букмейкъри с лиценз в България

4.8

100% бонус до 222лв

Регистрирай се в Bwin

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Финансово стабилен букмейкър
 • Предаване на живо
 • Широка гама спортове
 • Онлайн уроци

Bwin ревю през 2021 – Множество промоции за играчи от България

За bwin в спортните залози всичко започва през 1997 година във Виена, Австрия. Тогава платформата работи под името на BetAndWin. Бързо започва да трупа популярност, много лоялни клиенти и да се позиционира като потенциален лидер във все повече държави.

Следващата голяма крачка е през 2006 година, когато приема името bwin. Може да се каже, че ние залагащите на спорт сме късметлии, че тази компания разпозна България като желана дестинация за своята дейност.

В следващите редове ще разберем, че зад това име стоят много неща, които могат да ни спечелят и от които можем да се възползваме. Говорим за достъп до толкова много спортове, че комбинацията от всички различни възможности се равнява на число в десетки хиляди и това е само началото.

Как да вляза в bwin?

Bwin не е организация, която работи на дребно. По дългия път, през който е преминала, тя е станала обект на интерес за много конкуренти и институции в инвестирането. Потенциалът е видим отдалеч. Това води до сливане с PartyGaming през 2011 година. Тогава визията за развитие и мащабът на работа се увеличават значително. Още по-интересното се случва през 2016 година, когато GVC Holdings (вече Entain) иска да придобие компанията. Сключената сделка е на стойност от 1.1 милиарда британски паунда. Запазва се търговското наименование bwin.

Въпросът „Как да вляза в bwin?” е напълно излишен. Можем да бъдем спокойни, че тук става въпрос за сериозен партньор, който се грижи за всичко по легалната и техническата част – в най-малките детайли. Нямаме нужда от алтернативни линкове, прокси сървъри, VPN услуги или каквото и да е.

bwin е напълно лицензиран и регулиран оператор

Сами можем да се досетим, че компанията разполага с лиценз от Българската комисия по хазарта. Това се удостоверява от решение №000030-1405. Но не спираме дотук. Издадени са лицензи още от Малта и Гибралтар. Букмейкърът членува в Европейската асоциация за игри и залагания (EGBA). Заедно с IBIA работят срещу измамите при провеждане на спортни срещи, които могат да ощетят много играчи. Всичко това е допълнено от най-добрите практики, установени от световните организации GamCare и GamStop, които работят срещу безконтролната игра и хазартната зависимост.

Последното нещо, което ще отбележим, удостоверяващо престижа и надеждността на bwin България, е проверката и сертифицирането на платформата от независимата и световно призната агенция eCOGRA. Иначе казано, още един орган доказващ легитимността на bwin.

Фирма: Основана: Адрес: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
bwin 1997 ElectraWorks Limited, Suite 6, Atlantic Suites, Europort авеню, Гибралтар
24/7/365
support@bwin.com +35924925685

bwin регистрация в три кратки и лесни стъпки

Процесът по регистрация в bwin България е много добре организиран:

 • След като настинем бутона „РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА“ се отваря прозорец, в който избираме желаната валута, въвеждаме имейл и желана парола.
 • Следва втора стъпка, в която трябва да напишем трите си имена, да посочим гражданството си (по подразбиране е отбелязано българско), да въведем датата си на раждане и своето ЕГН. ЕГН-то се попълва в полето, което е обозначено като PIN.
 • Във финалната стъпка посочваме адреса си и своя телефонен номер. Тук ще забележим, че bwin предлага доста гъвкави възможност по отношение уведомяването ни за промоции, безплатни залози и други важни събития. Изберете желаните начини за комуникация, но си струва да си осигурите възможност за актуално информиране.

Бърза и лесна регистрация в bwin
Регистрирай се в Bwin сега!

Много интелигентна форма за bwin верификация

Тя е задължителна преди първото изтегляне на средства от bwin, но за наше спокойствие може да се направи и преди това. Възможно е да се случи от опцията „Теглене“ в потребителското меню или избиране на „Моите данни на сметката“. Може да използвате своята лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Качването става през интерактивна форма. Поддържа се възможност за качване на файл или заснемане с уеб камера / камера на смартфон или таблет. Така нареченият още KYC процес е установен по законови причини и гарантира сигурност и за нас, и за букмейкъра.

bwin депозит и теглене чрез класически и сигурни методи за разплащане

bwin България предоставя добър баланс от методи за депозит и теглене. Първо да започнем от това, че минималният депозит е на стойност 20 лева. Дневният лимит зависи от платежната система, която изберете, но започва от 2000 лева и стига до 25000 лева. Проблеми в това отношение не съществуват.

