букмейкъри с лиценз в България

4.9

200% бонус до 200лв

Регистрирай се в Winbet

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество спортове
 • Залози на живо
 • Залози на виртуални спортове
 • Cash out опция

Затвори залог Winbet – Как се ползва и кое е особеното на cash out функцията

Winbet е компания, която се бори за лидерското място на българския хазартен пазар. И като такава, тя предлага една опция, която помага на играчите да решат един от най-големите си проблеми. А именно проблемът със загубите. Става въпрос за Winbet затвори залог. Чрез него имаме възможност да уреждаме своите залози, преди края на срещите. Така имаме контрол над загубите и можем да се сдобием със своята печалба предварително. Сега заедно ще разгледаме как работи Winbet кеш аут, какви са тънкостите му и ще му направим оценка.

Специфики на затвори залог Winbet

Функционалността може да е много обширна. Всяка букмейкърска компания развива инструмента според своята визия. Може да се предложат някои допълнителни възможности, има различни варианти за маркиране на срещите, както и като цяло с кои събития може да се използва.

Спортовете и пазарите, на които можем да използваме Winbet cash out

Опция затвори залог в Winbet

Първото нещо, което трябва да се отбележи е, че Уинбет позволява на играчите да комбинират различни спортове, без това да ограничава възможността за преждевременно уреждане на талона. Важно е само да се придържаме към спортовете, за които това е възможно. Тук това са най-вече футболът, заедно с хокей, тенис и баскетбол. Случва се да е възможно и за много други спортове, но тези са най-сигурните.

За жалост няма обозначение за конкретни спортове, срещи и пазари, които могат да се затварят. Ние открихме и друг ориентир, който може да ни помогне. Събитията, които са налични за игра на живо, обикновено са такива, за които може да се прави кеш аут.

Що се отнася до пазарите, трябва да се придържаме към класическите такива – като залозите за краен победител, по-предпочитаните хендикап залози, брой голове / точки, двата отбора да отбележат попадение и други подобни. Много е важно да се знае, че статистическите залози – за ъглови удари, засади, картони, нарушения и прочие, не са подходящи за Winbet кеш аут. Дори едно такова събитие във фиш, което не е съвместимо с услугата, я прави неналична, независимо, че всичко останало подлежи на затваряне.

Друго нещо, по което можем да се ориентираме, е това от коя лига, първенство или турнир е част събитието. Колкото по-елитни са те, толкова по-голям е шансът да се получи. Евротурнирите, елитните ешелони на европейските държави, всякакви международни събития обикновено предлагат възможност за затваряне. Ако стоим настрана от слабо известни състезатели, тимове и състезания, увеличаваме шансовете си за успех.

И общо взето можем да разберем дали даден фиш ще може да се затвори, едва когато поставим залог на него. Няма значение дали имаме залог с една или няколко срещи, стига те да са съвместими.

Детайли за начина, по който функционира Winbet затвори залог

Въпреки, че нашенците се опитват да бъдат адекватна конкуренция на световните гиганти, в някои отношения има изоставане. На немалко места можем да открием допълнителни възможности като частично уреждане на залога. Това е много полезно, ако не знаем какво да направим, защото можем да си върнем сумата отговаряща на една част от нашия залог, а другата част да остане в игра, в случай, че имаме шанс за добра печалба.

Или пък да зададем стойност, която ако бъде достигната, залогът да бъде уреден автоматично. В Winbet е възможно да затворим само целия залог и то само и единствено ръчно. Трябва да следим какво се случва и, ако преценим да отидем и да активираме затварянето.

Как се затваря залог в Уинбет?

Талон за затваряне на залог в Winbet

Първата стъпка е да проверим дали нашият талон и залозите в него са достъпни за кеш аут, за да може да сме наясно дали ще можем да реагираме в реално време. Това се осъществява като отидем в раздела със залози, който се намира от дясно на нашия екран. Когато го натиснем се отваря прозорец, в който ще видим всички активни залози. Ако има бутон с надпис Кеш Аут, то сме в играта.

