направената търсачка, функционалността за групиране на желани срещи и много добре разработеният календар за бъдещи събития.

Можем да разчитаме, че бъговете, спирането на сайта и всякакви проблеми от техническо естество ще са рядкост. Още от начина, по който са направени Titanbet регистрацията и верификацията, разбираме високото ниво на качество. Поведението на потребителите най-вероятно е било анализирано и на тази база е изградена организацията на сайта. Компанията знае в каква последователност хората играят, какво искат да виждат и какво искат да направят във всеки един момент. Детайли, които убягват на доста други компании.

Добрата техническа подготовка се отразява положително на сигурността

Личната информация е много важна, а нейната защита е още по-ключова за преживяването. Мерките, които се вземат за опазването ѝ при Титанбет, са на три нива – физическо, електронно и управленско. Само отделни служители имат достъп до данните и всеки един от тях преминава през специализирано обучение по сигурност на работата. Спазват се политики, процедури и стандарти за всяко едно действие. Самата връзка със сайта е криптирана чрез 256-битов SSL технология. Това подсигурява, че връзката между нашето устройство и сигурната сървърна среда е шифрирана, а данните в нея са разбъркани. Удостоверението за този факт е издадено от DigiCert.

Тук отново изниква и аргумента, че все пак говорим за компанията Playtech. Редица огромни организации разчитат на технологично осигуряване именно от нея. Щом те могат да доверят своята информация, ние също можем да сме спокойни.

Грижата за клиента е от съществено значение за Титаните

Работното време на отдела „Грижа за клиента“ не е денонощно, което е лек недостатък. Специално за нас, европейците, обаче е доста удобно, тъй като служителите на компанията са на линия от 08:00 до 02:00 – прозорец от 16 часа, който покрива най-активните часове. Предлагат се различни форми на комуникация. Най-бързо и удобно е използването на чата на живо.

 • Международният телефон за връзка е +35924896902
 • Международният номер за факс комуникация е +44-800-4715-207
 • Другата възможност за връзка е чрез e-mail. Основният e-mail адрес на отдела по поддръжка е support@titanbet.com

В сайта са налични и секции за помощ – често задавани въпроси, правила за залагане и основи на хазартната теория. Все пак сме длъжни да отбележим, че помощната секция не е нивото на доста от конкурентните. Със сигурност има на къде да се развива, тъй като може да спести нуждата от контакт с „Обслужване на клиенти“ по доста въпроси. Все пак може да бъдем сигурни, че ще получим съдействие по всеки един въпрос, стига да потърсим контакт.

Фирма: Седалище: Управител: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
Titanbet, operated by Universe Entertainment Services Malta Limited Universe Entertainment Services Malta Limited, Level 3, Valletta Buildings, South Street, Valletta, VLT1103 Malta MGA/B2C/249/2013 24/7/365
support@titanbet.com +35924896902

Финално заключение за Titan Bet и услугите на букмейкъра

Това е сайтът за хората, които търсят прозрачни и лесни за изпълнение бонуси. Това е платформата, която е лесна за използване и няма да ни разочарова по технически причини. Като места, на които изостава от конкурентите можем да посочим липсата на подробна помощна секция, липсата на пряко излъчване на спорт и липсата на по-голям брой промоционални предложения.

Препоръчваме играта в сайта заради лесния достъп до безплатни залози, широката достъпност на Кеш аут и добре подготвените служители, които обслужват клиентите. Голямата отговорност, която Playtech носи, предвид че едни неправомерни действия в Titan bet могат да афектират бизнеса ѝ в много други външни направления, също ни дава комфорт при използването на услугите.

FAQ

💰 Какви са минималните и максималните суми за залог?

Минималната сума за залог е 0.1 цента/евро/паунда. Максималните суми са специфични за отделните спортове, първенства и пазари.

🃏 Добра ли е секцията за покер?

Да, в нея има доста играчи. Софтуерът е много добър. По всяко време на денонощието може да открием голямо количество кеш игри. Организират се различни турнири. Особено за Texas Hold’em и Omaha, преживяването е без какъвто и да е компромис.

🤷‍♂️ Каква е общата оценка за коефициентите, които предлага Titan Bet?

Като цяло за всички спортове и пазари, можем да определим, че нивото на ставките е над средното за бранша. Има немалко ситуации, в които футболни срещи, а и не само, за доста маркети са с най-висок коефициент именно при това буки. По отношение на коефициентите няма основание за каквито и да е притеснения.

€25 безплатни залози

Не е одобрен

 • Бонус:

  2.8

 • Залози на живо:

  3.1

 • Мобилно приложение:

  3.4

 • Пазари:

  3.8

 • Методи за плащане:

  3.5

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Winbet Ревю