букмейкъри с лиценз в България

Букмейкъри приемащи депозит чрез банков превод за най-сигурната игра

За да играем спокойно, в който и да е букмейкър, ние трябва да разчитаме, че парите ни са в добри ръце. Това включва и посредничеството, което използваме за извършване на депозити и тегления на средства. Днес ще разгледаме банковите преводи като метод за извършване на транзакции, защитен от банковия авторитет. Метод, който е и много достъпен за всеки играч.

Най-добрите букмейкъри за 2021 приемащи банков превод

*В сила са условията на букмейкърите!

Онлайн залози с банков превод се правят с лекота

Банков трансфер

Всичко, от което имаме нужда, за да се възползваме от този метод за разплащания е банкова сметка. В днешно време е много трудно човек да няма такава – ползваме я за получаване на заплатите си, за пращане и получаване на пари от приятели и роднини, за какво ли не. Но, ако все пак нямаме такава, трябва да отидем в произволна банка и да си отворим. Става бързо, попълват се много малко документи и струва едва няколко лева. Сметката се отваря веднага.

За изпращането и получаването на пари от букмейкъри, трябва да сме наясно с няколко неща. Както нашата банкова сметка, така и сметката на букито ще имат IBAN адрес. Той е съставен от цифри и букви и на практика е идентификатора на нашата сметка – съдържа означението на банката ни, номера на акаунта ни в нея като клиент и всичко необходимо. IBAN номерът е най-важният елемент от всеки превод.

Заедно с банковата ни сметка ще получим и SWIFT / BIC код, който служи за идентификация на отделните банки в специална мрежа за комуникация.

С тези две неща можем да получим парите си от букмейкъра. Съответно, когато правим депозит, имаме нужда от тях, за да изпратим парите. Последният елемент от депозита е основанието за плащане. То може да е референтен номер, псевдонима ни в сайта на букмейкъра или трите ни имена. Ще бъде посочено изрично. Чрез основанието системата на компанията разпознава, че парите идват от нас.

Нещото, което трябва да се има предвид е, че винаги трябва да използваме сметка на наше име, за да нямаме проблеми.

Депозит с банков превод в букмейкър – Стъпка по стъпка

Това е един от най-лесните методи за депозит на средства по сметката ни за онлайн залози с банков превод, тъй като стъпките са малко, кратки са и не изискват кой знае какво от наша страна. Само трябва да бъдем концентрирани, да си записваме правилно нужната информация и да я проверяваме добре.

На първо място трябва да посетим сайта на нашия букмейкър, в който желаем да вложим средства. Вписваме се в профила си и се отправяме към мястото за депозити. От списъка с всички изредени възможности, ние търсим „Банков превод“ или „Банков трансфер“ и натискаме там.

От тук нататък има няколко варианта, в зависимост от системата на букмейкъра. В по-масовия случай просто ще се появи екран с информация за актуалната банкова сметка на букмейкъра, заедно с допълнителните реквизити и инструкции каква референция да напишем в основанието за плащане. В някои букмейкъри приемащи депозит чрез банков превод обаче се изисква предварително да въведем сумата за депозит, а в замяна на това да получим точно определен референтен номер за транзакцията си, който да използваме в основанието.

Следващата стъпка, след като имаме всичките нужни данни и сме настроили параметрите на депозита, ако това се изисква, е да преведем парите. Можем да го направим като посетим най-близкия клон на нашата банка и попълним едно платежно нареждане. Ако имаме онлайн банкиране и внесени пари по сметката си, може да наредим банковия трансфер и от комфорта на собствения си дом.

Когато го направим, ако букмейкъра изисква някакво потвърждение или уведомление за извършената транзакция, трябва да го направим в този момент. Това е рядкост. Ако ли не, просто чакаме. За да се отразят парите в нашата наличност, преводът трябва да пристигне по банковата сметка на букито. Има време за депозиране чрез банков превод между 1 и 3 работни дни.

Да изтеглиш парите си с банков трансфер – Още по-лесно

Банков трансфер процес на теглене

Що се отнася до изтеглянето на спечелените пари чрез банков превод, първото условие е да сме верифицирали самоличността си и съответно платежния метод, който ще използваме. Това важи за всички методи за разплащане.

Верификацията на самоличността се случва чрез снимка от двете страни на лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Когато има нужда за верификация на адреса ни, това най-често става чрез копие от комунална сметка. Що се отнася до потвърждаването на банкова сметка, това става чрез документ на банката – удостоверение. На него се е записана нашата банкова сметка с IBAN-а ѝ, трите ни имена и други детайли. Букмейкърите имат изискване това удостоверение да не бъде по-старо от шест месеца. Трябва да се уверим, че удостоверението е подписано и подпечатано.

От там нататък е много просто. Влизаме на страницата за изтегляне на средства, посочваме метод Банков превод / трансфер и там ще трябва да попълним IBAN на сметката си и личните си данни, заедно с желаната сума. При някои букмейкъри приемащи депозит чрез банков превод данните могат да бъдат съхранени, за да не се въвеждат всеки път. Щом потвърдим заявката за изтегляне, в рамките на до 5 работни дни парите ще постъпят по сметката ни.

Букмейкърите, при които можем да използваме този метод на плащане

Имаме няколко предложения за страхотни букмейкъри приемащи депозит чрез банков превод, на които можем да се доверим напълно и предлагат възможността да вкарваме и да изтегляме парите си чрез банков трансфер.

  • bwin – чуждестранна компания, която е един от лидерите на пазара и може да предложи много пазари за онлайн залози с банков превод, голям брои налични събития и чудесни коефициенти. Има интересни бонуси, от които можем да се възползваме. Наличните лимити за превод при използване на банков превод са 20 за депозит и 70 за теглене, което не е най-оптималното. В основанието на преводите към bwin се посочва уникалния ни референтен номер.
  • bet365 – един чуждестранен букмейкър, който няма нужда от особено представяне. Може би най-голямата марка на пазара за онлайн залози с банков превод. Тук можем да открием всичко необходимо за нашата игра – от голям каталог със спортове и първенства, всякакви маркети, гледане на живо и какво ли още не. Лимитите са съответно 200 лева за депозит, което е най-високото от предложените, а за теглене – 75 лева. От bet365 също идентифицират преводите чрез референтен номер.
  • Palms Bet и Winbet – няма как да пропуснем и два страхотни български букмейкъра, които изпъкват с това, че предлага услуги специално изградени за българските играчи. Имат много активни бонус кампании, перфектна поддръжка на български език и постоянно развиващи се платформи за игра. Депозитите по банков път започват от 10 лева, а тегленията от 30 лева. Най-щадящите варианти. Уинбет изисква в основанието на плащане да запишем своя псевдоним / потребителско име, Palms Bet работи по същия начин.

Нито един от сайтовете не налага такси при депозит чрез банков превод.

Такси при банков превод – Прозрачни за всички

Букмейкърите, които ние ви предлагаме, не налагат никакви допълнителни такси при банков превод върху транзакциите – нито когато теглим, нито когато депозираме пари. Възможно е да има някакво таксуване от нашата банка, според нейната тарифа и условия на работа. Изпращането на пари струва някаква дребна сума, самото получаване е безплатно.

Много важно е обаче да имаме предвид превалутирането на средствата. Един от най-полезните съвети, които можем да ви дадем е да се използва банкова сметка във валутата, в която ще играете онлайн. Най-добрият избор е левът. Ако банковата ни сметка е в лева, а сметката в букито е в евро например, тогава настъпва превалутиране. Както когато ние правим депозит, така и когато правим изтегляне. При депозит или теглене, те биват обърнати в нужната валута по курсовете на банката за тази цел. Може да има и такса за самата услуга.

Сигурността е приоритет на банките при всички плащания

Сигурността на банковите разплащания е един от най-важните приоритети

Друга тема, която вълнува всеки играч и засяга една от най-важните теми – подсигурени ли са нашите пари. Банките са тези, които могат да ни предложат най-високо ниво на сигурност. То важи в пълна сила за банковите преводи. Парите се прехвърлят от една банка в друга, без посредници и без условности. Банките носят отговорност за транзакциите, имат системи за сигурност както на електронно, така и на физическо ниво. И средствата, и личните ни данни са защитени.

Дори и нещо да се обърка, има ясни механизми за изискване на компенсация. Това, което осигурява комфорт най-много е, че всяка една банка в България е под зоркия надзор на Българска Народна Банка. Тя налага правила и процедури на работа, които да защитават нашите интереси.

Обработването на банковите трансфери отнема време, но в замяна получаваме гарантирана сигурност и спокойствие. Това е любимият метод на по-консервативните потребители, които залагат на традициите.

Много предимства и значително по-малко недостатъци

Сега ще обобщим всички добри и лоши страни на това да правим онлайн залози с банков превод.

Заради своята сигурност, която е предимство сама по себе си, тук са най-свободните лимити за превод при използване на банков превод. Както може да се забележи в таблицата по-горе, говорим за големи суми. Всички останали методи за разплащане предлагат в пъти по-малки максимуми.

Няма как да не се спомене и липсата на налагане на такси при банков превод от страна на букмейкърите, което значи повече пари за нас. Няма сериозно буки, което да не предоставя този метод.

Разбира се, има и недостатъци. Започваме от това, че обработването на плащанията и в двете посоки отнема време. Доста повече спрямо немалко други методи. Макар и да има много високи горни граници на плащанията, минималните суми са по-високи спрямо другите опции. Много е важно да проверяваме добре изписването на всички данни, за да не стане объркване. Ако нямаме онлайн банкиране, за всяка операция с пари трябва да посещаваме офис на банка.

С банков превод можем да се възползваме от всеки един бонус

Сериозен фактор за това кой метод за депозит и теглене да използваме е възможността да се възползваме от различните бонуси и промоции. Добрата новина е, че що се отнася до банковите трансфери, те не попадат в изключенията, които понякога биват налагани. Този метод не се ограничава в условията на офертите от букмейкърите. До сега не се попадали на такъв вариант, което със сигурност не важи за разплащанията с електронни портфейли.

Крайна оценка на паричните преводи по банков път

Истината е, че ако търсим хем популярен, хем много доверен начин за разплащания с букмейкъри приемащи депозит чрез банков превод като Palms Bet, bwin, bet365, Winbet и много други, използването на плащания по банков път е чудесен вариант. Всичко е много праволинейно и лесно за разбиране, подводни камъни няма. Хубаво е, че във времената на дигиталния свят букмейкърите уважават традициите и предпочитанията на клиентите си. Когато видим, че една компания предлага тази възможност, то тя наистина е сериозна.

FAQ

Безопасно ли е да извършваме банков превод през онлайн банкирането си?

Да, абсолютно спокойно може да се възползваме от дистанционна работа с банковата си сметка, тъй като банките предлагат доста инструменти за защита, денонощна поддръжка и лесен интерфейс за нареждане на плащанията. Не само е безопасно, но и ще ни спести много време.

💲 Коя валута да използваме за най-изгоден банков превод, ако левът не е опция?

Както по-горе посочихме, най-безпроблемният и изгоден вариант е да имаме левова сметка и акаунт в букмейкър, който поддържа лева като валута. В случай, че това не е възможно, следващата най-логична опция е да изберем евро за сметката си в букмейкъра и евентуално за банковата си сметка. Дори да не направим последното, разходите по превалутиране в евро са най-ниски спрямо другите валути.

🤷‍♂️ Какво става, ако сбъркаме основанието за плащане в нашия банков превод?

Референциите към платежните нареждания служат за по-бързата обработка на входящите плащания, без значение дали става въпрос за някакъв номер или потребителско име. Системите на букмейкъра следят за тях и автоматично отчитат средствата. Ако няма референция, преводът ни може да бъде обработен ръчно и свързан с нас по банковата ни сметка, но по-бавно. В краен случай, депозитът ни ще бъде върнат.