букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания Unibet не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на bet365 или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

100% бонус до €25

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

 • Множество пазари
 • Професионално излъчване на живо
 • Много добри мобилни приложения
 • Cash out с ясно обозначение

Unibet ревю – Изборът на милиони любители на спортните залози

Предстои да разгледаме един от най-добрите европейски букмейкъри – Unibet. Операторът датира от 1997 година и дава началото си в Лондон. Днес седалището му е в Малта, но разполага с офиси по цял свят. Освен Unibet спортни залози, компанията предлага и редица други секции в своя сайт. Фокусът ни днес обаче е спортната част.

Интересен момент е, че Андерс Стрьом – основателят на Унибет, си е поставил мисия да помогне на повече играчи да залагат по-разумно и да сподели опита си. От това произтичат много специфики на платформата, с които сега ще се запознаем.

Как да вляза в Unibet от България?

За жалост, към момента на написване на това ревю, Unibet лиценз за опериране на територията на България няма. Достъпът до самия домейн не е ограничен по никакъв начин, но в списъка с поддържани страни не фигурира нашата. Надеждата, разбира се, е, че това в един момент ще се промени.

Що се отнася до Unibet достъп през алтернативни линкове – такива няма. Не се поддържат огледални сайтове, чрез които да заобиколим ограниченията. Хубавото е, че поне няма нужда да използваме проксита или VPN софтуери.

Това, което ни дава надежда за промяна на ситуацията, е че букмейкърът от известно време е под шапката на Kindred Group. И ако същестува букмейкър, който има нужния размах и мащаб да се справи с подобна пречка, то това със сигурност е Unibet.

Дотогава можем да препоръчаме на сънародниците ни, които имат документи в някоя от поддържаните страни, да дадат шанс на Унибет, защото няма да съжаляват.

Малтийски Unibet лиценз – Гаранция за надеждност

Това, че сайтът за залози не разполага с български лиценз, не значи, че не лицензиран и регулиран като цяло. Основният лиценз е издаден в Малта. Настоящата документация е потвърдена на 1-ви август 2018 година и е валидна до 17-ти юли 2028 година. Може да бъде проверена чрез официалния си номер – MGA/B2C/106/2000. Спазват се и всички местни изисквания, където операторът има дейност.

Унибет членува в G4 – група, която се бори за отговорно залагане. Член е на Международна асоциация за почтеност на залаганията (IBIA), както и на други подобни организации и инициативи. Дейността е удостоверена за спазване на изискванията на eCOGRA и EGBA.

Създайте Unibet регистрация в четири кратки стъпки

 • Регистрацията стартира с избор на страна или език. Изборът на език е опция, ако сме от страна, която не е сред изброените, но се поддържа от оператора. България не е такава. На същата страница посочваме име и фамилия, e-mail адрес, дата на раждане и пол.
 • При следващата втора стъпка е необходимо да попълним адрес, държава на пребиваване, мобилен номер и желана валута.
 • В третата стъпка избираме паролата си, като трябва да обърнем внимание на наличието на специален символ. Посочваме също таен въпрос и отговор.
 • В четвъртата секция приемаме условията за ползване и поверителност.

След регистрация трябва да потвърдим акаунта си с помощта на код, получен на телефонния номер или чрез активационен линк на електронната ни поща.

Следващият интересен момент е процесът по Unibet верификация. На първо място KYC трябва да се извърши до 30 дни след регистрацията, иначе акаунтът ни може да бъде изтрит. На второ място, за разлика от други сайтове, тази стъпка е още преди първия депозит, а не преди първо теглене. Преди да верифицираме акаунта си нямаме достъп и до секциите за залагане. Навсякъде има бутон, който ни препраща към страницата за това.

Първият етап е изпращането на снимка на личен документ – паспорт, книжка или лична карта. Следва доказателство за адрес. То може да бъде банково или картово извлечение, писмо от държавна институция или сметка (за ток, вода, интернет, телевизия и т.н.). Не трябва да са по-стари от 6 месеца.

Unibet регистриране

Богатство от различни методи за Unibet депозит и теглене

Тук следва да разкрием едно от предимствата на това да залагаш при утвърден букмейкър – методите за трансфериране на средства. Виждаме много и различни опции, от доказали се във времето компании, на които можем да имаме доверие.

