букмейкъри с лиценз в България

4.9

200% бонус до 200лв

Регистрирай се в Winbet

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество спортове
 • Залози на живо
 • Залози на виртуални спортове
 • Cash out опция

Winbet виртуални спортове – Отворени опции и залози 24/7

Winbet виртуални спортове

Winbet е българска букмейкърска компания за спортни залози, основана през 2016г. Развива дейността си в онлайн пространството чрез платформи за залагане. В това ревю ще ви запознаем с една от опциите, които Winbet предлага, а именно залози на виртуалните спортове. Ще обсъдим различните възможности за залагане, разглеждайки предимствата и недостатъците на атрактивното нововъведение.

Дори и в моменти, когато отсъстват спортни залози, Winbet привлича вниманието със секцията си за виртуални спортове. Разнообразието от тях е голямо, а самото залагане по никакъв начин не се отличава от залози върху спортни събития. Секцията предлага разнообразие, като по този начин се опитва да покрие интересите на всеки потребител в онлайн платформата. Игрите, чиито резултати се генерират от компютърен софтуер, включват спортовете футбол, тенис, баскетбол, бейзбол, надбягвания с коне и кучета, тенис на маса и моторни надпревари.

Налични пазари и залози в Winbet виртуални спортове

Разнообразието от виртуални спортове е достатъчно голямо, че да може да покрие желанията на всеки потребител в онлайн платформата. Едно от предимствата на букмейкъра е не само големият брой от спортове, но и изобилието от налични пазари във виртуалния свят по всяко време на деня.

Залозите в тази секция на Winbet са като останалите спортни залози, само че с малко повече ограничения откъм комбинации. В повечето случаи потребителят няма право да комбинира два пазара от една и съща надпревара, тъй като пазарите често са зависими един от друг. Като цяло, изборът е пъстър и клиентът има възможността да си изпробва късмета по всяко време.

Виртуален футбол

Winbet виртуален футбол

Разнообразието от виртуалните спортове в Winbet е голямо, а броят на налични пазари за всяко събитие от тази секция може да се сравнява с този от реалните срещи. Футболът е най-популярният спорт, чийто резултат бива генериран от софтуера на Winbet, а възможностите за залози варират от краен изход и хендикап до брой голове и точен резултат. Букмейкърът предлага общо три различни футболни надпревари – Виртуална Лига, Виртуална Евро Купа и Виртуална Световна Купа. Всяко от тях наподобява истинско първенство, като може да се залага единствено на предстоящите няколко кръга.

Виртуален тенис

Виртуален тенис

Подобно на футбола, виртуалният тенис в Winbet предлага на потребителите си купища възможности за игра. Основите пазари включват избор на краен победител от срещата, както и точния резултат в двубоя. Залозите за отделните сетове са не само за победител, но и допълват възможностите с опции за „над“ и „под“ геймове, както и за хендикап в геймовете. Третата и последна подсекция на тенис залозите във виртуалния свят са бързите пазари. От името човек веднага може да предположи, че става въпрос за пазари за предстоящите геймове, а именно при какъв точен резултат ще завършат те.

Виртуален баскетбол

Виртуален баскетбол

Залозите при виртуалният баскетбол са не по-малко разнообразни от тези в тенис и футбола. Пазарите са разделени на „основни“ и на такива само за първото полувреме от срещата. Основните пазари включват краен победител, общ брой точки и хендикап. По-интересните залози са за „под“ и „над“ брой точки за даден отбор, най-резултатна четвърт, състезание до определен брой точки, както и печеливша разлика в края на срещата.

Всички тези пазари включват и продължението на двубоя, ако има такова, разбира се. Потребителят също така може да се възползва и от коефициенти за първото полувреме, като там са покрити единствено главните пазари – победител, хендикап, общ брой точки за полувремето, както и печеливша разлика.

Съвети за залагане на виртуални спортове в Winbet

Коефициентите при виртуалните спортове почти по нищо не отстъпват на тези от реалните първенства. Макар и изцяло осланящ се на късмета, потребителят може да си изгради някаква стратегия, която да следва. Една от тях е изиграването на залог с около 2 коефициент и при всяка загуба следващият залог да се удвоява. Това не само ви гарантира възвращаемост на изгубеното, но и ви докарва чиста печалба в зависимост от коефициента. Стратегията обаче не е 100%-ова и има реален риск от големи загуби в случай, че потребителят влезе в поредица от непознати срещи.

Бонуси за залози на виртуални спортове в Winbet

Winbet не предлага специални бонуси за виртуалните спортове. Потребителят не разполага с възможността да се възползва от общите бонуси за спортни залози. Един от най-големите хазартни оператори в България предлага 200% начален бонус за спортни залози, който обаче не важи за залози в секциите „Esports” и “Виртуални спортове“. Навярно това е така, защото и двата вида спорт са от виртуалния свят.

Виртуалните спортове могат да бъдат приети като начин за разпускане след тежък работен ден. Всеки потребител разполага с лесен достъп до тази секция и с разнообразен избор от пазари на всякакви коефициенти.

Виртуални спортове като начин за убиване на скуката през летните и зимните паузи

Въпреки че много хора биха предпочели да си починат по време на паузата в първенствата, има и такива, които желаят да изпробват другите опции, предоставени от букмейкъра. Онлайн платформата на Winbet е добре структурирана с приятен за ползване интерфейс. Секцията с виртуалните спортове се намира в горната част на началната страница, като с едно кликане потребителят има възможността да влезе директно при предлаганите пазари.

Впоследствие, навигирането из отделните спортове също е улеснено до максимален предел, тъй като всичко става с минимален брой кликания. Клиентът също така разполага с необходимата статистика от предишни срещи, от която може да си изведе заключения относно какъв залог би желал да изиграе и каква стратегия да предприеме.

Често задавани въпроси

Включена ли е опцията „затвори залог“ при виртуалните спортове в Winbet?

За съжаление, потребителят няма право на Winbet опция „затвори залог“ , след като дадената надпревара във виртуалния свят е започнала. Пазарите се спират и той не може да контролира развоя на залога си. Единственият начин, по който клиентът може да промени вече направения от него залог, е чрез контриране, залагайки на противоположния на залога изход преди началото на двубоя.

🤷‍♂️ Налични ли са залози на живо в секцията за виртуални спортове в Winbet?

И тук потребителят не разполага с цялата свобода на света. В повечето случаи няма да може да залага на живо, тъй като коефициентите на повечето такива спортове стават неактивни, веднъж щом стартира даденото събитие.

🤔 Какви видове залози могат да се правят при виртуалните спортове в Winbet?

Възможно е да се играят сингъл залози, както и комбинирани такива в права колонка. Winbet предоставя на потребителя си опцията да си увеличи шанса за печалба, като заложи в определени виртуални спортове за „място“, а не за победа. Така се обзалага, че неговият фаворит ще е сред първите 2-ма на финала. Спортовете, за които такива залози са налични, са от състезателен вид, а иммено моторни спортове, конни надбягвания и гонки с кучета.

200% бонус до 200лв

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  4.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв кредити за залози
Bet365 ревю
100% бонус до 200лв
Efbet ревю
100% бонус до 200лв
Betfair ревю