InternetZalozi.com Блог

Уилям Хил в преговори за 888

wmhill_3170091b

Акциите на 888 спаднаха след отменяне на преговорите за превземане от страна на Уилям Хил

Онлайн хазартната компания съобщи, че £720 млн. предложени от букмейкър в Англия са твърде малка сума за ключов акционер като се предполага, че това е имено Ави Шейкд.

Холдингът 888 досега е бил няколко пъти под опити за превземане, като Ladbrokes се е опитвал два пъти до сега.

Акциите на холдинга 888 рязко спаднаха след като се разчу, че се провеждат преговори за продажбата на компанията за £720 млн. с големия букмейкър Уилям Хил, който прекрати срещата.

Преговорите между двете компании бяха прекратени, поради един от акционерите, който смята, че цената е твърде ниска,на когото акциите в последствие се понижиха с 11% до 151, 75 след новината.

Онлайн покер компанията, която е базирана в Гибралтар съобщи, че миналата седмица Уилям Хил е предложил на компанията оферта от 200 п в акции и 3 п дивиденти. Бордът на директорите проведе разговори с едни от най-големите брокери в Англия и главните акционери на 888, с цел да достигнат до споразумение за опоменатата сума.

В изказване за London Stock Exchange 888 каза: „Поради големи различия в мненията по цената с основните акционери, не можахме да постигнем съгласие по предложението на Уилям Хил, за това предпочетохме да прекратим преговорите”.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече