InternetZalozi.com Блог

Зенит – Локомотив Москва: Прогнозa и Статистика за Мача от Суперкупата на Русия

Зенит Локомотив Москва
Зенит - Локомотив Москва
17 Юли 19:00
Нашата прогноза: Победа за домакините/равенство

Съставите на Зенит и Локомотив Москва ще дадат начало на новия футболен сезон в Русия с финалната среща в турнира за Суперкупата на страната. И двата отбора все още не се намират в оптимален състав, предвид дадената почивка на участниците в Евро 2020 и Копа Америка.

Зенит срещу Локомотив Москва

Интересното в случая е, че това е третия пореден двубой между тези два отбора за Суперкупата. Преди година трофеят отиде при играчите на Зенит след успех с 2:1. Домакините трябваше да изкарат предсезонната си подготовка без редица от титулярните си играчи. В резултат на това Вилмар Бариос изобщо няма да вземе участие в срещата, а Деян Ловрен ще се присъедини към отбора непосредствено преди мача. Ще е интересно да видим дали Семак ще рискува да пусне хърватския си защитник или ще предпочете да играе на сигурно.

В това отношение Локомотив има предимство – всички играчи, които взеха участие на континенталния турнир, вече се присъединиха към отбора на Марко Николич. Но въпреки това букмейкърите не вярват в евентуалния им успех в предстоящата среща. Вероятно защото в последния им сблъсък, играчите на Зенит не оставиха никакъв шанс на състава на Марко Николич, побеждавайки го с 6:1.

Зенит срещу Локомотив Москва

Но лидерите на Зенит наскоро играха на европейското първенство и на практика не получиха нужното време да се подготвят за този финал. За сметка на играчите на Локомотив, които бяха по-малко ангажирани с континенталния турнир и биха могли да се реваншират на феновете си за последния разгромен резултат.

Предвид всичко казано дотук ви предлагаме да разгледате залозите „Локомотив да отбележи“ както „и двата отбора да отбележат“. Зенит в предни линии с Дзюба, Азмун и Малкълм със сигурност ще намери правилния път към вратата на „железничарите“ Но без Бариос и с Ловрен, който не е напълно готов, отборът на Семак ще изпита сериозно проблеми в дефанзивен план. Именно това ще бъде експлоатирано от офанзивните играчи на Локомотив в предстоящата среща.

Възможни стартови състави:

Зенит: Одоевски; Сантос, Чистяков, Ракитски, Круговой; Уендел; Мостовой, Дриуси, Малкъм, Сутормин; Азмун.

Локомотив: Маринато; Пабло, Черкейра, Рибус, Силянов; Кричовлак, Баринов; Камано, Жемалетдинов, Рибчинский; Смолов.

# Букмейкър Бонус Мин. залог Рейтинг Линк
1
Bet365
100лв*
Кредити за залози
0.25лв
5.0
ЗаложиBet365 ревю
*Регистрирайте се, депозирайте 10 лв или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.
2
Winbet
200лв*
Начален Бонус
0.20лв
4.9
ЗаложиWinbet ревю
3
Palmsbet
300%*
до 30лв. Начален Бонус
0.50лв
4.8
ЗаложиPalmsbet ревю

*В сила са условията на букмейкърите!