букмейкъри с лиценз в България

Списък с най-добрите бонуси без депозит предлагани от букмейкърите

Добрите бонуси са неделим компонент от офертите на всеки съвременен букмейкър. Защо? Просто е – има толкова много компании опериращи на пазара, че тяхното разграничение един от друг е трудно. Често, когато става въпрос за вземане на решение за избор на букмейкър, хората първо оглеждат именно промоциите на различните онлайн букмейкъри и какво предлагат те в момента.

Виж кои са най-добрите спортни бонуси

Първото нещо, което прави впечатление, е бонуса при отваряне на сметка или т.н. бонус „Добре дошли“. Хората обичат този бонус, защото той увеличава началния капитал и дава финансова свобода за да изпробват различни системи на залози.

Както и да е, не винаги бонусът при регистрация е най-важен. Съществуват и други специални оферти, които целят да привлекат и задържат залагащия към определен букмейкър. На тази страница се фокусираме върху най-интересните и добри промоции в сайтовете за онлайн залози в интернет, като се надяваме, че ще ви помогнем да вземете правилното решение при избор на сайт за залагания съобразен с вашите нужди.

*В сила са условията на букмейкърите!

Най-популярните видове бонуси

В следващите няколко параграфа ще ви запознаем с примери за популярни бонуси при най-добрите сайтове за залагания. Разгледайте и изберете вашия бонус фаворит.

Бонус депозит

бонус депозит

Този бонус не е толкова разпространен в момента, но той си остава нашия фаворит. Повечето пъти букмейкърът удвоява сумата на началния депозит, но до определен таван. Това означава, че ако например депозирате 10 лв ще започнете да играете с 20 лв. Най-хубавото на тези промоции е, че за разлика от безплатните залози те могат да се ползват в продължителен период от време и то за различни игри.

Безплатни залози

Огромното множество от сайтове за онлайн залагания предлагат бонус за добре дошли под форма на безплатен залог. Той се нарича така, защото когато го ползвате вие реално не играете със свои пари, а с кредит предоставен ви от букмейкъра. Операторът обикновено дава безплатен залог равен на стойността на първия направен от вас залог. Разбира се, че сумата не е налична за изтегляне по сметката преди да са изпълнени заложените изисквания в самата оферта.

Понякога букмейкърът може да реши да раздели безплатния залог, както правиха от Sportingbet с техния стар „Бонус Добре дошли“, който предлагаше 2 безплатни залога на стойност 100 лева. Практика обаче е букмейкърите да предлагат този бонус наведнъж. Сред компаниите, които разглеждаме в нашия сайт Efbet предлагат най-изкушаващи условия за безплатни залози за новите си клиенти – по 100 лева. Тези две оферти са страхотни и имат много силни страни. Betfair има предимство що се отнася до условията на бонуса, главно заради по-продължителната му валидност и липсата на ограничение за минимален залог. Ladbrokes също предлага подобни атрактивни условия по бонуса.

Мобилни оферти

mobilni zalozi

Специалните бонуси за клиенти залагащи през мобилни устройства не са толкова разпространени. Всъщност само един от сайтовете разглеждани тук предлага подобен бонус. Идеята му е съвсем ясна – да увеличи популярността на мобилното приложение и да стимулира потребителите да залагат през мобилно устройство.

Върнати залози

Тези промоции се отличават с различни условия, които обаче се ъпдейтват доста често. При най-добрите букмейкъри ще откриете възвърнати залози за почти всичко – например когато някои играч вкара гол, когато конят падне или друго. Въпреки разнообразието на тези промоции   техният принцип е един и също. Ако залогът ви е губещ и условието на бонуса е налице, то букмейкърът ще ви върне направения залог под формата на безплатен залог.

Едва ли е изненада, че Paddy Power предлагат най-голяма селекция от подобни специални бонуси – те са неизменна част от голямото портфолио на компанията. William Hill е друг голям букмейкър с подобни по разнообразие оферти за върнат залог. Има три постоянни промоции от които може да се възползвате – ACCA, Голмайстор 2-ри шанс и Bore Draw. С тях ще възстановите губещия си залог при определените условия.

Бонус лоялност

Тези бонуси не са много разпространени при онлайн букмейкърите, поне не толкова, колкото при казината в Интернет. Букмейкърите не прилагат никаква система за йерархия или ВИП статуси, но понякога може да бъдете възнаградени заради вашата лоялност. Тези бонуси обикновено не са публикувани и няма установени правила за тяхното предлагане. Най-често ще получите неочакван подарък от букмейкъра заради това, че сте били с него дълго време, а с това компанията ще се опита да задържи интереса ви.