Накратко, възможностите да депозираме или изтеглим пари се разделят в няколко категории – по банков път, чрез банкова карта (дебитна или кредитна) или чрез електронен портфейл. Най-предпочитаният и бърз метод е чрез карта – имаме пряк достъп до парите си и внасянето се отразява моментално. Последното важи за всички методи, с изключение на традиционния банков превод, където са необходими няколко работни дни. Там обаче не сме ограничени от лимитите за теглене, както при другите методи, макар и те да са достатъчно високи.

Не се налагат допълнителни такси върху депозитите и тегленията. Минимумът за внасяне и теглене започва от 10 евро. Повече информация в следващата таблица.

Разплащателни методи:
Минимален депозит: €15 €10 €10 €10 €20 €10 €5
Минимално теглене: €15 €10 €15 €15 €15 €10 €15
Време за теглене: 12 часа 1-3 дни 3-5 дни 3-5 дни 12 часа 3-5 дни 12 часа
Такса Няма Няма Няма Няма Няма Няма Няма

Unibet бонус и промоции без скрити условия

Доста компании предлагат първоначален бонус с по-голям лимит, но този тук има няколко предимства – нисък минимален коефициент и добър срок за превъртане на средствата, както и липса на ограничения на кои спортни залози да го правим. Освен това, често има бонуси за последващи депозити и безплатни залози.

Има бонуси за определени нива на заложени суми. Често можете да видите и срещи с повишена печалба, изразяваща се в по-високи коефициенти от обикновените. Има и така наречените безрискови залози, при които, ако загубим получаваме залога си под формата на паричен бонус.

Интересен завършек предлага и бонус играта STREAKR. При нея всеки ден правим безплатни предвиждания от различни области. Най-добрите се борят за част от наградния фонд, който е в размер на десетки хиляди евро.

Unibet Бонус
 • Бонус:100% до €25
 • Бонус код:Няма
 • Превъртане на бонуса:6 х Бонус
 • Валидност:30 дни
 • Минимален коефициент:1.40
 • Минимален депозит:10 евро
 • Максимален залог:
 • Максимална печалба:
 • Изключени методи за плащане:Trustly
 • Изключени видове залози:

Не е одобрен

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Unibet спортни залози на стотици пазари и хиляди събития

Широка гама от спортни залози в Unibet

Следващата по-характерна част за платформата на Unibet България са маркетите. Това е един от малкото букмейкъри, които могат да предложат до 250 различни пазара за дадени събития от големите лиги.

Впечатления правят секциите за троен и азиатски хендикап. Към спортните събития има и секция за комбинирани пазари с коефициенти, които често са без конкуренция. Много малко са местата, които могат да предложат и до 200 пазара за събития извън футболната секция. За футболните срещи има и възможност за създаване на собствени залози от различни маркет комбинации. Тук също коефициентите могат да са много апетитни.

Друга положителна страна на Унибет е фишът, който не е фиксиран върху страницата. Когато не е нужен, той стои свит в долната част на сайта. Разделен е на три секции – единични залози, права колонка и комбинации. В третата секция имаме достъп до стандартните системи за комбиниране на двойки, тройки, четворки, петици и т.н. Достъпни са и специални комбота като Heinz, Trixie, Yankee, Patent и т.н.

Най-важното е, че на фиша в реално време се показва дали ще бъде достъпен за Unibet затвори залог. Трудно се намира толкова прозрачен организатор на хазартни залози в това отношение. Няма частичен или автоматичен Cash Out, но има нещо друго. Квалифицирани залози можем да затворим изцяло преди началото на срещата, ако няма промяна в коефициента. Полезно е, ако искаме да се откажем от фиш, в който вече нямаме доверие.

Десетки Unibet спортове за всеки фен и неговите предпочитания

Има букмейкъри с по-малко налични спортове, има и такива с повече. При Унибет България ситуацията е някъде по средата. Това, което е сигурно обаче, са множеството налични събития. Във футболната база данни често има вкарани над 50 хиляди различни мача. В спортове като хокей, баскетбол, ръгби и тенис, също се стига до хиляди спортни срещи. По-любопитни опции са опциите за залагане на кеч, политика и телевизионни предавания. В последната категория впрочем присъства и Евровизия.