Обикновено можем да затворим залога си веднага след като го направим, с малка загуба от залога. На бутона се отразява каква сума ни предлага компанията, за да продадем фиша си към всеки момент. Сумата се актуализира в реално време, според това което се случва в игра.

Преценяваме, че искаме да затворим. Трябва да натиснем бутона, което още един път ще ни извести за сумата на офертата. Ако потвърдим желанието си, фишът веднага се урежда, а парите се озовават в баланса ни, свободни за моментална употреба.

Направено е, така че да е бързо и лесно. Реално са само няколко клика и отнема няколко секунди. Но трябва да запомним винаги да проверяваме дали ще можем да затворим, след като направим своя залог, за да няма неприятни изненади.

Затвори залог Winbet – Лесно и без усилия през мобилно устройство

Използването на функцията затвори залог в Winbet работи безпроблемно и на мобилно устройство

Стигаме и до нещо много важно за все повече играчи в наши дни, което не се предлага от немалко букмейкъри, дори да имат кеш аут. Ако залагаме през мобилно устройство, без значение смартфон или таблет, можем да сме спокойни, че използването на функцията е възможно и никак не е сложно.

Процесът е много подобен на този, когато използваме настолната версия на Winbet България. Отваряме секцията “Моите залози” и там по същия начин става ясно дали даденият фиш предлага възможност да бъде затворен. Ако това е възможно ще видим същия бутон и просто трябва да го натиснем.

Важен момент е и, че тук също трябва да потвърдим избора си след първото натискане на бутона, което много играчи често пропускат.

Тествахме на доста устройства и нямахме проблем да направим затваряне. Става на всякакви таблети и смарт телефони, всякакви лаптопи, без значение от операционната система. Работи с Windows, Android и iOS. Със сигурност оценяваме, че Winbet затвори залог е достъпен и на крак.

Ако не виждате бутона за кеш аут, не се касае до проблем с устройството, а при всички положения е заради това, че самото събитие не подлежи на уреждане предварително.

Който иска да се възползва, просто трябва да отвори сайта на букмейкъра през браузъра на устройството си. Мобилната версия на Уинбет изглежда почти идентично на настолната такава. Към момента няма отделни приложения за различните мобилни платформи.

Предимства и недостатъци на опцията спрямо конкуренцията

Започваме от това, че ако спазваме насоките, които са посочени по-горе, едва ли ще попаднем на среща, която да не дава тази възможност. Също така от Winbet се стараят да предлагат максимално много спортове и пазари за затваряне, като в някои дни успява да осигурят 80-90% покритие.

Всичко е направено, така че щом поискаме да затворим залог, това се случва точно с три клика:

 • Залози
 • Клик на бутона за затваряне
 • Потвърждаване

Има сайтове, където става доста по-объркано и бавно.

От Уинбет са успели да постигнат много добра работа, без бъгове и засечки, без значение дали сме на компютъра или смартфона си.

Стига да спазваме насоките за избор на среща, няма значение дали в талона сме си добавили една или повече срещи, дали е права колонка или система. Нямаме ограничения в това отношение.

Но трябва да отбележим, че си има и недостатъци. Много е неприятно, че трябва едва ли не да гадаем и да разпознаваме сами какво може да се затваря и какво не. Най-добрата практика е да се маркират с някакъв символ срещите и маркетите в тях, които могат да се уреждат по този начин. Да се надяваме, че от Уинбет работят в тази посока и ще подобрят системата.

Много искаме да видим автоматично и частично затваряне на залозите, защото това позволява изграждане на наистина широка и дълбока стратегия. Освен това дава възможност за абсолютен контрол над ситуацията и парите, които сме вложили.

Както споменахме има немалко пазари, които не позволяват да бъдат затворени. Това навсякъде е така, но най-неприятно е, че не може да се играе на статистиката в срещите. Това са най-интересните пазари за игра в реално време и със сигурност са желани от множество играчи.