За картови разплащания се предлага използването на банкови карти Maestro, Mastercard и Visa. Ако желаем да използваме Skrill, то имаме възможност да го използваме по стандартния начин или да се възползваме от Skrill 1-tap опцията за бързи разплащания. Поддържа се още онлайн портфейлът NETELLER, банков превод, както и предплатени Paysafe карти.

Взимането на първоначален bwin бонус е възможно, ако изберем депозит с карта или банков трансфер.

При заявка за изтегляне на средства, тя преминава през проверка от вътрешен отдел. Минимумът е отново 20 лева. Ако тегленето е чрез изцяло онлайн метод, то обикновено се получава в рамките на денонощие. При използване на дебитна карта или банков превод, транзакцията отнема между 2 и 4 дни.

bwin не начислява никакви такси при депозити и тегления на средства. Такива могат да възникнат само от страна на компаниите за разплащания. И депозитът и тегленето се извършват с няколко клика, съпътствани от ясни инструкции към всяко поле и бутон.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: 20лв. 20лв.. 20лв. 20лв. 20лв. 20лв.
Минимално теглене: 20лв. 20лв.. 20лв. 20лв. 20лв. 20лв.
Време за теглене: 24 часа 2-10 дена 2-10 дена 2-10 дена 24 часа Незабавно
Такса 4.90% Няма Няма Няма 4.90% Няма

bwin бонусна политика от най-високо ниво!

Много букмейкъри залагат на постоянното предлагане на разнообразни временни промоции и игри, но подходът на bwin е малко по-различен. Разбира се, можем да разчитаме на bwin бонус при първия депозит, който в случая е 100% до 222 лева и е една невероятна възможност за тестване на компанията.

Причината да се залага повече на постоянни функционални възможности, вместо на множество промоции и игри, са по-предвидимите условия. bwin предлага най-подробния конфигуратор за създаване на спортни залози. Срещаме още Price Boost и Combi+, които ни предоставят изключително високи коефициенти за различни комбинирани залози и конкретни срещи.

Миксът се завършва от индивидуални безплатни залози според активността и играта „Късметлийска кутия“.

bwin Бонус
 • Бонус:100% до 222лв
 • Бонус код:
 • Превъртане на бонуса:7 х Бонус
 • Валидност:30 дни
 • Минимален коефициент:1.70
 • Минимален депозит:20лв
 • Максимален залог:50лв
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:
 • Изключени видове залози:

Грабни 222лв Бонус

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако на нещо може да се залага, то най-вероятно ще го открием тук

Благодарение на силните позиции по цял свят, bwin може да предложи едно от най-големите разнообразия на пазари. Ако говорим за футбол и първенства от ранга на Висшата лига, то не е рядкост при някои срещи бройката на маркетите да се приближава до 150. Заради голямото количество, те са организирани за всяка среща по категории – всички, основни пазари, пазари за хендикап, голове, корнери и така нататък.

Самата система за извършване на bwin спортни залози също отговаря на високото реноме на букмейкъра. Когато изберем някой спорт се появяват избрани срещи от дисциплината. След това може да изберем конкретно състезание или първенство. Вместо на тази страница срещу срещата да се предлага само възможност за пряко избиране на краен изход, тук може да настроим предложените колони на доста от най-основните пазари. Така нуждата от отваряне на всеки мач поотделно намалява значително.

Това, което оценяваме най-много обаче е прекрасната търсачка. Тя търси в реално време, без презареждане – по състезание, отбор или играч. Можем да правим немалко залози директно от резултатите за търсене, без да презареждаме.

Избраните от нас селекции се появяват в талон, който има три секции – за единичен, комбиниран и системен залог. В секцията за системни залози са налични добре познатите 2 от 3, 3 от 5, 4 от 6 и всички останали от този тип, но се предлагат и комбинации от сорта на Trixie, Goliath, Super Heinz, Yankee, Lucky 15 и прочие. Срещу всяка възможност е отбелязан броя колонки.

bwin затвори залог – Всичко най-важно за потребителя и още допълнителни екстри

Да, минаха времената, в които това беше новост и се предлагаше от много малко букмейкърски къщи. bwin обаче предлага някои възможности, които са по-специални и различни от масовите. Но да започнем от там, че кеш аут се предлага за повечето срещи при игра на единични залози или в права колонка. Не е възможно затваряне при системни залози, участие в промоционалните залози и при използване на безплатни залози.

