букмейкъри с лиценз в България

EasyPay букмейкъри – Как да използваме този платежен метод за онлайн залози

Най-важното, когато играем в някой букмейкър, е работата с нашите пари. Как се депозират, как се теглят? Бързо ли е, има ли такси, какви са лимитите, сигурно ли е? Различните букмейкъри предлагат различни методи за разплащане. Днес ще разгледаме как се борави с EasyPay. Опция, която е предпочитана от много, защото позволява да използваме пари в брой. Ще отговорим на всички въпроси за компанията и детайлите около плащания. Опитът ни показва, че това е един от най-добрите варианти за средния играч. Да започваме.

Най-добрите букмейкъри за 2021 приемащи EasyPay

*В сила са условията на букмейкърите!

Компанията с дълга история и много силен авторитет

Easypay е компания основана през 2004 година

Зад марката стои компанията Изипей АД. Тя има над 15-годишна история и е основана през 2004 година. Развитието ѝ е бурно и към днешна дата едва ли има някой българин, който да не я познава. Немалко букмейкъри разпознават това и започват съвместна работа. В офисите на Изипей можем да правим и много други неща – плащане на режийни сметки, банкови преводи, преводи на пари, плащане на данъци.

В България има над 2700 обекта, които предлагат услугите на EasyPay. Има ги навсякъде около нас. И депозитите, и тегленията в компании като Ефбет, бет365, Палмс Бет и Уинбет стават за минути, с пари в брой и без нужда от банкова сметка и банкова карта. Каси могат да се намерят в хипермаркетите, в офиси на мобилни оператори, във всякакви търговски обекти. Има и множество самостоятелни обекти с няколко каси. Стандартното работно време на локациите е от 09:00 часа до 17:30 часа. Има много такива, които работят до по-късно, включително и до полунощ, както и в почивни дни. Това осигурява неизмеримо удобство.

Организацията е лицензирана за работа от Българската Народна Банка и Комисията за Регулиране на Съобщенията. Това е много важно за сигурността и надеждността на услугите. И това е припознато от стотици хиляди българи, които се възползват всеки месец от предложенията на Изипей.

Как да използваме EasyPay за да вкараме и изтегляме пари от букмейкърските къщи?

Със сигурност, ако някой не е правил онлайн залози с EasyPay, вече е заинтригуван. Ние използваме възможността от доста време и сега ще ви запознаем с всички стъпки и детайли, за да се възползвате и вие. Защото е много удобно да не трябва да мислиш за дебитни и кредитни карти, за банкови сметки, за банкомати и за офиси на банки.

EasyPay регистрация – Бързо и без попълване на множество документи

Много хора вече разполагат с всичко необходимо, за да могат да играят в любимите си букмейкъри, използвайки тази опция за разплащане. Но в случай, че предстои да се използват услугите за първи път, когато посетим каса, служителите просто ще създадат клиентски запис с нашите лични данни и ще проверят личната ни карта. Няма попълване на бланки и на формуляри, няма чакане, няма одобрение. Веднъж използвали, която и да е услуга на компанията, от там насетне сме клиенти и всичко за нас е запазено. Ако някога сме платили дори една сметка за ток или телефон, ние вече фигурираме в системата.

Тъй като се идентифицираме с лична карта и физически пред служител на обекта, използването на този метод не изисква да правим каквото и да е потвърждаване на самоличността. Почти всички останали методи, които се използват от хазартните компании, изискват някаква форма на верификация. Ето още един начин, по който ни се спестяват време и усилия.

Депозит чрез EasyPay – Само с няколко клика и много малко данни

Процедурата за EasyPay депозиране е идентична при всички посочени по-горе букмейкъри, които го поддържат. Няма значение дали искаме да си заредим сметката в Efbet, Palms Bet, bet365 или Winbet.

1. Първото, което трябва да направим е да отворим сайта на букмейкърската къща и да влезем в акаунта си и да натиснем бутона, чрез които се прави депозит. Тогава ще се появи списък с поддържаните методи и ние съответно трябва да кликнем на логото на Изипей.

Депозит чрез Easypay

2. Следва да въведем желаната сума за внасяне и да изпратим заявката. Веднага на екрана ни ще получим код от 10 цифри. С този код трябва да отидем на произволна каса на Изипей. Там ще предоставим този код, заедно с нашата лична карта и ще кажем в кое буки искаме да внесем парите.

Трябва да се има предвид, че като време за депозиране в EasyPay са ни нужни 24 часа, след които кодовете спират да са активни. Трябва да се използват в тази времева рамка, иначе плащането няма да се осъществи и ще трябва да си направим нов код.

Заявка за депозит чрез Easypay

Служителят ще въведе този цифрен код, ще вземе парите от нас и ще ги отбележи като платени. Ще ни бъде издадена разписка, която е хубаво да си запазим. Системата на Изипей ще изпрати моментално потвърждение към букмейкъра, че средствата са постъпили и сумата ще се отрази в нашата сметка. Няма нужда да чакаме, така както бихме чакали при банков превод например, защото самото време за депозит в EasyPay е няколко секунди.