Специални бонуси за спортни събития

Няма нужда от специална секция „Избрани“ – футболните мачове и надбягванията с коне са двете събития, които привличат най-много хора – както онлайн, така и в пунктовете за залагания. Ето защо наличието на много промоции за тези събития е нещо напълно нормално. Тук може да прочетете за най-популярните от тях:

100% предварително изплащане (затваряне на залог)

cash out bonus betfair

Бетфеър се славят със своите модерни технологии и иновативен подход. Изплащане по време на събитие е тяхната най-атрактивна оферта. С нея може да затворите даден залог и да получите сумата още преди събитието да е приключило. Това не се отнася само за футбол, а бонусът от до 60 лева за първото ви успешно изплащане е още един плюс. Единственото изискване е да имате поне 3 селекции.

Повишени коефициенти от Betfair

Стандартните бонус оферти от  Betfair не са чак толкова много като количество, но те се компенсират напълно адекватно от специални цени за някои от топ мачовете през деня. Офертите са разнообразни и на практика неограничени. Например, може да се предложи по-голям коефициент за първи гол на Кристиано Роналдо или по-голям коефициент за фаворита да спечели мача. Възможностите са много и е добре да прегледате актуалните оферти преди да заложите.

Гарантиран най-добър коефициент

Букмейкърите са в толкова голяма конкуренция, че често стигат до крайности надявайки се на повече клиенти. Точно това е случая с промоцията „Гарантиран най-добър коефициент“, който може да откриете в Efbet и в други оператори. Когато заложите на някое събитие (включително ранен залог, сингъл или комбинация) и стартовата цена SP се окаже по-висока, ще ви бъде изплатена печалба за по-високия коефициент.

Изисквания за получаване на бонус

bonus protsent

Всички споменати оферти са примамливи и доходоносни, но трябва да споменем, че сайтовете за залагания не целят да ви напълнят джобовете с пари, а просто да ви държат ангажирани. Никоя от тези оферти не може да се тегли веднага – парите трябва да се превъртят няколко пъти преди да може да ги получите.

Съществуват и изисквания при залагане, които се различават при различните промоции. Бонусите при депозит обикновено трябва да се изиграят поне 3 пъти преди да може да изтеглите сумата. При безплатните залози бонусът е обвързан с минимални коефициенти, с които трябва да играете.

За пълна информация и условия за залагания и изплащания на бонуси може да посетите уеб страницата на всеки един букмейкър. Може да допълним, че след като залозите са спортни е много по-лесно да покриете изискванията им, отколкото да кажем при онлайн казината, където може да срещнете и условие х40. Не е изключено да намерите и безплатно онлайн казино, но са много малко на брой.

Въпроси и отговори

Ето няколко важни въпроса за залагания и бонуси, осветляващи ситуации, на които може да се натъкнете.

Кога бонусът е добър?

Това е сложен въпрос. Зависи от това какво искате на получите и какви са вашите навици при залагане. Някои предпочитат свободата на бонусът при депозит, докато други ще се зарадват повече на един безплатен залог. За някои е най-важен размера на сумата или условията по бонуса. Не може да знаем вашите предпочитания, за това сме приготвили таблица с най-важните характеристики на всички разпространени оферти за „добре дошли“. Вижте отново началото на тази статия.

Мога ли да получа бонус „Добре дошъл“ повече от веднъж

За жалост, това не е възможно. Всички оферти при регистрация са ограничени до 1 път на клиент. Ограниченията са същите за адрес, фамилия, телефонен номер и дебитна карта, така че няма да може да се регистрирате от името на жена си / съпруга си. Никой обаче не може да ви спре да си откриете сметки в различни сайтове и да вземете всяка една промоция. Съществуват доста, които заслужават внимание.

На какви видове спорт мога да залагам с получения бонус?

Обикновено, с бонусите може да се залага на всички мачове (предварително или на живо), освен ако не е упоменато друго. За да бъдете сигурни по-добре прочетете специфичните условия поместени във всеки уебсайт и изберете бонус, който покрива вашите нужди.

Има ли ограничения във възрастта за получаване на бонусите?

Да, те са същите прилагани и при регистрация. За да се възползвате от някоя промоция трябва да имате навършени поне 18 години.