InternetZalozi.com

Към момента букмейкърската компания Betfair не приема залози от територията на Република България, до изясняване на проблема може да се регистрирате във bet365 или Winbet

3.0

100% Бонус до 200лв

Нелицензиран

 • Cash Out опция
 • Спортна борса
 • Залози на живо
 • Много платежни методи

Как да се регистрираме в Betfair от България?

Betfair не е просто букмейкърска къща, това е и борса за залози. Може би ще попитате каква е разликата. При борсата на залози букмейкърът не определя коефициентите, потребителите го правят. За всяко едно събитие може да залагате на коефициенти по желание, като от другата страна стоят хората с противоположен залог. Бетфеър единствено разпределят печалбите след края на спортното събитие, като за това прибират минимална комисионна.

Тази особеност често води до по високи коефициенти. При пазарите за краен резултат във футболен мач често хората сами регулират коефициентите си и ги приближават до тези на букмейкърите по естествен път. При някои пазари обаче като точен резултат и победител в турнир, коефициентите са без еквивалент!

Въпреки повечето възможности, използването на системата е като детска игра. Няма да имате никакъв проблем със залозите. Ако искате да използвате борсата, залагайте в секция Спортна Борса. Ако искате да използвате BetFair като стандартен букмейкър, използвайте секция Спорт.

Какви бонуси предлагат от BetFair?

Бонус за нови клиенти:

Ако се регистрирате сега и направите 10 евро залог в секция Спорт, вие ще получите 50 евро за безплатни залози в същата секция!

Доста често се пускат и мачове, на които коефициентите за нови клиенти са многократно завишение. Ако се регистрирате през тази оферта, заложите и познаете, веднага ще получите печалбата си от нормалния коефициент. До 24 часа ще получите и своя бонус от по-големия коефициент. Освен това ще получите и възможност за получаване на допълнителни безплатни залози при определени условия. Офертите са страхотни!

BetFair Бонус
 • Бонус:100% до 200лв
 • Бонус код:
 • Превъртане на бонуса:Няма
 • Валидност:30 дни
 • Минимален коефициент:1.50
 • Минимален депозит:10лв
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:Skrill Moneybookers и Neteller
 • Изключени видове залози:Спортна Борса, Залози с безплатни суми и ACCA EDGE

Cash Out бонус

Ако направите комбиниран залог от поне 3 мача, с възможност за Cash Out и използвате функцията  за изтегляне на печалба, вие еднократно ще получите 100% бонус до 25 евро!

Бонус опции за залог

Постоянно има оферти за топ мачовете, при които може да получите възможност за възстановяване на залога при загуба. За всеки мач се включват определени пазари, на които може да залагате. Избирате една от опциите, които BetFair са предоставили, например че мачът ще свърши наравно и двата отбора ще вкарат. След това правите единичен залог на някои от посочените пазари. Ако познаете бонус прогнозата си, а залогът ви не излезе, той ще бъде възстановен, обикновено до 25 евро.

Бонус за американски спортове:

Ако сте фен на бейзбола, хокея, ръгбито или баскетбола в америка, може да получите до 50% бонус. Направете множествен залог и, ако той спечели ще получите по-голяма печалба от обикновено!

Бонус за акумулатор

Ако обичаш да играеш повече футболни мачове, това е идеален бонус. Трябва да пуснеш поне 5 мача, сумарният коефициент, от които да е поне 5. Ако само един мач те издъни, ти ще получиш безплатен залог на стойност до 25 евро.

Какво представляват Lay залозите в Спортната борса?

Когато влезете в спортна борса, може би ще ви направи впечатление, че има две възможности за залог. Сините коефициенти са стандартната възможност, а розовите коефициенти са тъй наречените Lay залози. При първите залагате, че дадено събитие ще се случи. При второто обаче е по-различно.

Когато направите Lay залог, вие влизате в ролята на букмейкър! Сумата, която въвеждате за залог е тази, която искате да приемете като залог.  Ще ви обясним с пример.

betfair спортна борса

Взимаме мач на Левски и ЦСКА, при който залогът за победа на Левски е 2. Ако заложите стандартно на Левски при 2 коефициент и познаете с 10 лева ще вземете 20 от Betfair. Ако смятате, че Левски няма да спечели, вие можете да приемете залог при този коефициент за него. Например искате да спечелите 20 лева. Пишете 20 лева и чакате. Ако Левски загуби, вие ще вземете тези 20 лева, от някой, който ги е заложил на отбора. Ако Левски обаче спечели, вие ще трябва да изплатите печалба от 20 лева на този, който е заложил.