Секцията за залози на електронни спортове не е самостоятелна, но покрива най-важните турнири и събития. Включени са игрите League of Legends, StarCraft II, Dota 2, CS:GO и Call of Duty. Интересно е, че за по-хитовите двубои има по около 40-50 налични пазара.

Колекцията от Unibet виртуални спортове също е представена по перфектен начин. Има три разновидности на футбола – Euro Cup, Champions Cup и Football. Десетки срещи се разиграват буквално по всяко време на денонощието. Другите игри са баскетбол, тенис, надбягвания с кучета и коне.

Нещо, което може да разочарова много от играчите, е липсата на българските първенства по различни спортове. Участието на родни отбори и спортисти в евротурнирите или други международни състезания обаче е отразено подобаващо.

Видове Спорт

Футбол

Тенис

Баскетбол

Волейбол

Американски футбол

Хокей на лед

Тенис на маса

Дартс

Бойни спортове

Бейзбол

Ръгби

Бадминтон

Футзал

Голф

Крикет

Колоездене

Моторни спортове

Електронни спортове

Функционална платформа за Unibet залози на живо

Секцията за залози на живо се нарича “In-Play” и всъщност е подраздел на секцията “Спорт”. Не се намира на отделно място в сайта. В нея се показват първо спортове, в които има текущи събития, но отделно можем да намерим и списък с предстоящите такива. Има модул за означени със звезда събития, ако искаме да ги отделим от останалите.

Когато отворим дадено събитие виждаме няколко неща – пазарите отляво и виртуална симулация отдясно. Под нея се намира списък с най-важните събития, както и линк към портала на Unibet България с много подробни статистики.

Унибет виртуалната симулация е една от най-добрите в бранша, но не е налична за всички събития. Когато е налична обаче, на нея се вижда случващото се в реално време.

Налице е и пряко предаване за немалко срещи, или така наречения live streaming. При натискане на бутона “Streaming” виждаме списък със събитията, които можем да гледаме в момента. Отдолу пък са отбелязани всички предстоящи мачове, които ще можем да наблюдаваме. Има обозначение с икона на тези срещи и навсякъде другаде, където можем да ги срещнем в сайта.

За гледане в реално време се изисква не само Unibet регистрация, но и наличие на средства в акаунта или направен залог в рамките на последните 24 часа.

Unibet live streaming има за всички основни европейски лиги, тези в Австралия, САЩ и Бразилия. Понякога има и други футболни срещи, но тези са приоритетни. Излъчване има и за други спортове – тенис, баскетбол, тенис на маса, снукър и дартс.

Unibet залози на живо

Предимства на Unibet мобилна версия пред залози от компютър

На разположение имаме пълноценна Unibet мобилна версия, която можем да отворим от всяко мобилно устройство с браузър. Тя изглежда много добре и дава възможност не просто да залагаме, но и да разглеждаме всичко що се касае до Unibet бонус промоциите, секцията с помощна информация и т.н. Мобилната версия предоставя възможност за пълното използване на кеш аут. Лесната навигация е интегрирана с помощта на интуитивно меню и редица графики.

За хората, които предпочитат използването на Unibet мобилно приложение, такова е налично както за устройства с Android, така и за такива с операционна система iOS на Apple. Тук нивото е още по-високо. Unibet Android приложението може да бъде изтеглено от линк на сайта на букито, а Unibet app за Apple устройства ще откриете в App Store.

Сайт, насочен изцяло към лесно поставяне на залози

Това, което може да се каже за техническата част на сайта е, че дизайнът и навигацията са доста плавни и изпипани. Очевидно скоростта е била приоритет. Всичко от регистрацията, през залозите до гледането на живо се случва гладко. Навигирането е лесно, като първоначално, но леко неудобство могат да причинят залозите на живо и на eSports. В доста други сайтове те са в отделни за това секции, но тук не е така. За сметка на това, направата на залог е много по-лесна и бърза, в сравнение с доста конкуренти, а електронният фиш тук е произведение на изкуството.

Гарантирано безопасно и сигурно залагане

След влизане в сайта, цялата информация се изпраща и приема през канал със 128-битово криптиране. Това се удостоверява от сертификат, който се издава от компанията Trustwave, като по всяко време може да проверим статуса му. По отношение на данните за нашите карти, те също се съхраняват в криптиран режим, тъй като Unibet България спазва Стандартът за сигурност на данните в индустриите за разплащателни карти.

