InternetZalozi.com Блог

Walsh в надпреварата за френската купа

Lord Windermere and Davy Russell win the Betfred Gold Cup Cheltenham Festival Day 4 Photo: Patrick McCann 14.03.2014
Lord Windermere and Davy Russell win the Betfred Gold Cup Cheltenham Festival Day 4 Photo: Patrick McCann 14.03.2014

 Уолш се е насочил съвсем сам  към голямата награда в Париж

 Уилиям Мулинс, бивш треньор на Руби, каза: „На него ще му хареса там, а и е изучавал в родината си френския маниер на скокове. Ако стигне до тях ще има шанс в състезаниeто.”

 Сир Колонгес има още какво да покаже, за да докаже, че е на нивото на състезателите допуснати до състезанието, подвизите му в състезанията са окуражили Поул Николс да оседлае коня си за първото място в състезанието.

 Треньорът каза: „Той е 142 в ранглистата и досега се е представял задоволително, за това е малко вероятно да ни изненада. Но е открито състезания , той скача и галопира, така че не се знае”.

 Милорд Томас спечели френския Grade 1, а миналия ноември спечели Prix la Haye Jousselin и бавно развива своя потенциал, с помощта на треньора си Доминик Бресо, което се пролича с победата му над Бел ла Вие и Шанън Рок в последното издание на Prix Ingre.

 Ако Бел ла Вие направи хеттрик в Guillaume Macaire това ще бъде най- забележителното завръщане на колодрума от 2013 когато победителят остана неподвижен цяла година, с животозастрашаващo нараняване на таза.

Последни Новини

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече

Bet365 стана официален спонсор на ПФК Лудогорец

Bet365 ще бъде официалният спонсор на ПФК Лудогорец, отбора ще бъде вторият в Европа, тъй като „Стоук Сити“ също са спонсорирани от собственика на Bet365. Букмейкъра сключи договор за срок от две годи...
Прочети повече