букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания 1xbet не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на bwin или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

100% бонус до €100

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Стандартен Бонус
 • Многообразие от спортове
 • Секция „Multi-Live”
 • Залози на живо

1xBet България – Сайт за спортни залози с висока популярност

Това е бранд, който произхожда от Русия. Интересът към него обаче далеч не е само от региона. Много популярен е в Европа и за това има едно много сериозно доказателство. Компанията е глобален партньор и един от основните спонсори на Барселона. Развива се не по-малко активно на пазарите в Азия и Латинска Америка. 1хБет е на пазара от 2007 година и вече има над 5 хиляди служители.

Успехът се дължи на комбинация от изгодни условия и промоции, високо ниво и дизайн на техническата платформа и иновативен подход при планирането. Сега ще разгледаме сайта по-подробно и то най-вече от гледна точка на това как да се възползваме максимално.

Как да вляза в 1xBet и трябва ли да правя нещо по-специално?

За жалост, букмейкърът не разполага с лиценз да оперира в България. От това произлиза и ограничаването на достъпа до платформата. Предлагат се много варианти за 1xBet алтернативен линк или така наречените mirror сайтове. Чрез тях получаваме достъп, но отново виждаме информация, че клиенти от България не се допускат. Така както и при използване на основния домейн.

Вариантите да се сдобием с достъп до платформата се свеждат до употребата на различни технически инструменти. Това могат да бъдат VPN софтуери, най-различни прокси сайтове или частни проксита. Това би ни вкарало в сайта, но към момента няма да ни позволи да се регистрираме като български клиенти.

Все пак, хората, които пребивават в други държави ще могат да се възползват от услугите на платформата. В противен случай е по-добре да се насочим към алтернативни букмейкъри. На сайта ни сме разгледали доста такива. В случай, че ситуацията се промени ние ще предоставим своевременна информация.

Предвид активното развитие на дейността на сайта, не е изключено настоящото положение да се промени и да бъде предоставен лиценз на 1xBet България от НАП.

Въпреки всичко, букмейкърът има издаден европейски 1xBet лиценз

Регулаторният орган, който го предоставя, е този на Кипър. Там се намира и централата на компанията. Над 400 хиляди потребители от цял свят се доверяват на 1xBet за своите хазартни забавления. Всички можем да се съгласим, че в Европа сме свикнали на един определен начин на работа и отношение. Страхотно е, когато бизнесът ги приема за свои ценности.

Друг фактор, който подсилва репутацията на 1хБет, е мащабната мрежа от партньорства. По-горе споменахме Барселона, но брандът е в много сериозни отношения със италианската Серия А, ЛаЛига, Ливърпул и Африканската купа на нациите. Активно се работи в сътрудничество с гиганти в електронните спортове като ESL Gaming и DreamHack.

1xBet регистрация без предоставяне на информация на всяка цена

Има четири метода за бърза регистрация. Единият е регистрация чрез различни социални мрежи и услуги за обмяна на съобщения – Telegram, VKontakte и други. Другите два са за регистриране с един клик, при който получаваме случайно генерирани данни достъп, и регистрация чрез телефонен номер. Те спестяват време при първоначалния достъп, но в последствие така или иначе трябва да попълним информацията в профила си. Все пак са добра възможност, ако искаме да разгледаме сайта и функциите му, без допълнителен ангажимент.

Най-добре да използваме регистрацията чрез e-mail адрес. Там попълваме държавата си, заедно с областта и града, в който се намираме. Избираме валута, добавяме e-mail и телефонен номер и завършваме с имената си. Въвежда се дата на раждане. След успешна регистрация, трябва да отворим пощата си и да активираме своя акаунт.

Другото важно нещо е, че независимо кой метод за 1xBet регистрация изберем, накрая ще получим ID номер на акаунта си. Много важно е да си го запишем, за да си гарантираме безпроблемния достъп до своя профил по всяко време.

По отношение на 1xBet верификация, първото което трябва да направим е да отидем в страницата с информация за профила ни. Там има полета, които трябва да попълним. Необходимо е да се посочи информация за документа ни за самоличност и адреса. При изтегляне на средства, от отдел „Сигурност“ могат да поискат копие на документите – снимка с тях или някаква допълнителна информация, особено при съмнение, че нямаме навършените години за игра. Платформата изключително много държи на ограничаването на непълнолетни играчи.