Има специален отдел, който следи за измами и съмнителна активност, както и системи, които се борят превантивно с потенциалните проблеми. Всяка година системите за сигурност се тестват и сертифицират по няколко пъти от трети лица, експерти в областта. Всичко това е обвито от защитна стена, която следи трафика за признаци на атаки срещу Унибет 24/7.

Денонощна поддръжка и контакт със служителите на Unibet

Секцията за поддръжка е устроена по малко по-различен начин в сравнение с тази на други сайтове. Когато кликнем на “Get Help” виждаме списък с често задавани въпроси, които покриват голяма част от нашите питания.

Ако въпреки това все още искаме да се свържем с поддръжката, трябва да кликнем върху някой от въпросите отляво, за да видим бутоните за “Чат на живо” и “E-mail”. Поддръжката на английски работи 24 часа в денонощието. В моментите, в които в Унибет е бил достъпен за българи, специалистите от отдела са били на линия от понеделник до четвъртък между 14 и 23 часа, в петък от 11 до 20 часа и в неделя от 9 до 18 часа. Събота е почивен ден.

Имаме възможност да се обадим по телефон или да изпратим факс на следните номера:

 • Телефонен номер – 00 44 207 949 0088
 • Факс – 00 356 21 33 35 77

Това, което привлича вниманието ни, е “Unibet Community”. Това е форум към платформата, който на практика е един от най-активните в хазартната ниша. Има множество секции с обучителни материали, където можем да контактуваме с други играчи, а в дискусиите се включват и компетентните служители на компанията.

Фирма: Основана: Адрес: Лиценз: Раб. време: Чат на живо: E-mail: Телефон:
Trannel International Limited 1997 Tigne Point, The Center, Level 6, TPO 0001, Sliema, Malta MGA/B2C/106/2000 24/7/365
info@unibetsupport.com 00 44 207 949 0088

Букмейкърът за играчи, които не допускат компромиси

Цялостното представяне на Унибет България ни очарова, поради няколко причини. Големият календар от събития, които са включени, множеството пазари и излъчването на живо с много високо качество са само част от предимствата на този букмейкър.

Това, което бихме желали да се подобри, е наличието на повече пазари за някои събития на живо, обособяването на някои допълнителни секции и разбира се придобиването на Unibet лиценз за България.

Препоръчваме играта тук заради изключителното ниво на сигурност, спокойствието по отношение на средствата при Unibet депозит и теглене и професионалната поддръжка. В допълнение, бонусите и промоциите са регулярни, а условията към тях са ясни и изпълними, макар и сумите да не са най-високите на пазара.

FAQ

Какво представлява тестът на хазартния профил?

Това е тест на Унибет от 9 въпроса, чрез отговорът на които получаваме резултат в точки и обяснение какво значи той. Помага да проследяваме навиците и хазартното си поведение във всеки един момент и при нужда ни насочва към нужните ресурси, за да се коригираме.

🕜 Колко време отнема потвърждението на самоличността?

Служителите се стараят да направят проверка на документацията в рамките на 1 работен ден, но в случаи на по-натоварени периоди може да отнеме до 3 работни дни. На страницата, където сме качили документите си, е достъпна информация относно това какъв е статусът им към момента. При промяна в него получаваме съобщение на електронната си поща за нашата Unibet верификация.

Колко секунди е забавянето при излъчване на живо?

Нормата е закъснението да бъде под 10 секунди във възможно най-много случаи, подобно на ситуацията при излъчването на живо по телевизията. Рядкост е да има по-голямо забавяне, като често е свързано с нашата интернет връзка. Все пак от Unibet не носят отговорност при такива случаи.

🆔 Каква лична информация мога да променя?

Данните, които можем да променяме, са нашият e-mail адрес, домашният ни адрес, както и телефонния ни номер. Не можем да променим валутата на профила си, потребителското име, както и страната на пребиваване.

100% бонус до €25

Не е одобрен

 • Бонус:

  2.2

 • Залози на живо:

  1.6

 • Мобилно приложение:

  2.1

 • Пазари:

  2.0

 • Методи за плащане:

  1.8

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Winbet Ревю