букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания William Hill не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на bwin или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

€30 безплатни залози

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество бонуси и промоции
 • Пряко предаване на спорт
 • Голяма секция за eSports залози
 • Много високи коефициенти

William Hill – Британски букмейкър със страхотни пазари за залог и бонус оферти

William Hill е една от букмейкърските компании, които датират наистина много назад във времето. Създадена е от Уилям Хил през 1934 година. Интересен факт е, че тогава залозите са се извършвали по пощата или чрез обаждане по телефона. Малко по-напред във времето започва развитието на наземната мрежа от букмейкърски пунктове – през 1966 година. Те обслужват клиенти до ден днешен. Хил почива през 1971 година, но марката носи неговото име и досега.

Това е една компания, за която работят повече от 15 хиляди души, включително българи. Поддържа се богат каталог от William Hill бонус и промоции. Ще го разгледаме след малко, заедно с останалите предимства на букмейкъра.

Как да вляза в William Hill от България?

Да започнем от там, че няма нужда от алтернативен линк или огледален сайт. Официалният сайт на компанията е свободно достъпен от територията на нашата страна. Добрите новини, поне към момента, обаче свършват тук. Българските клиенти не могат да се регистрират на платформата, понеже липсва издаден от НАП лиценз.

Все пак е хубаво, че нямаме нужда от VPN софтуер или прокси сървъри, за да отворим и да разгледаме. Поне българите, които живеят в поддържани страни официално, могат да играят безпроблемно. Такива страни например са Ирландия и Англия.

Какво се случва, ако сме стар клиент? Възможно е да влезем в своя акаунт, но е невъзможно да извършваме спортни залози в Уилям Хил. При наличие на средства обаче, ние ще можем да си ги изтеглим. При нужда от съдействие, служителите на William Hill България са насреща.

Предвид, че на този етап няма специални линкове за достъп от България, трябва да бъдем много внимателни, ако някой ни предлага такива, защото има опасност от загуба на средствата ни.

William Hill притежава лицензи в страните, в които работи

Уилям Хил разполага с три лиценза, които отговарят за различни части на света. На първо място букито е регистрирано в Гибралтар, където има издадено разрешение за работа. Следва лиценз за Великобритания, който е с номер 39225. Освен това, William Hill е регистриран в Независимата служба за обсъждане на залози (I.B.A.S). Комбинацията се завършва от малтийски лиценз с номер MGA/CRP/121/2006-05, който също е валиден за много държави.

Членува в асоциацията на букмейкърите GBGA. Спазва принципите на BeGambleAware, GamblingTherapy и GamblersAnonymous.

Процесът по William Hill регистрация изисква попълването на кратка форма и 2 минути време

Регистрация в William Hill

Бутонът за регистрация се намира в горният десен ъгъл – „Join“. След натискането му се отваря първата част от формата. Започваме с отбелязването на обръщението, което компанията да използва спрямо нас, в зависимост от пола ни. Попълваме лично и фамилно име, последвани от датата ни на раждане. Посочваме коректно своя e-mail адрес, както и телефонния си номер. Накрая се намира полето за адрес. При написването на няколко букви се показват възможните варианти. Когато изпишем адреса си, всички останали полета към него се попълват автоматично.

Във втората част от William Hill регистрация избираме потребителско име и парола. Ако ще използваме символ в нея, трябва да имаме предвид, че не всички са позволени, от съображения за сигурност. Обръщаме внимание на тайния въпрос и отговор, които трябва да си запишем някъде. По желание можем да настроим дневен, седмичен или месечен лимит на депозиране. Попълваме полето с код за промоция, отново по желание, съгласяваме се с условията и се регистрираме.

След регистрацията получаваме имейл, в който има линк за активиране на профила.

Стигаме и до задължителният навсякъде процес по William Hill верификация

KYC (Know Your Customer) процесът по потвърждаване на самоличността се случва заедно с първия депозит. Нужните документи могат да бъдат предоставени през чата на живо, на e-mail адрес verification@williamhill.com или през предназначената за това форма. Изисква се документ за самоличност – паспорт, лична карта или шофьорска книжка. Заедно с него се предоставя банково извлечение или сметка за ток, вода, телефон или нещо подобно от последните шест месеца.

Сигурен William Hill депозит и теглене по всякакви различни начини

Предлага се доста добро разнообразие от методи за William Hill депозит и теглене, което покрива потребностите на голяма база потребители. Лимитите за депозит започват от 5 евро и стигат до 25 евро. Лимитите за теглене започват от 5 евро и стигат до 25 евро. За Острова, лимитите са същите, но в паундове.

Започваме с това, че се поддържа традиционен банков трансфер. От електронните портфейли може да се разчита на Trustly, PayPal, Skrill, NETELLER и ecoPayz. Можем да използваме предплатени ваучери на Paysafe, както и дебитни или кредитни карти Visa, Mastercard и Maestro. От кредитните карти се поддържа и Diners Club.

Прави добро впечатление, че можем да използваме и Apple Pay, което заедно с PayPal е опция за разплащане, налична в доста малко букмейкърски сайтове.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: €5 €5 €5 €10 €10 €10 €10 €10 €5 €10 €25
Минимално теглене: €5 €5 €5 €10 €5 €5 €5 €5 €25 €25
Време за теглене: 1-3 дни 1-3 дни 1-3 дни 1 ден 1 ден 1 ден 1 ден 3-5 дни 3-5 дни 3-5 дни
Такса Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма

Богатство от William Hill бонус, което винаги може да те изненада с нещо ново

Другите букмейкъри наблягат основно на една или две от промоционалните категории. Тук имаме политика, която цели да се предложи по-голямо разнообразие, без да се набляга на нещо конкретно. Прави впечатление, че има възможност за връщане на 10% от загубите при игра на живо – в безплатни залози. При игра на акумулатори имаме възможност да подсилим коефициентите или да застраховаме фиша. Има още временни много високи коефициенти, гаранция за най-високи ставки спрямо конкуренцията и прочие. Има игри, в които участваме за големи награди, стигащи до милион и нагоре.

Първоначалният бонус е два безплатни залога по 15 евро. Получават се след депозит на минимум 10 евро. Правим залог за поне 10 евро, на коефициент от поне 1.50 и получаваме безплатните William Hill спортни залози.

William Hill Бонус
 • Бонус:2 x €15 безплатни залози
 • Бонус код:Р30
 • Превъртане на бонуса:
 • Валидност:30 дни
 • Минимален коефициент:1.50
 • Минимален депозит:€10
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:Trustly, PayPal, Skrill, NETELLER, ecoPayz, Paysafe, Apple Pay
 • Изключени видове залози:

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

William Hill спортни залози за всеки вкус и всяка стратегия

Спортни пазари в William Hill

Няма нужда да споменаваме, че Уилям Хил предлага богато наличие на пазари за залог. Всички традиционни, а и не толкова традиционни са на лице – голове, корнери, хендикапи, и прочие. Няколко по-специфични неща правят впечатление обаче. Има специална секция с увеличени маркети, към които се проявява особен интерес – чрез запитвания към компанията в Twitter с хаштаг #YourOdds за определени събития в дадено спортно събитие. Понякога там има доста интересни сценарии. Като например даден играч да вкара гол с асистенция от друг определен играч и общият брой на головете да е под 2.5. Наличен е и бет билдър, в който можем да съставим собствена комбинация от пазари.

Друго нещо, което се отличава при William Hill България е фишът за залог. Талонът е разделен на две части – едната е за бързи селекции, другата е за множествени залози. От първата можем да заложим на права колонка или един мач. Във втората можем да правим единични залози на повече от една срещи, да използваме системи за комбиниране или някоя от специалните комбинации от тип Хайнц, Лъки, Канадска, Янки, Трикси, Патент и прочие.

