InternetZalozi.com

Законодателите на Калифорния обсъждат онлайн покера

21poker_hearing_CA

Законодателите на Калифорния обсъждат онлайн покера

Щатът Калифорния организира информационно изслушване във вторник

В Калифорния се проведе уведомително изслушване за хазарта в Златния щат. Изслушването беше озаглавено „Преглед на хазарта в Калифорния: законност, упълномощеност и регулиране” като целта на срещата е да се обсъдят усилията, които трябва да се предприемат за легализиране на спечелените пари от покер.

Министерството на правосъдието и комисията по контрол на хазарта са на единномнение, че ако ще се легализира онлайн покера, то ще им трябват повече данни, особено като се има предвид размера на хазартния пазар в Калифорния.

По време на изслушването беше обявена статистика за годишните приходи от няколко игрални зали на стойност $850 млн. А като цяло хазартната индустрия в Калифорния възлиза на $7 млрд. годишно. В Калифорния има също така и много конни надбягвания, за които залаганията стават онлайн, като това е една от най-големите пречки на законопроекта да бъде приет. Щатът Калифорния има над 37 млн. жители и е най-големият покер пазар в страната, но ще има лимит на броя покер сайтове и мрежи в Златния щат.

Back to Top