букмейкъри с лиценз в България

ePay букмейкъри – Сигурният платежен метод за онлайн залози

ePay е българска система за разплащания, която дава възможност на потребителите си да плащат битовите сметки, да инициират банкови трансфери, но също така служи и за прехвърляне на средства от един онлайн портфейл в друг. Платежният метод навлезе в средите на онлайн залозите, като предлага услугите си в няколко букмейкърски къщи към този момент.

Най-добрите букмейкъри за 2021 приемащи ePay

Множество лидери в средите за онлайн залози предлагат еPay като разплащателно средство. Онлайн букмейкъри приемащи ePay са световни лидери като bet365, Winbet, Palms Bet и други. Те са несъмнено сред най-известните букмейкърски къщи, които имат силно присъствие в спортните залози в дигиталния свят. Долу в таблицата разглеждаме някои ключови фактори относно колаборацията между ePay и гореизброените онлайн оператори. Тези характеристики е хубаво да се вземат под внимание при избора на букмейкър.

*В сила са условията на букмейкърите!

Онлайн залози с ePay

Залозите онлайн са по-достъпни от всякога, като човек може да си отвори акаунт, в който и да е букмейкър само за няколко минути. Впоследствие, идва моментът на депозиране на средства, а няма по-неприятно чувство за един клиент, направил си току-що регистрация, от това да бъде забавен с прехвърлянето на желаната сума. Именно тук се включва и еPay, който предлага множество услуги, сред които са и краткото време за транзакция, както и минимизирането на таксите.

Как да използваме ePay и първа регистрация

ePay се използва като разплащателно средство сред онлайн букмейкърите

Много потребители биха си задали въпроса „Как да използвам ePay?”. Има два начина, по които може клиентът да се възползва от услугите на ePay. Единият от тях е през сайта, където навигацията е улеснена на максимум, а другият – през мобилната апликация. Там също процесът е стандартен и лесен, като отнема минимално време на потребителя да се адаптира към интерфейса.

Регистрацията в ePay става онлайн в едноименния уебсайт и отнема само няколко минути. Потребителят трябва да въведе информация относно личните си данни, както и относно адреса си. Накрая, той трябва да създаде потребителско име и парола, чрез които ще може да влиза в онлайн платформата на еPay. За да направим ePay регистрация e необходим и валиден имейл адрес, на който потребителят ще може да получава новите оферти на платежния метод.

Депозит чрез ePay

Българският електронен портфейл разполага с множество услуги, от които да може да се възползва потребителят. За да може все пак да бъде използван, той трябва да бъде захранен със средства, което става чрез банков превод, дебитна/кредитна карта или на каса на EasyPay. Веднъж направил еPay депозиране, клиентът ще може да се наслади на дузината оферти, предложени от разплащателния метод.

Времето за депозит е един от най-важните фактори при избора на даден букмейкър в днешния динамичен свят. Затова и всеки платежен метод разчита да бъде възможно най-добре разпознаван от все повече хора заради предимствата, които предлага в сравнение с конкурентите си. ePay дава възможност на потребителите при всеки онлайн оператор да прехвърлят средства бързо и лесно. Получаването на сумата се случва непосредствено, след като се попълни необходимата информация за депозиране.

Депозитът чрез еPay е праволинеен процес, като е необходимо да се избере точната сума, която искате да бъде внесена в сметката. Впоследствие, трябва да въведете вашите данни, за да може процесът да се задейства. Последната стъпка за ePay депозит е да бъде оторизирана транзакцията и всички средства да са пристигнали на предназначеното за това място. Следователно и необходимото време за депозиране в еPay е сведено до минимум.

Депозит чрез ePay

Теглене чрез ePay

Тегленето чрез еPay също е лесен за следване процес. Потребителят трябва да избере еPay като платежен метод за теглене и съответно по този начин избира неговите такси да бъдат приложени към самата транзакция. Крайната дестинация би била еPay портфейла, с който клиентът разполага, а прехвърлянето на средства се случва обикновено в рамките на 24 часа. Лимитът на теглене на всеки играч зависи главно от потребителското ниво, което той има в ePay. Към момента, те предлагат три потребителски нива, като колкото е по-високо нивото на потребителя, толкова по-големи са и лимитите за теглене.

Такси при теглене от ePay

Таксите, включително и превалутирането са сред най-неприятните методи за допълнително плащане за услугите на даден разплащателен модел. По този начин се събират голям брой комисионни, които отиват при създателите на услугата. Поредното предимство на еPay e фактът, че таксите при теглене чрез този платежен метод или ги няма, или са нищожни при повечето букмейкъри.

Лимити за получаване и теглене в ePay

Често подобни малки финансови институции слагат лимити на сумите за депозиране и теглене от клиента. Платежният метод е лесен за ползване, като ограниченията варират от един букмейкър на друг. В повечето случаи минималният лимит за депозит е 10 лева, докато максималният такъв на изтеглена сума често е в рамките на 10,000 лева.

Заключение

Като цяло, ePay е лесен и удобен метод за бързи транзакции, имайки предвид дигиталната ера, в която се намираме. Всеки иска всичко да стане на мига, ако може без почти никакви забавяния, а ePay предлага именно това – мигновени, надеждни и приятни за ползване услуги. Платежният метод набира все по-голяма популярност в онлайн средите, като увеличава присъствието си не само при отделните сайтове за битови сметки, но и при букмейкърските къщи.

Все повече онлайн оператори подписват договори с ePay, предлагайки възможността на потребителите сиs да се възползват от услугите им. На пръв поглед, предимствата надделяват над недостатъците, а влиянието на ePay в този бранш от бизнеса неимоверно ще нараства с всеки изминал ден.

FAQ

Каква е продължителността на транзакцията чрез еPay?

Транзакцията се извършва мигновено, веднъж щом бъде оторизирана, като средствата пристигат директно в акаунта ви в дадения онлайн оператор. Това е перфектна опция за всеки, който се нуждае от сумата във възможно най-кратък срок от време, за да може да направи даден залог.

🤔 Какво е най-голямото предимство на ePay като разплащателно средство?

EPay са имплементирали мобилна версия, чрез която потребители могат да използват услугите им. По този начин ползването на платежния метод става съвсем улеснено, което го прави приятно и удобно за употреба.

💵 Безплатен ли е трансферът на средства от едно място в друго чрез ePay?

Да, за удобство на потребителя транзакциите са без допълнителни такси. Това допълнително предразполага клиентите към използването на еPay като платежен метод.