InternetZalozi.com Блог

Walsh в надпреварата за френската купа

Lord Windermere and Davy Russell win the Betfred Gold Cup Cheltenham Festival Day 4 Photo: Patrick McCann 14.03.2014
Lord Windermere and Davy Russell win the Betfred Gold Cup Cheltenham Festival Day 4 Photo: Patrick McCann 14.03.2014

 Уолш се е насочил съвсем сам  към голямата награда в Париж

 Уилиям Мулинс, бивш треньор на Руби, каза: „На него ще му хареса там, а и е изучавал в родината си френския маниер на скокове. Ако стигне до тях ще има шанс в състезаниeто.”

 Сир Колонгес има още какво да покаже, за да докаже, че е на нивото на състезателите допуснати до състезанието, подвизите му в състезанията са окуражили Поул Николс да оседлае коня си за първото място в състезанието.

 Треньорът каза: „Той е 142 в ранглистата и досега се е представял задоволително, за това е малко вероятно да ни изненада. Но е открито състезания , той скача и галопира, така че не се знае”.

 Милорд Томас спечели френския Grade 1, а миналия ноември спечели Prix la Haye Jousselin и бавно развива своя потенциал, с помощта на треньора си Доминик Бресо, което се пролича с победата му над Бел ла Вие и Шанън Рок в последното издание на Prix Ingre.

 Ако Бел ла Вие направи хеттрик в Guillaume Macaire това ще бъде най- забележителното завръщане на колодрума от 2013 когато победителят остана неподвижен цяла година, с животозастрашаващo нараняване на таза.

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече