Най-добрите мобилни приложения за залози

Съществуват различни мобилни приложения за онлайн залагания. Ние ползваме и тестваме всички за да ви представим най-добрите измежду тях. Всички букмейкъри дават възможност да залагате през мобилно устройство, но някои компании са просто по-добри от други.

Bwin приложение за залагане

Най-добрите мобилни приложения предлагат богато разнообразие на пазари, лесни са за ползване, и имат отзивчив дизайн на телефон или таблет.

Букмейкър Бонус Мин. залог Предимства Линк
1 Оценка: 5.0 100% до 200лв.*Начален Бонус Мин. залог0.50лв
 • Възможност за залози на живо
 • Опция „Затвори залог“
 • Голямо разнообразие от спортове
Свали Palmsbet приложение
2 Оценка: 4.9 100% до 300лв.*Начален Бонус Мин. залог0.20лв
 • Разнообразие от пазари
 • Предаване на Живо
 • Залози на виртуални спортове
Свали Betano ревю
3 Оценка: 4.8 100% до 250 лв. + 50лв. Free Bet*Начален Бонус Мин. залог1лв
 • Опция „Затвори залог“
 • Предаване на Живо
 • Залози на виртуални спортове
Свали Sesame ревю
4 Оценка: 4.8 222лв*Начален Бонус Мин. залог1лв
 • Финансово стабилен букмейкър
 • Предаване на Живо
 • Онлайн уроци
Свали Bwin приложение
5 Оценка: 4.7 200лв*Начален Бонус Мин. залог1лв
 • Голямо разнообразие от футболни мачове
 • Предаване на Живо
 • Залози на живо
Свали Inbet ревю

*18+ В сила са условията на букмейкърите!

Можете да се възползвате и от бонуси под форма на безплатни залози като нов клиент след регистрация чрез линковете по-долу. Днешните реалности са такива, че хората са все по-мобилни и залаганията през desktop компютри намаляват. Ползвайте мобилните приложения. Смартфонът може само да ви улесни, а нашата селекция от мобилни приложения за залози определено заслужава внимание.

Нуждаете се от сметка при съответния букмейкър преди да може да ползвате неговата мобилна апликация. Някои приложения изискат регистрацията да бъде направена през тях, докато други ви препращат към мобилната версия на сайта. Може да откриете последните оферти и безплатни залози за избраното приложение. Всички апликации са безплатни за изтегляне на устройството, а ако сте нов клиент ще получите и бонус под форма на безплатен залог.

Препоръчваме ползването на повече от едно приложение и букмейкър(виж класация на най-добрите сайтове за залози). По този начин ще можете бързо да сравнявате коефициенти и ще получите достъп до повече игри. Експертите ни изготвят детайлни ревюта на приложенията, които ви информират и насочват към най-добрите предложения за телефон или таблет. Ако сравните апликацийте от преди няколко години с тези сега, със сигурност ще усетите голяма разлика.

Преди години беше много трудно дори да направите залог. В момента може да гледате с картина на живо, да получите различна информация, да имате достъп до стотици пазари, превюта на мачове и още куп полезни неща!

Кои характеристики правят мобилните приложения за залози добри?

най-добрите приложения за мобилни залози

При писането на ревюта на приложения и мобилни сайтове ние включваме тези критерии, които са от най-голямо значение за вас като клиенти. Качество, използваемост и още много други характеристики. Включили сме и таблица с полезна информация за функционалността и поддържаните операционни системи.

Предлагаме ви кратък поглед върху критериите на които наблягаме, а за пълно и задълбочено ревю на всяка апликация може да посетите специално обособените за това страници. На пръв поглед може да ви звучи странно, но от най-голямо значение е съвместимостта с мобилното устройство – таблет или смартфон. Представете си разочарованието, когато разберете, че вашето устройство не поддържа желаното приложение. Уверяваме ви, че разглежданите от нас приложения са безпроблемни и ще ви спестят доста главоболия.

Независимо дали имате последния iPhone или сте фенове на Android, най-добрите приложения за залагания ще са ваши само след няколко почуквания по екрана. По-малко популярните платформи също се поддържат, така че може да залагате и през Playbook, Nokia Lumia или друго устройство с тъчскрийн.

Онлайн ентусиастите са свикнали дотолкова с бонус офертите, че изобщо не се впечатляват от тях. Те се считат за нещо нормално – особено бонусите при регистрация. Без значение колко са изкушаващи, бонусите се предлагат от абсолютно всеки един букмейкър. Само няколко компании обаче предлагат изцяло мобилни бонуси – и те са нещо напълно различно. Именно затова ние присъждаме допълнителни точки на тези компании.

Дори с всички възможни промоции накуп, една мобилна апликация няма да е добра, ако не покрива нуждите на клиента. Най-основните неща са: апликацията да е бърза, плавна и да има лесна навигация. Тук трябва да споменем, че дизайна и навигацията в едно приложение са субективни критерии, но общото впечатление трябва непременно да бъде добро. В InternetZalozi.com не захаросваме нещата. Всички наши ревюта предлагат честен и безпристрастен поглед върху положителните и отрицателни качества на всяка една апликация.

Кое е най-доброто приложение за Android?

Това е субективен въпрос – всеки търси нещо определено в дадено приложение и това нещо може да е напълно незначително за друг потребител. Все пак потребителите на Android ще са радостни да разберат, че Betfair предлагат безплатни залози за всички ползващи мобилното им приложение, което е налично за версии на операционната система Donut, JellyBean и Gingerbread. Приложението на Betfair е най-доброто за нас, затова непременно го пробвайте. То има приятен интерфейс и лесна навигация, за да може да откривате всичко с лекота.

Коя е най-добрата апликация за iPhone?

Отговорът зависи до голяма степен от личните ви предпочитания. Всички приложения си приличат по това, че всяко едно има своите предимства и недостатъци. Например, ако залозите на живо са вашата страст, то може да се насочите към мобилното приложение на Bet365. Ако сте фенове на специалните залози, то Бетфейър е точното място. Нашият съвет е да прочетете отделните ревюта за всеки един букмейкър и неговото приложение, избирайки това което най-много ви пасва. Не се ограничавайте – може да инсталирате и да залагате през повече от едно приложение.

Кое най-доброто приложение за Windows Mobile?

windows phone приложения за залози

Приложенията за Windows Mobile не са толкова много, колкото тези за iOS и Android устройства. Добрата новина е, че пак ще можете да залагате. Дори и без отделна апликация налична за устройства с Windows вие ще може да залагате през мобилната версия на уеб сайта. Препоръчваме да ползвате Sportingbet заради минималния брой докосвания на екрана за извършване на залог. Според нашия тест са нужни само 3 почуквания за избиране и потвърждаване на залога. Това е перфектно ако сте в движение и искате да заложите максимално бързо.

Мога ли да ползвам повече от едно приложение?

Да, разбира се. Може да инсталирате колкото искате приложения на вашето мобилно устройство. Единственото ограничение е мястото с което разполагате. Тъй като приложенията за залагания обикновено са доста малки като размер, вие едва ли ще имате проблеми. Нашите тестови устройства имат инсталирани всички тези приложения, които се изпробват периодично за залагания на различни пазари. Например, Bet365 е едно много добро предложение, но нашият фаворит е Betfair заради многообразието на футболни залози. Ако залагате изключително и само на футбол, то приложението на Betfair е най-доброто към момента.

Мога ли да се възползвам от безплатен залог през мобилното приложение?

затвори залог мобилни приложения

Всички приложения, които разглеждаме тук, предлагат на клиентите си безплатни залози или бонуси при извършване на депозит след регистрация на акаунт. Вижте таблицата на заглавната ни страница и разберете колко точно ще ви даде всеки един букмейкър. Не забравяйте и да прочетете внимателно условията по тези бонуси.

Кои мобилни приложения дават възможност за изплащане преди края на срещата – Cash out?

От разглежданите тук приложения, тези на Bet365, Sportingbet и Betfair позволяват предварително „изплащане“ на вашия печеливш залог още преди срещата да е приключила и без значение от крайния изход. Това със сигурност означава, че печалбата ви ще бъде по-ниска, отколкото ако изчакате края на срещата и залога ви е печеливш. Въпреки това, предварителното изплащане е една страхотна опция, която ви позволява да осребрите фиша веднага щом вашия отбор вкара гол.

Съществуват ли приложения за борси на залози?

В Интернет се среща абсолютно всичко и съвсем естествено е да може да откриете и мобилна борса за залози. Разбира се, нашата главна цел е да ви насочим към максимално добрите букмейкъри. Betfair е единствения разглеждан от нас сайт, който има „борса за залози“. Ние гарантираме високото качество на техните услуги, така че може да сте абсолютно уверени и сигурни при залагане от таблет или смартфон.

Полезни източници: