букмейкъри с лиценз в България

4.8

100% бонус до 222лв

Регистрирай се в Bwin

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Опция „Създай залог“
 • Предаване на живо
 • Широка гама спортове
 • Онлайн уроци

Bwin „Създай залог“ – Функция с безброй възможности

През 2002г. Bwin става първата компания, която добавя възможността за залози на живо. Оттогава до сега букмейкърът е успял да запази позицията си сред най-добрите, като постоянно надгражда нивото си, въвеждайки нови и различни промоции и оферти. Една от тях е именно нашумялата опция сред онлайн платформите – „Създай залог“. Чрез нея потребителите имат възможността да комбинират няколко различни пазара в един залог.

Създаване на залог в Bwin

Съвети за създаване на залог в Bwin

Създаването на залог в Bwin е праволинеен процес, като добре направеният интерфейс допълнително улеснява задачата. Потребителят трябва да избере спорта, който си е харесал от менюто вляво на екрана. Веднага щом го избере, на екрана ще се появят някои от най-популярните срещи от дадения спорт, а от менюто вляво ще може да се навигира до желаната крайна дестинация. Впоследствие, клиентът е длъжен да избере вид залог и да посочи сумата, която желае да заложи.

Разнообразие от спортове и пазари при функцията „Създай залог“

Обединяването на няколко пазара в един мач тества прецизната точност на потребителя при прогнозирането. Както вече разбрахме, във футбола може да се комбинират залози за картони, корнери, голове, краен изход и така нататък. Функцията обаче е налична и за други спортове, предлагани от Bwin, а именно – баскетбол и американски футбол. Залози, които могат да се комбинират на тези спортове, са: брой точки (под и над), хендикап точки и краен победител от двубоя.

Функцията „Създай залог“ е по-достъпна от всякога

Все повече хора се интересуват от новъведенията в сайтовете за спортни залози. Интерфейсът на Bwin е направен с идеята да е максимално интерактивен, като по този начин спомага за удобството на потребителя. За по-голямото улеснение на целия процес, някои от най-използваните функции се намират в горния ляв ъгъл на началната страница и са достъпни чрез едно единствено натискане на бутона.

Там се намира и функцията „създай залог“, като при нейното избиране се отварят отделните двубои, които предлагат тази опция. По този начин потребителят има бърз и лесен достъп до нововъведението. Срещите, към които функцията „създай залог“ е налична, са от всякакъв вид – от всички мачове в големите първенства в Европа и техните нискоразрядни дивизии до срещи в надпреварите от Южна Америка и Азия.

Правила за създаване на залог в Bwin

Правила за създаване на залог в Bwin

Операторът за онлайн залози разполага с няколко правила, които трябва да се следват при създаването на залог. Като начало, има лимити на самите залози. Потенциалната печалба на залога не трябва да надвишава определена сума (сумата се определя спрямо вида залог – в единия случай е 250,000 евро, докато в другия е 100,000 евро).

Следователно, ако потребителят е заложил на дадена среща и крайната печалба е над тези стойности, то той е задължен да намали залога си, за да може да влезе в границите. Колкото до минималния залог на фиш – там специфично ограничение няма, но все пак стойността на минималния допустим залог варира от събитие на събитие.

Също така, могат да бъдат комбинирани между определен брой пазари чрез функцията „Създай залог“. Минималният допустим брой е 2 различни пазара, докато повече от 10 маркета не могат да бъдат играни наведнъж. Основната цел на бет билдъра е да се комбинират залози и да се играят в права колонка, поради което съществуват и тези ограничения.

Предимства на функцията „Създай залог“

Опцията „Създай залог“ предлага не само разнообразие откъм видове залози, но и също така разполага с определени предимства, от които могат да се възползва потребителите. Най-голямото предимство е възможността да се комбинират различни пазари, като по този начин общият коефициент може да се покачи до желаната стойност. Клиентът разполага с достъп до статистика и в зависимост от заряда на срещата и от стила на игра на тимовете той може да избере подходящи залози, които да му предоставят по-голяма вероятност за печалба.

Качествените коефициенти са скритият коз на букмейкъра

Коефициентите са задължителна част при избора на добри букмейкъри, а високите такива неизменно привличат клиента към себе си. Секцията „Спортове“ и „Залози на живо“ е богата на ставки, които биха се харесали на всеки, имал шанса да се възползва от тях.

В допълнение на това, онлайн операторът предлага разновидни системи като Lucky 15, Lucky 31 и Tricast, на които клиентът би могъл да се наслади. В сравнение с преките си конкуренти на пазара, средните коефициенти са една идея по-завишени в Bwin, което е още една предпоставка човек да избере тяхната онлайн платформа за залози.

Други важни условия за използване на опцията „Създай залог“ в Bwin

Функцията е удобен инструмент за акумулиране на по-високи коефициенти и съответно за постигане на по-големи печалби. Чрез него майсторите на играта със залози ще могат да тестват прецизните си познания за развоя на даден двубой. Въведението в букмейкъра е ново за някои играчи и ще е добре тези потребители да се запознаят с някои от важните условия преди да започнат да го използват.

Опцията „Създай залог“ е налична за игра в онлайн платформата на Bwin само и единствено преди началото на двубоя. Веднъж започне ли срещата, функцията не се предлага, а опциите за комбиниране на различни пазари от една среща, стават по-ограничени. Фишът, изигран чрез „Създай залог“, е печеливш, само когато всички отделни залози са познати. В допълнение на всичко това, залозите играни чрез тази функция, предоставена от Bwin, не могат да се комбинират с други срещи.

Често задавани въпроси

Опцията „Затвори залог“ важи ли при пазари, изиграни чрез „Създай залог“?

За съжаление, ако залогът е създаден по този начин, Bwin не предлага затваряне на залога впоследствие. В такъв случай, клиентът единствено може да се контрира, изигравайки противоположното на неговия залог преди началото или по време на двубоя, ако това е възможно, разбира се.

Кои спортове покрива опцията „Създай залог“?

Спортовете, които предлагат Bwin чрез опцията си „Създай залог“ са малко на брой, но може би са най-популярните от всички – футбол, баскетбол и американски футбол.

🤔 Колко е максималната потенциална печалба на единичен фиш чрез опцията „Създай залог“?

Максималното изплащане на една колонка, изиграна чрез функцията „Създай залог“, е на стойност 2,500 евро. Ограничението съществува, за да не може да се печелят огромни суми чрез манипилуране на развоя на срещата.

100% бонус до 222лв

Посети официалния сайт

 • Бонус:

  5.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  5.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

200% бонус до 200лв
Winbet Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Betfair Ревю