InternetZalozi.com

Фил Хелмут- покер умения и доза късмет

33download

Фил Хелмут продължава да доказва, че покера е игра, в която са ти нужни умения , но и доза късмет. В същност, когато Хелхут играе на Световните серии за покер (ССП), изглежда му носи лош късмет ако не скочи в състезанието с двата крака.

До сега  Фил Хелмут е спечелил 14 златни гривни. Той е играчът с най- много гривни в историята на ССП, сега има 4 повече от най-близките си опоненти.  С по 10 гривни са играчите Фил Айви, Джони Чан и  Доел Брънсон, реалистично погледнато само Айви има шансовете да настигне Хелмут.

Печалбите му от ССП възлизат на $ 12 873 905, като го поставя на 4 място , а 3-мата му опоненти са печелили или са завършвали втори в състезанието Big One for One Drop, което е спомогнало за значителните им приходи.

Интересно е , че Фил има само 2 гривни, които не са от турнири на Hold’em покер. Първите му 11 гривни са именно от турнири по Hold’em покер, статистика, която му е донесла критики от покер фенове(„Ще приема тази критика всеки ден от седмицата и два пъти през неделя, много ви благодаря”), но той най-накрая е успял да пробие и в други дисциплини през 2012г., със спечелването на състезанието $2 500 Razz.

Back to Top