Това, което може да ни впечатли е наличие на опцията за автоматично затваряне на залога. При Auto Cash Out задаваме сума, при която фишът ни ще се затвори автоматично. При Notify Cash Out ние поставяме граница, при достигането на която ще бъдем уведомени, за да влезем и да преценим какво да предприемем за нашия залог.

Отворен списък със спортове, в който винаги има това, което търсиш, но успява да предложи и нещо ново

Хубавото на bwin е, че селекцията от налични спортове за игра не е със затворен край. Не еднократно сме виждали добавяне на нови възможности. Буквално можем да приемем, че ако има някаква спортна дисциплина, на която може да се залага, то тя ще е налична при bwin. За най-популярните спортове като баскетбол, футбол, волейбол, тенис се поддържат максималния брой от различни селекции.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Единственият недостатък, породен от международния характер на дейността на оператора, е че на моменти не се обръща достатъчно внимание на българските спортисти и първенства. Да, без проблем ще залагате на срещи от българската професионална лига, но например често няма да откривате срещи от първенствата ни по волейбол и баскетбол.

Хубавото обаче е, че въобще не трябва да се ограничаваме до спортове. Предлага се възможност за залагане на различни случайни събития от реалния живот като избор на Папа, на президенти. Може да се залага на изхода от различни риалити формати като Биг Брадър, или награди като Златния глобус и Оскар.

Други две направления, в които компанията се е развила на ниво са bwin виртуални спортове и залозите на електронни спортове.

Има много подробна и отделна секция за симулирани състезания, които включват виртуален футбол и тенис, както и добре познатите надбягвания с хрътки и коне. Но освен това са налични спидуей състезания, състезания с двуколки и колодрум.

Секцията за електронни спортове също е отделена. Присъстват игрите FIFA, StarCraft 2, DotA, League of Legends и Counter-Strike: Global Offensive. Покриват се сравнително много срещи, но понякога пазарите не са толкова подробни. За сметка на това порталът е много функционален и позволява гледане на доста от мачовете на живо, с наличие на коментар на различни езици.

bwin прави всичко възможно да предложи залози на живо и пряко предаване за максимален брой събития

bwin е едно от местата, на които ще откриете както най-много възможности за извършване на залог на живо, така и най-много възможности да гледате пряко предаване. В някои дни ще откриете, че в секцията „Live” се намират 80-90% от всички налични срещи. Малко са местата на които имате толкова голямо поле за действие.

За да може да гледате преките предавания, трябва да имате положителен баланс. Може да гледате и до 24 часа след последната си активност на сайта, тоест някакъв залог, в случай че сте употребили баланса си. В противен случай може да се възползвате от виртуалния симулатор, който дава информация в реално време за случващото се на игрището.

На свободно разположение са още подробни статистики за всички срещи, които се намират в секцията за гледане на живо. По подразбиране се показва секция с най-важната информация, но има достъп и до статистическия център, в който да откриете всичко останало.

При игра на bwin виртуални спортове, всяко едно събитие се излъчва на живо.

bwin предлага широка гама от залози на живо

bwin – Едно от най-добрите мобилни приложения в бранша

Не е рядкост компаниите да разчитат просто на мобилна версия. Да, тя е достъпна на максимално много устройства, отваря се автоматично през браузъра и се адаптира спрямо размера на екрана. Често предлага всички функционалности, а дори да има липси, те са минимални. Можем да разчитате напълно спокойно на bwin мобилна версия, но..

Има и допълнителни възможности за потребителите на Android и iOS. От компанията са разработили специално bwin мобилно приложение за всяка своя секция, включително за спорт. Там графиката и производителността стигат до своя максимум. Приложенията за Apple устройства могат да бъдат открити в App Store, а за Android устройства се изтеглят от сайта на bwin, след вписване в акаунта.

Сайтът на bwin се отличава от всички останали

Впечатленията ни от bwin България са меко казано страхотни. Умението да се предостави хем подробна, хем лесна за управление организация за извършване на спортни залози, е рядко срещано. Търсачката определено е наш фаворит и любима опция.