Както е посочено по-горе, минималната сума, която може да се вкара с EasyPay депозит е 10 лева.

Изтеглянето на средства от EasyPay букмейкъри е също толкова лек процес

Стигаме и до най-важната част – теглене на пари от EasyPay букмейкъри, защото каквото и да си говорим, това е най-удовлетворяваща част на един успешен залог. Когато печалбите ни станат факт, те могат да се озоват в ръцете ни, в брой, много бързо.

Започваме от там, че за да изтеглим пари, трябва да имаме направена верификация при дадения букмейкър, когато има изискване за това. Ако това условие е изпълнено, отиваме в профила си, където е нашата сметка и от там натискаме бутона за EasyPay изтегляне на средства.

Ще се появи кратка форма, в която да посочим желаната сума пари, която искаме да изтеглим. След като направим заявка, тя се обработва до няколко часа, като срокът за одобряването на плащането рядко надвишава 24 часа. Когато това се случи, парите се изпращат и ние трябва да отидем до желан офис на компанията. Срещу представяне на документ за идентификация, служителите ще намерят плащането от букмейкъра към нас и ще ни предадат сумата, заедно с документ за плащането.

Както по-горе посочихме, за да направим теглене с EasyPay, трябва да разполагаме с поне 30 лева в нашата сметка. Можем да теглим не повече от 5000 лева с една транзакция.

Букмейкърите, които поддържат EasyPay като начин за депозит и теглене

Сега ще ви представим лицензирани български компании, които предлагат много събития, много пазари и супер бонуси, в които може да използвате и EasyPay за вашите разплащания.

bet365

Този букмейкър поддържа опцията, но с малка условност. Той оперира с един от портфейлите под шапката на EasyPay, а именно ePay, който можем да използваме само за депозити в брой на каса – не за теглене. Можем да вкараме най-малко 30 лева и най-много 2500 лева. Когато натиснем на „Депозит“, трябва да изберем ePay, да въведем желаната сума като отново ще получим 10-цифрен код, с който да платим в Изипей. Валидността на кода е три часа. Хората, които теглят средства, депозирани по този начин, могат да го направят през банкова сметка. Хубавото е, че EasyPay предлага платежни сметки с IBAN, които са без такси за обслужване, с ниски такси за преводите и без изискване на минимална сума.

WINBET

Компанията стана известна на пазара със своята дейност в областта на казината. Тя обаче влезе много силно и на пазара за онлайн залози с EasyPay. Тук също можем да използваме метода, при същите минимуми на депозит и теглене, наслаждавайки се безброй възможности за игра.

Palms Bet

Това е най-млада, но не по-малко находчива и предлагаща интересни и уникални възможности компания. Все повече хора се регистрират, за да играят там и е добре дошло, че и тук можем да използваме EasyPay за нашите транзакции, при вече споменатите лимити.

efbet

Първата компания в България, която предложи онлайн залози. Там за първи път се появи и EasyPay депозит и теглене. Интерфейсът много наподобява класическият вид, който срещаме на много места и там всеки ще се чувства като у дома си, дори да идва от чуждестранен букмейкър. Минимумът за вкарване на пари е 10 лева, а тегленето започва от 30 лева.

Налагат ли се такси при теглене от EasyPay или пък при депозиране?

Самите EasyPay букмейкъри не начисляват такси към транзакциите от и към тях, които са извършени с този метод за разплащане. Самата компания Изипей обаче е посредник и за услугите си налага съответните такси. Нещо, което е напълно нормално и често срещно навсякъде около нас. Трябва да знаем обаче, че таксите са малки.

Когато има такси при теглене от EasyPay, таксата се удържа при изпращането на средствата. Отиваме и теглим парите, без да трябва да плащаме на касата каквото и да е. В повечето случаи таксата се покрива от букито. Що се отнася до депозит чрез EasyPay, когато се плаща такса, над сумата, която искаме да вкараме. Тя варира според превода, който ще правим. В почти всички случаи за EasyPay букмейкъри не се плаща такса за депозиране.

Все пак, за 10 лева, таксата е 60 стотинки, а нивата нагоре са през 5, 10, 50 и 100 лева. Таксата се повишава със стотинки за всяко следващо. Така например превод от 70 лева струва 1.80 лв. Превод от 500 лева струва 7.15 лева. В процентно съотношение, таксите са от 0.5% до 6%, в полза на по-големите суми. Колкото по-голяма е сумата, толкова по-малък процент от нея е таксата ни.

Използването на услугите на Изипей е изключително сигурно

Както посочихме по-горе, компанията има издадени лицензи и се регулира на първо място от Българска Народна Банка, защото е дружество, което борави с пари. След това от Комисията за Регулиране на Съобщенията, заради пощенските парични преводи, които се извършват. Това значи, че ние можем да сме сигурни, че се спазват всички закони, има строг надзор и нивото на сигурност е високо за всеки елемент от дейността. Както при съхранението и предоставянето на парите, така при управлението на нашите данни и всичко останало.