Предлага се и опцията за William Hill затвори залог

Той е напълно класически и традиционен. Няма кой знае какви допълнителни опции. Това, което е отличаващо и е предимство е, че Уилям Хил имат специално обозначение на срещите и пазарите, които са достъпни за продажба на залога. Иконката за Cash Out, или както в случая се нарича Cash-In, е въртяща се банкнота.

Най-доброто от всички светове на спорта и отвъд

В секцията спорт можем да открием десетки различни спортове, но все пак е хубаво да се отбележи, че Уилям Хил България се придържа към по-традиционните и класически дисциплини. Съществуват няколко букмейкъра, които предлагат и някои по-непопулярни опции. Повечето хора обаче няма да усетят липсата на каквото и да е – имаме най-обичаните спортове, имаме известно количество по-малко популярни такива.

По отношение на българските лиги и първенства, тук можем да открием събитията от професионалния ешелон на футбола ни и български тенис мачове. Когато напишем “Bulgaria” в търсачката виждаме всичко налично, както и чуждестранни събития с българско участие.

William Hill България предлага много добри коефициенти за залози на електронни спортове. В eSports категорията можем да открием всички значими турнири на игри като Overwatch, Rocket League, CS:GO, Starcraft 2, DOTA 2, League of Legends и други. И не само това, за някои игри се поддържат и регулярни първенства.

William Hill виртуални спортове са налице, но за по-запалените им фенове може да се окажат по-малко от очакваното. Като букмейкър, който оперира много силно във Великобритания, най-силно е наблегнато на игрите с коне – има няколко различни версии. Присъстват още виртуален футбол в два варианта и три вида игри с хрътки.

Можем да открием и по-интересни секции, които не са спортни – политика, лотарии, телевизионни и специални залози на събития от реалния живот. Например в Уилям Хил можем да заложим на българската песен на Евровизия.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Уилям Хил предлага една от най-развитите платформи за залози и забавления на живо

За това има специално предназначена секция, която се нарича “In-Play”. Дори даден играч да не е фен на играта в реално време, хубаво е да я разгледа, защото предлага неща, които не са налични на друго място.

При отварянето на тази секция се отваря списък с всички срещи, които вървят в момента. Възможно е да ги разгледаме и по спортове. Наличен е бутон, който показва само събитията, за които има live stream (пряко предаване).

Когато отворим даден мач, първо виждаме графичната симулация, която обобщава случващото се на игрището. Има и такава, в която получаваме текстови коментари за интересните моменти. От дясно на симулацията са базовите статистики. От ляво има линк към статистическия портал, в който можем да открием доста подробна историческа информация – по играчи, отбори и за конкретни срещи. Различните възможности за залог на живо често надминават 100 и се приближават към 200.

По отношение на прякото предаване, то е безплатно и изисква само регистрация. Качеството е много добро. Не се изисква наличие на средства или залог. Налични са обаче ограничения по територия и е възможно някои събития да не са налични за гледане от дадени държави.

Залагай в движение без никакво притеснение

William Hill мобилна версия

В днешно време голяма част от интернет трафика преминава през таблети и мобилни телефони. Нормално е потребителите да очакват наличието на William Hill мобилна версия. И те няма да бъдат разочаровани. Тя се адаптира спрямо характеристиките на екрана на нашата джаджа. Просто посещаваме сайта на Уилям Хил от нея и специалния изглед се активира автоматично.

Компанията предлага и William Hill мобилно приложение – налично както за Android смартфоните, така и за iOS устройва. И двете могат да бъдат свалени през Apple Store или Google Play.

Не просто можем да играем докато сме в движение, но можем да го правим на живо, да затваряме фишове, да следим прякото излъчване.