Друга много силна черта е електронния фиш, при който компактността не е за сметка на прегледността. Няма да видим прекалено натрупване на бутони и опции. Те са разделени доста прилежно. В истинския смисъл разполагаме с букмейкърски пункт на монитора си, за който не ни трябва ръководство за работа. А и както разбрахме преди малко, разполагаме с него и в джоба си чрез bwin мобилна версия или приложение.

И ако въпреки всичко имате нужда от информация за работата на платформата, от bwin България имат интерактивен помощник, в който с няколко стъпки отбелязваме неяснотата си и се озоваваме на точния раздел с информация.

Компанията предлага не просто законна, но и сигурна дейност

Ще започнем от обичайното. Както е редно, връзката между нас и сайта на bwin България е подсигурена от легитимен и актуален сертификат. Той криптира данните, които се предават между двете точки и така не могат да бъдат откраднати от недоброжелатели по пътя.

Изискванията по най-новия Регламент за защита на личните данни на ЕС (GDPR) не просто се спазват, а и са описани много подробно всички опции за действие от страна на потребителя по отношение на личната му информация.

Информацията се съхранява в предназначени за това центрове за данни, с контролиран достъп и подсигурени от защитна стена. Процесите по работа с тези данни са сертифицирани в съответствие с изискванията по ISO27001:2013

И не на последно място, от bwin са разработили система за блокиране на залози от съмнителен характер. Тази допълнителна мярка цели предпазване на клиентския баланс от недоброжелателни действия. Ако се установи странно поведение при залагане – например при нетипичен размер на залозите, може да бъде наложен автоматичен лимит на сметката.

Дългогодишният опит си личи при предлагането на поддръжка за клиентите

bwin има голям опит с обслужването на голям брой клиенти

Ако има компания, която да има опит с обслужването на голям набор от различни клиенти, по всякакви различни методи, то това е bwin. Успехите, които са постигнати от компанията, са възможни само с предлагането на адекватни и отговарящи на амбицията усилия за поддръжка.

Личните ни наблюдения са, че екипът, който работи в България, е любезен и много добре знае кога трябва да навлезе в подробности и кога трябва да отговори кратко, точно и ясно.

Възможностите за контакт са няколко:

 • Чат на живо – най-добрата форма за комуникация със служителите в реално време и при, която мигновено може да ви бъде обърнато внимание. Работно време – от 12:00 до 21:00.
 • Контактна форма за имейл комуникация – много лесна за работа, с възможност за прикачване на файлове директно от сайта или мобилното приложение, получаване на много подробни отговори при нужда.
 • Поддръжка по телефона, която предлага също толкова навременна форма за комуникация, както чата, но за хората, които предпочитат разговорите. Достъпен от 11:00 до 01:00 българско време.
 • Достъпни са през страницата „Помощ и контакт“.

В крайна сметка bwin България е едно от най-добрите места за нашите залози

Има няколко основни причини да препоръчаме използването на bwin за извършването на спортни залози. И всички те са свързани с мащаба на работа. Изключително високото техническо ниво на сайта и мобилните апликации е показателно. Постоянното им подобряване и развитие е факт. На практика неограничените възможности за залог и наличието на високи коефициенти, които често биват допълнително подсилени чрез промоционалните опции, прави играта в бвин много смислена.

Определено в лицето на компанията виждаме действия и заявки, които отговарят на дългата история и вече настъпилите постижения. Те не главозамайват, а мотивират допълнително служителите и ръководителите на bwin и това може само да ни радва.

Често задавани въпроси

💰 Мога ли да депозирам и тегля чрез EasyPay и ePay?

Компанията за жалост не предлага локалните за нас възможности за разплащане, като това включва и липсата на Cashterminal. Съвсем спокойно може да използвате банков трансфер, ако разполагате с пари в брой, които искате да внесете и депозирате.

🔃 Какво е изискването за превъртане при използване на първоначален бонус при депозит?

От bwin изискват превъртане на общата сума общо пет пъти, в рамките на 30 дни.

Колко време отнема потвърждаването на самоличност (KYC) след изпращане на документите?

Процесът по bwin верификация отнема най-много до 48 часа след като успешно сте качили и изпратили документите за идентификация.

100% бонус до 222лв

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  4.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Betfair Ревю