букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания Betway не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на Winbet или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

100% бонус до €150

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество пазари
 • Топ платформа за залози на живо
 • Програма за лоялност и много бонуси
 • Cash out, включително частичен

Betway – Актуални бонус оферти за 2021

Днес ще се запознаем с Betway, британска компания, която организира спортни залози и хазартна дейност в световен мащаб от 15 години. Основана е през 2006 година. Има няколко неща, които показват, че организацията работи на високо ниво. Едно от тях е, че ежедневно на платформата са налични над 12 хиляди пазари за залог. Някои цифри сочат, че има над 2 милиона души по цял свят, които са избрали Бетуей за своите нужди. Има и още един интересен факт – през 2015 година, мъж на име Джон Хейууд печели почти 18 милиона евро джакпот именно тук. И ги е получил безпроблемно, влизайки в книгата за рекорди на Гинес.

Как да вляза в Betway, за да играя?

За наше съжаление, Бетуей България не разполага с издаден Betway лиценз от НАП, за да оперира на българска територия. Това значи, че е невъзможно да се регистрираме на сайта от нашата страна. Самият достъп не е напълно ограничен. Сайтът е достъпен, но при опит за регистрация получаваме техническа грешка. Също така, когато се опитаме да влезем в някоя от индивидуалните секции, получаваме грешка. На практика това значи, че пълноценно можем да използваме сайта и да играем, само ако живеем легално на територията на някоя от поддържаните страни.

Възможно ли е забраната да се заобиколи чрез използването на огледален сайт или Betway алтернативен линк? Огледални сайтове няма – нито за нашата страна, нито за други, които са ограничени поради липса на лиценз. Алтернативни линкове, които да работят и да осигуряват пълен достъп, също не са налични на този етап.

Използването на прокси сървър, Tor Browser или някаква VPN услуга може да ни осигури този пълен достъп, дори може да успеем да се регистрираме. Нямаме ли обаче нужните документи за задължителната Betway верификация, няма как да играем. Компанията е много стриктна, спазва всички регулации и не си позволява да нарушава правилата.

Легитимни Betway лицензи в много държави

Бетуей оперира на глобално ниво при онлайн залозите. Има сериозен пазарен дял в много държави, съответно и много лицензи. От 2006 година, когато е основана, до сега, букмейкърската къща е регулирана от държави като Малта, Великобритания, Дания, Италия, Белгия, Испания, Швеция, Германия, Португалия, Мексико, Ирландия и Южна Африка. Основната работа се върши от Малта и Гернси, с офиси в Лондон, Кейп Таун и Остров Ман.

Betway България членува в Европейската асоциация за спортна сигурност, Независимата служба за определяне на залагания, Асоциацията за отдалечени хазартни игри и е акредитирана от международната агенция за тестване eCOGRA.

В партньорство е с Федерацията на професионалните играчи, която работи за защита и развитие на колективните интереси на спортистите във Великобритания. Работи в тясно сътрудничество с Тръста за отговорно залагане.

Създаването на Betway регистрация се прави в 3 стъпки и за точно 2 минути

Когато натиснем линка за регистрация в горния десен ъгъл, биваме пренасочени към формата за Betway регистрация.

 • В първата част попълваме потребителско име, два пъти желаната парола и своя e-mail адрес.
 • При натискане на бутона Next се озоваваме във втората стъпка, която засяга личните данни – пол, първо и последно име, дата на раждане и държава.
 • В третата стъпка са данните за контакт и идентификация – адрес, град, пощенски код, област и мобилен телефон.

По желание можем да си настроим дневен, седмичен и месечен лимит на депозитите, заедно с език и предпочитана валута. Приемаме условията и натискаме бутона за регистрация. Тук се приема и първоначалния Betway бонус.

Метод на регистрация в Betway

След регистрация, получаваме на пощата си линк, който трябва да кликнем, за да се активира профилът ни на платформата на Бетуей.

Как се прави Betway верификация на акаунта?