Симбиозата+ между добър външен вид и техническо изпълнение осигурява топ преживяване

Това, което ни харесва е, че когато влезем в сайта, още от началната страница през различните секции на игра, не виждаме нищо излишно. Причината е, че William Hill България залага повече на визуалното представяне на информация и на по-малко текст и препратки. Другото, което ни улеснява много са различните страници с обобщена информация – за най-важните спортни събития, за най-важните коефициенти, за увеличените коефициенти, за събитията с пряко предаване – отиваш точно на мястото, което ти предлага това, което търсиш. Търсачката е много подробна и открива срещи по различни критерии. Минус е, че се отваря на целия екран. И не на последно място, механизмите за игра на коментирани и поискани от играчите предположения е опция, която не сме виждали на друго място.

William Hill е мястото, на което можем да играем без притеснение за сигурността си

Връзката между клиентите и платформата на Уилям Хил е напълно защитена. Това можем да проверим чрез HydrantID SSL сертификата. Издаден е от компания, на която разчитат много букмейкъри, а и други големи бизнеси заради множеството възможности, които предоставя. Освен това се спазват всички протоколи за сигурност – както за достъп до личната информация от страна на служителите, така и от страна на злонамерени лица. Най-важната гаранция за нас обаче остава почти вековната история на марката. Уилям Хил има огромно име и много силна репутация. За да се запазят те, всичко трябва и се случва на много високо ниво.

Служителите на Уилям Хил България могат да решат всеки проблем

А още по-хубавото е, че най-вероятно няма да имате особена нужда от връзка с тях. William Hill разполага с една от най-добрите помощни секции. Информацията там е много подробна, илюстрирана и добре подредена в подкатегории. Има ефективно работеща търсачка. Най-отгоре на страницата се публикуват важни новини и информация, в случай на технически проблем.

Ако все пак имаме нужда от помощ, на първо място е най-добре да използваме чата на живо. Той е наличен 24/7 и дава възможност да се свържем със служител от даден отдел, според нашата нужда.

Можем да изпратим запитване по e-mail, използвайки адреса support@williamhill.com

Има опция и за връзка по телефон.

Фирма: Седалище: Управител: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
William Hill 6/1 Waterport Place, Gibraltar Улрик Бенгтсон MGA/CRP/121/2006-05 + Великобритания и Гибралтар 24/7/365
support@williamhill.com +800 3551 3551

Оценка на услугите

Заключението е, че това един сайт, който препоръчваме на хората, които имат възможност да играят в него – заради коефициентите, заради добрата платформа за игра, заради множеството промоции. Самата идея, че има такава история ни кара да сме по-сигурни, че предоставяме времето и средствата си на отговорна организация. А когато, човек е спокоен, той може да се наслади максимално на играта си. Една от компаниите, която се надяваме да видим с William Hill лиценз възможно най-скоро. Със сигурност може да достави много стойност на българския пазар.

Често задавани въпроси

Какво представлява частичното затваряне при Cash-In?

Възможно е при желание за затваряне на залог да поискаме предложение за продажба на половината от фиша. Ако приемем тази оферта, получаваме сумата за тази част от фиша, а останалата остава в игра при същия коефициент.

💵 Как да играя на лотария?

В секцията “Lotteries” може да открием тиражите на редица европейски и американски игри с числа. Важно е да се знае, че е възможно да не можем да играем комбинации, а просто единични линии. Все пак възможността да участваш на недостъпни в България лотарии е страхотна.

Колко време трае верификацията на профил?

William Hill верификация се случва по един от най-бързите начини, в сравнение с дори най-големите конкуренти. В момента, в който компанията получи нашите документи, започват да текат 24 часа, в рамките на които ще получим отговор дали преминаваме потвърждаването на самоличността успешно.

€30 безплатни залози

Не е одобрен

 • Бонус:

  2.1

 • Залози на живо:

  1.8

 • Мобилно приложение:

  1.7

 • Пазари:

  2.6

 • Методи за плащане:

  1.8

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Winbet Ревю