1xBet регистриране

1xBet депозит и теглене – Голямо разнообразие от методи

Философията на 1хБет е да предлага бързи разплащания, голям набор от методи и много ниски лимити. Минималната сума за депозит е 1 евро, а минималната сума за теглене е само 1.5 евра. Когато вкараме средства, те се отразяват моментално, а при повечето методи тегленето отнема до 15 минути. Изключение правят разплащанията по банков път и с карти, които могат да отнемат няколко дни. Не се налагат такси от страна на 1xBet България.

По отношение на разнообразието от системи за разплащания, нека първо да започнем от там, че се поддържат 30 различни криптовалути. Нещо, което е факт за много малко букмейкъри. А в същото време е много желана опция от младите и прогресивни играчи.

За по-консервативните се предлагат възможности за използване на банкови карти Visa, Mastercard и Maestro. Възможно е да използваме и paysafecard предплатени ваучери. Поддържат се и много популярни системи за онлайн 1xBet депозит и теглене като WebMoney, Skrill, Perfect Money и ecoPayz.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: €1 €1 €1 €1 €11
Минимално теглене: €1.5 €1.5 €1.5 €1.5 €1.5 €1.5
Време за теглене: Веднага Веднага Веднага 2-3 работни дни Веднага Веднага
Такса Няма Няма Няма Няма Няма Няма

Щедър 1xBet бонус – Много промоции и забавления, достъпни само на тази платформа

Бонусът при депозит е стандартен, 100% до 100 евро, като единственото специфично е, че не може да се ползва при вкарване на средства чрез криптовалути. Но това е само началото. От другата страна ни очакват безрискови залози, точки за лоялност (обменят се за различни безплатни залози), промоции за акумулатори. Има различни инициативи, свързани със серии от печеливши или губещи залози. Най-интересното обаче са авансовите залози, които можем да получим на база на неуредените си 1xBet спортни залози.

Всичко това се допълва от може би най-голямото разнообразие от ТОТО тиражи със страхотни джакпоти и игри с прогнозиране за най-умелите типстъри.

1xBet Бонус
 • Бонус:100% до €100
 • Бонус код:
 • Превъртане на бонуса:
 • Валидност:
 • Минимален коефициент:
 • Минимален депозит:
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:
 • Изключени видове залози:

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

1xBet спортни залози по всяко време на денонощието

Трудно е да се изброят всички налични пазари. В някои случаи, ако изберем много популярно спортно събитие, те могат да наброяват и 200. Общо броят на възможностите за предвиждане за едно такова събитие, било то футболен мач или нещо друго, се приближава много близо до 2000.

Феновете на азиатския хендикап ще останат очаровани. Изключително много пазари могат да се играят за отделните части или полувремена. Интерес представляват маркети като „Какво ще се случи първо в срещата“ или „Как ще бъде отбелязан гол“. Да, ако предпочитаме стандартните опции за над/под голове, краен изход, двоен шанс, брой корнери, всичко е на лице. Но понякога по-специфичните пазари предлагат страхотни възможности за печалба.

Самият фиш прави впечатление с няколко неща. Първо, тук го няма разделението на фиш за единични залози и фиш за множествени залози. Когато изберем повече от едно събитие, изборът как да процедираме е от един единствен прозорец. В падащото меню можем да изберем единични залози, права колонка, стандартните системи за комбиниране. Заедно с тях виждаме възможности за анти-акумулатор, залози под условие, верижни залози, патент и много други.

Налични са още Бетконструктор за създаване на специални залози и опцията „Застраховай залог“, която е доста рядко срещана и много интересна. Не трябва да забравяме за 1xBet затвори залог, който може да бъде направен частично или автоматично при наше желание. За фишовете, които са налични за Cash Out, съществува възможност за редактирането им – добавяне или премахване на някое предвиждане и неговата промяна.

Многообразието от спортове може да задоволи и най-капризните предпочитания

По всяко време на 1хБет платформата можем да получим достъп до над 50-60 спорта. Букмейкърът е избрал да включва и по-непопулярни за залагане спортове заради потребителски ориентираната си философия. На ден през сайта преминават над 1000 спортни събития. Най-силно е портфолиото от срещи в царете на спортните дисциплини – Баскетбол, Волейбол, Тенис, Футбол и прочие. Но защо пък някой път да не заложим на шах, автомобилни състезания или бойни спортове?

