InternetZalozi.com Блог

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия, които предоставят страхотни възможности на любителите на онлайн залаганията. 1xbet също така е лидер в предоставянето на най- високите коефициенти за различните пазари, предлагани на тяхната платформа. А ако решите да си дадете почивка от спортните залагания, то 1xbet също така предлага и казино секция на своя сайт.

Към настоящият момент обаче, българските потребители на сайта нямат възможност да влязат в платформата. Това идва в следствие на факта, че компанията стояща зад 1xbet не разполага с необходимият лиценз за извършване на дейност на територията на страната. Не само българските потребители обаче са засегнати от създалата се ситуация. Достъпът до сайта ще бъде преустановен за потребителите на почти цяла Европа, докато съдържателите на сайта не получат необходимите лицензи.

Към момента 1xbet е недостъпен за играчите от Австрия, Белгия, България, Унгария, Гърция, Германия, Дания, Италия, Ирландия, Испания, Кипър, Люксембург, Латвия, Литва, Малта, Нидерландия, Португалия, Румъния, Словения, Словакия, Франция, Финландия, Чехия, Швеция и Естония.

Какво се случва с направените депозити

Добрата новина, която идва директно от 1xbet е, че средствата на потребителите с блокиран достъп към сайта си остават непокътнати. Също така цялата информация която сте дали на букмейкъра при регистрация, остава на техните сървъри и може да бъде достъпната. Компанията зад 1xbet ще направи всичко възможно, за да придобие нужните лицензи от съответните държави в най-кратки срокове. Но докато това се случи, на разположение идват известни техники, които можете да използвате, за да продължите да се наслаждавате на добрите възможности за спортни залагания, предлагани на платформата.

Още днес можете отново да влезете в платформата на 1xbet

Един от начините, по който още днес ще можете да получите достъп до вашият профил в 1xbet е да използвате VPN. Виртуалната мрежа ще ви позволи да използвате различно от вашето IP, което ще премахне забраната от достъп до платформата на букмейкъра. В тази статия ще Ви разгледаме най-добрите услуги за VPN и с кои ай-пи адреси бихте могли да получите достъп до сайта на букмейкъра.

Ето нашия избор за най-добрите VPN услуги:

Всяко едно от тези три предложения може да бъде изтеглено и инсталирано на всеки един настолен компютър.

Ето и повече информация относно всяко едно от трите VPN приложения, и кратко ръководство как да се използват мобилните им приложения:

Avast VPN

Зад Avast SecureLine VPN стои водещата антивирусна компания. От тази гледна точка не само, че ще можете да бъдете сигурни в сърфирането си в онлайн пространството. Но също така ще можете да разчитане на страхотна VPN защита, добра скорост и разнообразен избор от сървърни местоположения. Един от минусите е изненадващото количество информация, която Avast събира за своите клиенти. Ако решите да използвате тази услуга, то можете да се възползвате от седемдневният пробен период. Ако Ви допадне услугата, то можете да разгледате различните ценови предложения, които ще намерите на техният сайт.

Avast предлагат също така и мобилно приложение, което можете да изтеглите от Google Play Store (линк за сваляне) или App Store (линк за сваляне).

За да използвате Avast, първо изтеглете приложението за съответната платформа. След като инсталацията завърши, потърсете новосъздадената иконка в приложенията на вашето мобилно устройство.

Избери своя Avast план или пробвай безплатно първите 7 дена

Веднага ще бъдете попитани как бихте искали да използвате приложението. Разполагате с опцията да се възползвате от седемдневният пробен период. Ако услугата на Avast Ви допадне, от приложението ще можете да закупите абонамент.

Свързване към сървър

В долната част на следващият екран ще можете да изберете нужният от Вас сървър, с който да влезете в своя 1xbet акаунт.

Избери подходящ сървър

В пробният период, ще можете да се възползвате от пълната функционалност на приложението, като например огромният избор от сървъри. Сървърите, които ще Ви дадат отново достъп до 1xbet са няколко, като в края на статия ще Ви запознаем и с тях. След като изберете подходящата опция от този екран, единственото което остава е да натиснете зеленият бутон за свързване.