Възможностите определено са много добри и с Lay залози могат да се регистрират огромни печалби!

Това не е всичко! В Бетфеър има нещо, което наричаме PriceRush. Какво е това?

Ако вие заложите на даден коефициент, но за този пазар е наличен по-добра ставка на борсата, вие автоматично ще я получите. Екстрата е валидна за някои пазари на футбол, тенис, баскетбол и още няколко спорта. Нищо не губиш, можеш само да спечелиш.

Имате възможност да приберете печалба, преди вашите мачове да са свършили! Това е възможно благодарение на Cash Out функцията.

betfair бонуси

Имали ли сте моменти, в които да желаете да вземете печалбата си предварително или да спрете загубата си? Със сигурност! Вече имате тази възможност. В BetFair ще откриете много футболни и тенис срещи с оранжевата иконка cash out до тях. Това значи, че те са включени в механизма.

Щом пуснете фиш на някой от тези мачове или на няколко от тях, можете да вземете печалба или да спрете загубата си по всяко време. Например, ако сте пуснали два мача, единият от тях е спечелил, а другият предстои, вие може да приберете моментната печалба и да не рискувате да чакате втория мач. Друг случай, в който Cash Out е много полезен е, когато мачовете не вървят както трябва. Сега можете да върнете поне част от залога си преди да е свършило всичко, за да минимизирате неуспехите си!

Определено тази функция ще позволи да повишите печалбите си!

Какви методи за депозит и теглене се поддържат от BetFair?

Разплащателни методи:
Минимален депозит: 10лв. 10лв. 10лв. 10лв. 10лв. 20лв.
Минимално теглене: 30лв. 30лв. 30лв. 30лв. 30лв. 250лв.
Време за теглене: 1 час 1 ден 2-5 дена 2-5 дена 2-5 дена 2-10 дена
Такса 3% 3% Няма Няма Няма Няма

BetFair поддържа всички стандартни методи за депозит и теглене на пари. Това са кредитна и дебитна карта, Skrill, Neteller и банков превод. Много ни харесва опцията за депозит чрез банкова карта, защото минималният такъв е едва 6 евро. Тегленето става чрез методите за депозиране на пари, които използвате.

Добро ли е обслужването на играчите в BetFair?

Фирма: Основана: Адрес: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
Efbet 1999 Waterfront, Hammersmith Embankment, Chancellors Road (достъп от Winslow Rd), London, Англия, W6 9HP Нелицензиран 24/7/365
support.bg@betfair.com 00359 2491 7755

Те са се постарали да минимизират нуждата от контакт с отдела за обслужване на клиенти! Базата данни от въпроси и отговори е огромна и съдържа всичко най-важно! Ако все пак имате нужда от съдействие, има много удобна опция за контакт на български език. Описвайки своя проблем, имате възможност за прикачване на файлове, ако казусът ви го изисква. В най-кратък срок ще получите отговор на своя въпрос.

Ако тази информация не ви беше достатъчна, можете да кликнете на следните връзки:

 1. Betfair България в Prognozirame.com
 2. Корпоративен сайт на Betfair

Заключение за Бетфейър!

BetFair е топ избор на букмейкър за България в момента, тъй като предлага адски много бонуси и възможности за залог. Тук буквално има десетки варианти за печалба, което прави играта по-интересна. Освен удобния уеб сайт, възможността за залог на спортна борса и доброто обслужване, вие ще може да разчитате и на перфектно мобилно приложение. С него ще можете да залагате от всяко едно място, на което се намирате, а единственото, от което имате нужда е интернет връзка. Никога не е било толкова лесно.

100% Бонус до 200лв

Нелицензиран

 • Бонус:

  3.0

 • Залози на живо:

  3.0

 • Мобилно приложение:

  3.0

 • Пазари:

  3.0

 • Методи за плащане:

  3.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за Залози
Bet365 Ревю
200% Бонус до 200лв
Winbet Ревю
100% Бонус до 200лв
Efbet Ревю