По отношение на българското представителство се предлага много добро покритие на елитното ниво на първенството ни и Купата на България.

Има голям набор от 1xBet виртуални спортове от множество оператори като EDGE Gaming, Global Bet, Leap Gaming, Virtual Generation, NSoft и други. На разположение са както по-популярните симулации на футбол, баскетбол, тенис, надбягвания с кучета и коне, така и по любопитни или дори леко изненадващи такива.

Много силно е представянето по отношение на електронните спортове, за които е отделена специална зона. Освен официалните първенства по CS:GO, LoL, Valorant и други подобни игри, платформата поддържа свои предложения за буквално стотици други игри от всякакъв тип. Има излъчване и различни разновидности на предвижданията.

1xBet България е един от малкото сайтове, които предлагат борса за залози, на която можем да правим прогнози, но и да приемаме залози на други играчи. Не се поддържат всички събития и маркети, но ако към нещо може да се прояви интерес, то ще бъде там. Има секция за финансови предвиждания, можем да залагаме на събития от реалния живот, дори на метеорологичната обстановка. Към сайта има и Фентъзи футбол лиги.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Излъчване на живо с отлично качество и добра платформа за живо залагане от 1хБет

Със сигурност за много хора би било важно, че за немалко срещи се предлага свободно излъчване, и то с високо качество и с възможност за по-голяма картина. Доста от букмейкърите предлагат фиксиран малък прозорец, в който не се вижда кой знае какво. Други пък имат изисквания за наличност в баланса или направен залог.

При липсата на излъчване, на разположение е статистика в реално време и виртуална визуализация на най-важните моменти от играта.

Но това дори не е най-доброто, що се отнася до играта в реално време. Има специална секция с „Превюта на живо“, в която са показани най-важните спортни събития за деня и следващите дни. Те се обновяват постоянно. За всяка от тях има таймер, подробна статистика, информация, която би била от полза за правилната подготовка на потребителя.

Секцията „Multi-Live” предлага едновременното следене на няколко спортни събития на живо, което ще задоволи и най-големите лайв ентусиасти.

1xBet излъчване на живо

1хБет прави играта в движение, много лесно упражнение

Живеем във времена, в които основният достъп до Интернет, не само във връзка със спорт и залози, се случва на крак и през мобилни устройства. Собствениците на смартфони и таблети ще останат доволни от функционалната 1xBet мобилна версия, която се възползва добре от размера на нашия екран.

Когато я посетим обаче, веднага имаме възможност да си изтеглим 1xBet мобилно приложение, независимо дали ползваме Android или iOS. По принцип можем да го изтеглим и от AppStore на Apple, но не и от Play Store на Google. Повечето потребители ще се насладят повече на преживяването, ако боравят с приложенията. Гледането на пряко предаване е много добре имплементирано в тях, освен всичко останало.

Платформата на 1xBet – Баланс между технически възможности и лекота на използване

Въпреки наистина огромното количество информация и големия набор от функционалности, организацията на съдържанието е извършена на ниво. Това се случва чрез обособяването на отделни страници и портали за различните сегменти от платформата, които обединяват спецификите си. Няма смесване помежду им, което е много важно, за да може човек да не се обърка. Като вземем предвид лесната и бърза регистрация и процеса по 1xBet верификация, то се вижда, че е работено над целия потребителски процес – от първия до последния клик.

Не се пести ресурс по отношение на разработката на уникални функционалности. Защото не е трудно да се досетим, че всяка една компания може да закупи стандартна платформа и просто да промени външния ѝ вид. Тук виждаме много авторски подход.

Единственото, над което бихме желали програмистите на 1хБет да поработят е процесът по извършване на залог през 1xBet мобилно приложение. Там има малко излишни действия. Не е нещо фрапантно, но все пак е важно да се отбележи, че могат да бъдат отстранени.

Безопасност и сигурност при игра в 1хБет

Постоянно чуваме от някъде за инциденти в Интернет, при които изтича информация на потребителите. Какво може да ни накара да се доверим на тази компания, освен наличието на 1xBet лиценз? На първо място, използването на SSL сертификат, който не поставен просто, защото има такова изискване. Използва се версия 3, която предлага 128-битово криптиране. Това се грижи за обмена на информация между нас и сървърите на компанията.