Има какво да се желае от графичното оформление, но това е повече въпрос на вкус и не е от особена важност. Щом става бързо и лесно и е добре подредено, другото са дребни подробности.

Още някои Winbet cash out правила и специфични моменти, които да имаме предвид

Понякога се случва, че въпреки да сме преценили на какво и как да залагаме, пак има някои неясноти със затварянето. Ние открихме някои правила и особености, които трябва да се имат предвид при този начин на игра в Уинбет.

Нещата не се изчерпват само с това всички спортове и маркети от електронния ни фиш да са налични за уреждане. Следващият момент е да няма блокирано събитие. То по-често е временно, в определени ситуации – като например, ако някой състезател бъде изваден от игра, бъде отбелязано попадение, има дузпа или въобще нещо важно се случи на терена. Ако това стане, ще можем да направим кеш аут, едва когато блокираните маркети се освободят.

Също така, ако използваме бонус средства или средства за безплатен залог, не трябва да се изненадваме, ако затварянето не е налично. Най-добре е, когато участваме в някоя промоция или бонус, да погледнем правилата за нея, в които много ясно и разбираемо е описано дали това е ограничено, или не.

Има ли някакви бонуси, които Winbet дава за затваряне на залози?

Компанията по принцип е известна с това, че поддържа голям набор от различни предложения на бонуси за новите и настоящите клиенти. Дават се безплатни залози, бонуси към начални и последващи депозити, може да има кеш бек на загубите и какво ли още не. Но бонуси и промоции, които конкретно се отнасят до Winbet cash out, не са налични към този момент. Това по принцип не е често срещано в бранша, но няма как да не се каже, че има букмейкъри, които предлагат различни поощрения към функцията.

Ще се отнася до комбинирането на затвори залог Winbet с други бонуси и промоции, има неща, които трябва да се знаят. В повечето случаи фишовете, които са уредени предварително, не участват в превъртането и усвояването на бонусите. Има и изключение, но основните Winbet cash out правила диктуват, че ако разиграваме допълнителни средства, функцията не може да ни помогне с освобождаването им.

Хубаво е да следим бонус предложенията, които се отнасят за конкретни турнири или срещи, защото там има вероятност да е достъпно затварянето и в действителност да го комбинираме успешно с някаква промоция.

FAQ

🤷‍♂️ Къде може да се намерят пълните и актуални условия за Winbet кеш аут?

От Уинбет имат недостатъци, но за сметка на това са много прозрачни. Ако отидем в секцията от менюто „Правила на спортни залози“, ще открием всички особености на функционалността. Нищо не се променя, без да е посочено там. Ние също го следим, за да го отразим. В случай, че има нещо неясно, служителите на Уинбет са отворени да помогнат винаги.

Колко често мога да затварям залога си в Winbet и има ли някаква такса?

Самото действие на затваряне на фиш е напълно безплатно и няма никаква такса. Всеки потребител може да се възползва, ако фишът му го позволява. Сумата, която е изписана на бутона, е тази, която ще получим. Стига фишовете ни да са съвместими със затварянето, можем да го правим колкото често пожелаем.

🤔 Кога е най-подходящо да затворим фиша си в Winbet?

Това зависи от стратегията, но задължително при следене на събитието. Трябва да сме наясно какво се случва в играта, за да можем да преценим дали си заслужава да вземем предложената сума. Ако нещата не вървят, дали ще върнем достатъчно от залога си, или пък дали статусът на срещата отговаря на частта от печалбата, която ще получим. Като цяло Уинбет предлага добри оферти за уреждане, така че просто трябва да бъдем активни зрители на събитията.

200% бонус до 200лв

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  4.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв кредити за залози
Bet365 ревю
100% бонус до 200лв
Efbet ревю
100% бонус до 200лв
Betfair ревю