Предимства и недостатъци при използването на този платежен метод за залози

Няма как да не се започне от това, че в България EasyPay офиси има навсякъде. Имаме на разположение най-широката клонова мрежа, която покрива абсолютно цялата територия на страната ни. Това в комбинация с добре изградените процеси на работи прави методът за разплащане страхотна опция за всички.

Можем да разчитаме, че винаги можем да дадем и да вземем пари в брой и нашите трансфери на пари ще се случат мигновено бързо.

Таксите на компанията са много ниски, а с отделни търговци се сключват споразумения за преференциални условия, където таксите са още по-ниски или ги няма.

Можем да използваме един и същ офис или различни офиси. Можем да пращаме пари, от където поискаме. Можем да взимаме пари, от където си поискаме. Няма никакво значение и това не се заявява предварително. Като добавим интеграцията с банковата система и възможността за използване на електронните услуги на Изипей чрез ePay.bg, то на практика възможностите ни са неограничени.

Припомняме, че на разположение имаме над 2700 клона, като техният брой нараства постоянно и като нищо в скоро време ще стигне нивото от 3000. Много от локациите работят с удължено работно време, в празнични и почивни дни, което не важи по този начин за банките например. Гъвкавостта е в пъти по-голяма.

Разбира се има и някои недостатъци. Системата на EasyPay е призната най-вече на местно ниво. Няма силно разрастване на международни пазари, което ограничава наличието ѝ като метод за депозит и теглене до не много букмейкъри. Те са най-вече български. Има обаче партньорства с други платежни системи от различни страни и в скоро време можем да очакваме разрастване на предлаганите услуги и възможности за използването им.

Онлайн букмейкъри приемащи EasyPay – Какви бонуси и промоции да очакваме

Няма букмейкър, който да няма някакви оферти към своите нови и настоящи клиенти. Всеки бонус си има условия и правила. Понякога някои разплащателни методи са изключени от промоциите, друг път не са. Трябва да си проверяваме за всеки бонус по отделно, но повечето такива важат за EasyPay депозит. Няма значение дали става въпрос за бонус към депозит чрез EasyPay, безплатни залози или кредити за други раздели на сайтовете. Оглеждайте се за възможностите, като за всеки букмейкър може да се запознаете с тях на нашия сайт.

Други условия и подробности за онлайн залози с EasyPay

Информацията, която се събира за клиента, е ограничена само до неговите имена, ЕГН и телефонен номер за известяване. Няма да ни бъде изискано нищо, което го няма на личната ни карта или не знаем наизуст. Данните се дават веднъж и после се запазват в нашата EasyPay регистрация.

След това за плащанията имаме нужда само от кодовете, които ни дават букмейкърите.

Срокът да получим сумите по наредените към нас парични преводи, без значение кой офис ще използваме, е 7 дни от датата на нареждането на парите. Максимумът на парите в една транзакция, както вече посочихме, е 5000 лева, без значение от букмейкъра.

Крайна оценка на Изипей и това, което компанията предлага

Едва ли има човек, който може да оспори, че EasyPay предлага много на брой, изключително удобни услуги със сериозно практично приложение. Включително и за нас хората, които обичаме да залагаме в Интернет. Усещането да можеш парите си направо в брой и да си ги прибереш в портфейла е невероятно. Плащанията са сигурни и бързи. Няма какво повече да се желае. Надяваме се, че сме дали пълноценен отговор на въпроса „Как да използвам EasyPay?”.

Предимствата на услугата са много, недостатъците са почти никакви и те не се касаят до самата компания. Хубаво е, че след много години на извършване на какви ли не плащания през системата, вече можем да я използваме и за някои от любимите си букмейкъри. Определено ни улеснява живота ѝ препоръчваме с две ръце.

FAQ

Мога ли да имам повече от едно активно плащане в EasyPay?

Да, както вече посочихме, всяко плащане, което правим през този метод, има свой 10 цифрен код. Невъзможно е да стане объркване, без значения колко тегления чакаме, или колко едновременни депозити искаме да направим, защото можем да играем на повече от едно място. Няма риск нито да стане грешка заради бройката на плащанията, нито някой друг човек да вземе парите ни заради високото ниво на работа на служителите и стандартите на компанията.

🤔 В случай на проблем или въпрос свързан с EasyPay плащанията, към кого мога да се обърна?

На първо място най-бързо и лесно е да се свържем с поддръжката на букмейкъра, който използваме. Особено безпроблемно е чрез чата на живо. Служителите са наясно с платежните методи, могат да правят справки, което е полезно за конкретните транзакции и винаги ще ни помогнат. Можем да се обърнем и към служител на Изипей в някой офис. Телефонният номер на отдел „Обслужване на клиенти“ е 0700 20 787, а e-mail адресът е office@easypay.bg.

💵 Само с пари в брой ли работи EasyPay?

Това е основната функция на касите, но освен, че всички видове разплащания могат да се извършват в кеш, могат да се извършват с платежна сметка / карта на EasyPay, с банкови карти издавани от други институции и с всякакви банкови преводи и плащания.