Ако всичко е изпълнено, ще видите на своя екран съобщение, че свързването е било успешно. По този начин достъпът до платформата на 1xbet ще бъде отново ще бъде активен.

NordVPN

NordVPN е може би най-доброто средство за запазване на самоличността ни в онлайн пространството. Тук ще можете на намерите голямо разнообразие от сървъри и отлична практика за поверителност, сигурност и достъп от всяка платформа. NordVPN не предлага опция за тест, така че ще трябва да изберете един от абонаментните планове. Добрата новина тук е, че ако не ви допадне тяхната услуга, то екипът на NordVPN ще ви възстанови средствата. Със сигурност няма да сбъркате, ако решите да заплатите за услугите на NordVPN, вземайки предвид най-добрите скорости, предлагани на пазара и прозрачността при използването на личните Ви данни. Приложението може да бъде изтеглено от Google Play Store (линк за сваляне) или App Store (линк за сваляне).

След като инсталирате приложението, изберете новосъздадената иконка. Веднага ще се отвори страницата, от където ще можете да създадете своя акаунт.

Създаване на акаунт

След като направите своята регистрация ще бъдете прехвърлени към основният панел на приложението, от където ще можете да изберете нужният Ви сървър.

Избиране на сървър

След успешното свързване с нужният сървър, ще можете отново да достъпите акаунта си в 1xbet.

ExpressVPN

ExpressVPN е третото ни предложение в списъка. Тук отново ще можете да намерите огромно разнообразие от сървъри от цял свят. Също така, ще ви бъде предложен най- близкият до Вас техен сървър, за още по- бърза скорост. За да се възползвате от услугите на ExpressVPN първо ще трябва да закупите абонамент, като екипът на ExpressVPN предлага възможността да ви върне парите в рамките на 30 дни след направената покупка, ако не сте доволни от предложената ви услуга.

Приложението може да бъде изтеглено от Google Play Store (линк за сваляне) или App Store (линк за сваляне).

Мобилно приложение за Android

Началният екран на приложението ще ви препрати към избор на правилният сървър, който ще ви даде достъп до 1xbet. След това, приложението ще ви върне обратно към началната страница, от където единственото нещо което трябва да направите е да изберете бутона свързване.

От кои сървъри ще може да бъде достъпен 1xbet.com

След като се запознахме с най- добрите предложения за виртуална мрежа (VPN), следващата стъпка е да изберете подходящият сървър, който ще ви даде достъп до 1xbet.com. Нашият екип проучи ситуацията и спокойно можем да ви предложим следните сървъри, чрез които ние успешно посетихме 1xbet.com. В избраното от Вас приложение за VPN, в секцията сървъри изберете една от следните опции:

 • Босна и Херцеговина;
 • Бразилия;
 • Канада;
 • Колумбия;
 • Хонг Конг;
 • Исландия;
 • Индия;
 • Индонезия;
 • Япония;
 • Малайзия;
 • Мексико;
 • Молдова;
 • Нова Зеландия
 • или друга страна, която не е в списъка на блокираните

Последни Новини

Каква е сегашната ситуация около 1xbet

1xbet се превърна много бързо в един от най- големите сайтове за спортни залози в световен мащаб. Това, което се хареса най- много на играчите е наличието на многобройни пазари за спортни мероприятия,...
Прочети повече

Подготовка за Обиколката на Витоша 2017

10 срещу 11 юни 2017 любителите на спорта ще бъдат готови да наблюдават едно от най-интересните събития на годината – Супермаратонът за колоездачи и скороходци „Витоша 100” км. За пета поредна година ...
Прочети повече

Heroes of the Storm Организира Mid-Season Brawl 2017

След края на плейофите организирани от Heroes of the Storm Global Championship се насочваме към сблъсъка в средата на сезона наречен още Mid-Season Brawl. Предстои първото глобално събитие на годината...
Прочети повече