Първо ще отбележим, че трябва да си направим задължително потвърждаване на самоличността в началото, защото без него не можем да направим депозит на средства. При най-добрите букмейкъри трябва да се направи преди теглене. Повтаряме, тук не е така. Когато влезем в акаунта си, отгоре има надпис, който ни насочва към формата за верификация. Както и, ако натиснем бутона за депозиране на средства.

Потвърждаването на самоличност е разделено на две части. Чрез първата част потвърждаваме самоличността си. Там може да качим копие от лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Втората стъпка е за потвърждаване на местонахождението ни. В някои държави става чрез шофьорската книжка, но може да се използва комунална сметка или банково извлечение – стига да са от максимум три месеца преди верификацията.

Betway депозит и теглене – С карта, по банка или с платежен посредник

Стигаме до момента, в който трябва да разберем по какви начини можем да вкарваме и изкарваме пари от Бетуей. Едно от най-важните неща. Като една от най-големите компании за онлайн залози, възможностите са много. Най-важно е да отбележим страхотната политика по отношение на минималните ставки за депозиране и изтегляне – 10 евро.

Депозитите се отразяват моментално, а тегленията отнемат от 2 до 7 дни след преглед, който в най-натоварените моменти и с почивните дни може да стигне до най-много 72 часа.

От банковите карти, за Betway депозит и теглене се поддържат Mastercard, Maestro, Visa Electron и класическата Visa. От онлайн портфейлите можем да използваме Skrill, NETELLER. Банковите разплащания се правят чрез Rapid Transfer, Trustly и Skrill 1-Tap. Сигурен депозит можем да направим и чрез Paysafe карти.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: €10 €10 €10 €10 €10 €10 €10
Минимално теглене: €10 €10 €10 €10 €10 €10
Време за теглене: 24 часа 2-7 дни 2-7 дни 2-7 дни 24 часа 2-7 дни
Такса Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма

Betway бонус и промоции с много гъвкавост и възможности

Стойността на бонуса след Betway верификация и първи депозит зависи от това от коя страна сме се регистрирали. Започва от 30 евро и може да стигне до 150 евро, или равностойността в друга валута. Бетуей България предлага Flexibonus, което позволява възможност за изтегляне на част от средствата, без да сме превъртели целия Betway бонус. Освен това се предлага клуб за безплатни залози на реални спортове и електронни спортове, който може да дава по 10 евро всяка седмица. Потребителите получават различни оферти по време на престоя си в сайта и никога няма да изпитат липса на интересни възможности.

10bet Бонус
 • Бонус:100% до €150
 • Бонус код:
 • Превъртане на бонуса:6 х Бонус
 • Валидност:30 дни
 • Минимален коефициент:1.75
 • Минимален депозит:€10
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:
 • Изключени видове залози:

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Betway спортни залози на много високо ниво на контрол върху детайлите

Широка гама от спортни залози в Betway

Както по-горе споменахме, ежедневно се предлагат хиляди различни опции за залог на предложените събития в Betway България. Има много пазари за голове във времеви интервали, за знаци във времеви интервали, много добър набор от маркети за корнери с всякакви линии. Въобще, играчите могат да залагат с хирургическа точност за това, което смятат, че ще се случи в дадена среща.

До всяка среща е означено дали ще е налична за игра на живо, дали влиза в кешаут, а вътре са обозначени и самите пазари, които подлежат на Betway затвори залог.

Самият фиш за Betway спортни залози е доста интересен. Съставен е от един модул. Когато добавим повече от едно събитие за залог в него, виждаме всяка среща с възможност да заложим единично на нея. Когато превъртим скрола надолу, секцията се превръща в такава за множествени залози. Там получаваме възможност да направим залози за двойки, тройки, четворки и т.н., както и за права колонка. Вкарването на срещи се отразява мигновено и самият талон не натоварва системата въобще. Нещо, което се случва при доста други букита. За жалост няма специални комбинации като трикси, лъки и други подобни. Но с няколко залога на колонки можем да си ги направим сами.