Когато данните пристигнат на тези сървъри, те се съхраняват в бази от данни. Те на първо място са защитени чрез пароли за достъп и шифроване. Има и допълнителен слой на сигурност чрез софтуерно подсигуряване на мрежата, която се използва от 1xBet.

Другото нещо, което ни кара да се чувстваме по-сигурно е, че компанията поддържа активно своето присъствие в социалните мрежи Facebook, Instagram и Twitter – признак за прозрачност. Освен това в няколко страни има изградена мрежа от наземни букмейкърски пунктове, което е доказателство за сериозните намерения в бизнеса.

Как от компанията се грижат за клиентите си?

Служителите на 1xBet са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. При тестове на поддръжката в ранните часове на денонощието, на запитването ни през чата на живо беше отговорено в рамките на около 5 минути. През деня се случва и по-бързо. Служители са приятелски настроени, което е много важно за нашето предразположение.

Освен чрез чата на живо, мигновена поддръжка може да се получи и при използването на телефон: +44 127 325 69 87. Можем да използваме Viber и WhatsApp.

По отношение на писмената комуникация, можем да използваме контактната форма в секцията „Контакти“. Там са предоставени и e-mail адресите на различните отдели, ако искаме да се свържем с някой от тях.

 • info-en@1xbet-team.com – за поддръжка на английски език
 • info-bg@1xbet-team.com – за поддръжка на български език
 • security-en@1xbet-team.com – отдел „Сигурност“
 • accounting@1xbet-team.com – Финансов отдел.

Използвайте тази възможност за по-дълги и специфични запитвания. Тук получаването на отговор може да отнеме няколко часа, в зависимост от запитването.

Фирма: Седалище: Управител: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
1X Corp N.V. Kaya Richard J. Beaujon Z/N, Curaçao Евгений Кирюшин и Александр Тхиконов Кюрасао 24/7/365
info-en@1xbet-team.com +44 127 325 69 87

Оценка на услугите и предлаганите възможности

Това, което може да се отличи най-силно за 1xBet България e голямата амбиция за разрастване. Да, все още трябва да се извърви дълъг път, докато компанията се нареди сред най-големите. Посоката обаче е само напред и на потребителите се предлагат доста интересни и ползотворни възможности за игра и печалба. Маркетинг кампаниите, партньорства и спонсорствата са нещо, което вдъхва доверие и прави впечатление на обикновения човек, а обширната гама от 1xBet бонус и промоции дава възможност за продължителна игра с по-нисък риск.

Наистина обаче трябва да се обърне внимание на достъпа за български играчи, защото много компании оценяват нашия пазар подобаващо и се опитват да спечелят родния клиент. За много от нас би било невероятно усещане да разберем, че компанията е получила лиценз от НАП и вече да не се налага да питаме „Как да вляза в 1xBet?”. Топката е в ръцете на компанията.

Често задавани въпроси

Какво представлява секцията 1xGames?

Това е нещо, което се различава от казино секцията на сайта. Тук можем да открием много аркадни игри, в които изходът не зависи само от нашия късмет, а и от нашите уменията, усет и интелект. Има колело на късмета с безплатни залози, кешбек, удвояване на печалбите и други, което можем да въртим безплатно по веднъж на ден. Има и игри за забавление от типа на „Сделка или не“.

🔔 Какво значи символът камбанка, който се вижда при спортните събития?

Той е свързан с функцията „Уведомления“. Когато го натиснем се отваря ново меню, в което можем да изберем кога да бъдем уведомени за началото на срещата – от 1 минута до 1 час преди нея. Има възможност да бъдем уведомени за временен и/или краен резултат. Така няма нужда да следим постоянно какво се случва.

🤷‍♂️ Какво е „Акумулатор на деня“?

Това е списък с десетки генерирани от 1xBet България прави колонки. Те са съставени най-вече от три срещи и могат да включват всякакви събития и пазари. Специалното е, че за всеки от тях има 1xBet бонус, започващ от 10% или иначе казано допълнително умножаване по 1.1 на коефициента на колонката. Тук може да се направят доста добри попадения, но трябва да се внимава с избора на предложение.

100% бонус до €100

Не е одобрен

 • Бонус:

  2.2

 • Залози на живо:

  1.6

 • Мобилно приложение:

  2.1

 • Пазари:

  2.0

 • Методи за плащане:

  1.8

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Winbet Ревю