Betway затвори залог е наличен за голям брой спортове и маркети. Важи за единични, множествени и системни залози. Можем да го използваме както за предварителни залози, така и за залози на живо. Затварянето става от страницата „My Bets“ и се отразява веднага. Има опция за частичен кеш аут, при който осребряваме част от фиша си, а другия остава в игра. Има плъзгащ бутон, с който настройваме частта, която искаме да приберем.

Светът на спорта се е събрал в Бетуей и ни чака

На платформата можем да открием над 30-35 спорта. Най-голямо количество срещи има във футболния раздел, като големите първенства и евротурнирите са застъпени в много голям детайл. Националните първенства в Европа, Азия и Южна Америка са налични на доста нива. Феновете на английския, немския, френския, испанския и френския футбол ще са много очаровани от наличните възможности. Подобно е положението при други много известни и обичани спортове, като баскетбол, хокей, и тенис.

По отношение на залозите на български спортни мероприятия, на сайта са налични срещите от високото ниво на българските първенства по футбол и баскетбол, както и срещите за купа.

В Betway България е много добро място за залози на eSports дисциплини. От една страна имаме всички най-популярни игри, като уникалното за платформата за Call of Duty предвижданията, които липсват на много други места. От другата страна имаме редовни бонуси, промоции и клуб за безплатни залози, които са специално за електронните спортове.

Предлага се денонощна наличност на Betway виртуални спортове. Често за тях се предлагат повече пазари, отколкото при конкуренцията. Имаме така обичания футбол, заедно с колоездене, формули, мотори, коне и хрътки. Единственото, което е като недостатък спрямо други платформи е, че тук има само по една тяхна разновидност. Не е тайна, че има по-разнообразно предлагане на виртуални игри при други букмейкъри. Но това тук е напълно достатъчно.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Betway – Залози в реално време

При играта на живо нещата стоят доста добре. Когато отворим дадено събитие в игра, веднага се отваря много компактна страница, в която има прозорец с шест модула.

 • В първия виждаме само резултата и таймера.
 • Във втория виждаме интерактивна визуализация на случващото се на игрището, с повече детайли.
 • Следва статистика за цялата среща, по части, с графики.
 • На четвърто място са съставите, със схемата на игра, важни моменти за играчите и смените.
 • В предпоследния модул е разположен текстов коментар в реално време, с филтри, за да следим точно определени събития в срещата.
 • Последният модул показва с вълнообразна графика представянето на двата отбора във времето, с насложени най-важните случили се неща в него.

Събития за жива игра има през цялото денонощие. Можем да разчитане на поне десетина спорта в тази секция всеки ден. Пазарите са в добро количество. Препоръчваме ви да опитате залозите на живо за корнери.

За съжаление не се предлага пряко предаване на спорт. То би било страхотно допълнение към гореспоменатите модули за анализ и проследяване и би направило преживяването на 100% завършено и вероятно Betway България ще се превърне в безапелационен лидер за залози на живо.

Betway мобилна версия и приложение без недостатъци

С отварянето на официалния сайт през таблет или смартфон, ще отворим Betway мобилна версия, която ще се адаптира към размера и резолюцията на устройството ни. Оптимизацията е на ниво, така че да ни е най-удобно. Това ни е достатъчно, за да можем да играем пълноценно и да имаме пълен достъп до всички функции и услуги.

Има и Betway мобилно приложение за операционните системи iOS и Android. Те са много бързи и удобни и със сигурност са за предпочитане. Сигурни са, обновяват се постоянно. Много добре впечатление прави функцията за известия, която можем да използваме, за да се подсещаме за дадени събития и да бъдем уведомявани, ако нещо се случи по време на тяхното протичане.

Betway мобилно приложение

Бетуей предлага няколко много интересни технически възможности за игра

Трябва да обърнем внимание на две функционалности в сайта, които се отличават, заедно с доброто разпределение на съдържанието и бързия достъп с няколко клика до всичко, което ни трябва.

Първата опция е Bet Builder – буквално строител на залози. Наличен е на страницата на всяка среща, от компютър и мобилно устройство. Предоставя голям брой от пазари, които можем да комбиниране по желание, за да създадем собствено предвиждане с много добър коефициент.

Второто са предварително подбрани изградени залози. Те са налични преди неговото начало и предоставят доста интересни възможности, от които можем да си изберем. Подредени са по коефициенти.

Тези две неща, в комбинация с постоянно обновяваната секция за срещи с увеличени коефициенти, дават възможност за доста значително увеличение на печалбите.

Betway е място за безопасна и спокойна игра, свободна от грижи

Много важно е, че цялата информация за играта ни и личните ни данни се съхраняват на сървъри в европейската икономическа зона, а не в офшорни дестинации. Когато се работи с трети лица, те трябва да спазват много стриктни процедури. Ако някога решим да спрем да играем, информацията ни ще бъде съхранена само колкото е изискването по закон. След това ще бъде изтрита.

Връзката ни със сайта е осигурена от 256-битово криптиране, за да е недостъпна за зложелатели, които искат да я откраднат по пътя. Това се удостоверява от SSL сертификат, издаден от Cloudflare, най-голямата компания в бранша за интернет сигурност.

Каква грижа за клиентите предоставят служителите на Бетуей?

Това е един от сайтовете, в които може да очакваме добро обслужване и грижа за нас като клиенти. Съвсем спокойно можем да се свържем с операторите в денонощния лайв чат, не само ако имаме някакъв проблем, но и за да питаме каквото пожелаем за правилата, залозите и игрите.

Има секция за помощ, в която има доста и добре подредена информация, ако искаме да разгледаме сами и да можем да си правим справки.

Предлагат се още поддръжка по телефон чрез безплатна телефонна линия и номера за отделните държави. Тук поддръжката също е денонощна. Имаме възможност да направим запитване по e-mail, ако искаме да получим подробна и документирана информация. В повечето случаи отговарят най-късно в рамките на денонощие.

Фирма: Седалище: Управител: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
Betway 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300 Malta Антъни Веркман MGA/B2C/130/2006 24/7/365
support@betway.com +44 808 238 9841

Betway предлага изживяване, което не е за изпускане

Определено Бетуей България може да се позиционира като един от най-добрите букмейкъри на нашия континент. Като изключим липсата на лиценз и излъчване на живо, то няма кой знае какво, което да не е наред.

Предлагат се много срещи, много пазари, добри бонуси и компетентна денонощна поддръжка. Комбинация, която задоволява и най-капризните ентусиасти. Коефициентите са добри, има възможности за увеличаването им. Платформата изглежда добре и работи добре.

Който може да опита преживяването, трябва да го направи. Много вероятно е това да стане любимото му място за спортни залози, a и не само, защото се предлагат и много други възможности за забавление и печалба.

Често задавани въпроси

🤷‍♂️ Трябва ли ми бонус код или нещо друго, за да получа бонус?

За да вземем бонуса си, не трябва да правим нищо допълнително при регистрацията, освен да се съгласим с условията му. После потвърждаваме самоличността си, вкарваме пари и всичко става автоматично. Припомняме възможността играчите да се възползват от Flexibonus опцията.

Какво представляват Tier Tokens и Plus Points?

Tier Tokens е измерителят на нашата лоялност към марката, в зависимост от нашата активност. В зависимост от тяхното ниво, ние печелим плюс точки за залозите и играта в казиното. За залозите, количеството зависи и от коефициента на фишовете ни. Тези точки после могат да се разменят за безплатни залози. Трябва да знаем, че натрупаните точки са валидни за 90 дни след придобиването им.

🔐 Как да възстановя забравената си парола?

Ако загубим паролата си, трябва да кликнем на Forgot Password горе вдясно. Там ще трябва да въведем потребителското си име и да кликнем Submit. Отиваме на електронната си поща и там ще сме получили съобщение с код. Въвеждаме този код и сайтът автоматично ще ни вкара в нашия акаунт. Ще се появи прозорче, в което трябва да създадем новата си парола.

100% бонус до €100

Не е одобрен

 • Бонус:

  3.2

 • Залози на живо:

  3.6

 • Мобилно приложение:

  3.1

 • Пазари:

  4.0

 • Методи за плащане:

  3.8

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Winbet Ревю