букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания Efbet не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на Bet365 или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

1.5

100% бонус до 200лв

Не е одобрен

 • Виртуални спортове
 • Приложение за Android & iOS
 • Залози на живо
 • Излъчване на живо

Efbet затвори залог – Как да използваме кеш аут функцията?

Кеш аут функция в efbet

Kой е най-неприятният момент за играчите? Когато някой мач ни издъни в последните минути или секунди. Или пък, когато имаме много хубав фиш с няколко срещи и последният срине целия фиш. Всеки е изпадал в такава ситуация. Тук на помощ ни идва efbet затвори залог.

Това е една функционалност, която предоставя повече контрол върху играта. Дава възможност да финализираме фиш, преди събитията да са приключили. Затваряме фиша и си прибираме печалбата. Може да се използва и като инструмент за смекчаване на загубите. Нека разгледаме по-подробно.

Какво е особеното на затвори залог в efbet?

Това, което е характерно за затварянето или продаването на фишовете ни, е, че всеки букмейкър има собствена визия за инструмента. Той е достъпен за различни спортове и пазари, активен е в различни ситуации, има или няма някои допълнителни функции. За да можем да се възползваме на максимум, ние трябва много добре да сме наясно какво получаваме от букмейкъра, в случая efbet.

Спортове и пазари за които е налично затварянето на залог в ефбет

Efbet предлагат cash out опция за почти всички видове спорт

Това, което намираме за не много приятно е, че от компанията са избрали да не споделят много информация за efbet cash out правила. И като цяло можем да заявим, че е много по-широко приложим при други букмейкъри.

Що се отнася до спортовете, можем да разчитаме основно на футбола, допълнен от баскетбол, тенис и хокей. efbet кеш аут не може да се прилага за всички пазари, без значение от спорта. Немалко компании обозначават кои пазари са достъпни, но тук това не е така. Ние прекарахме доста време и установихме няколко сценария, при които можем спокойно да разчитаме на „Затвори залог“.

Най-голяма успеваемост има при футбола. Ако се придържаме към основните пазари, няма да имаме проблем – могат да се играят поединично или комбинирано – краен изход, брой голове под/над, общ брой голове, маркети с хендикап. По-специфичните пазари като голмайстор, точен резултат, корнери и други подобни не подлежат на затваряне.

При останалите спортове, посочени по-горе, затварянето е налично общо взето за краен победител и най-основните маркети за резултатност – брой геймове, точки, голове. И то не винаги. Просто е и до доза късмет.

Другият важен момент, че затвори залог efbet е на разположение, когато се касае за залози на живо, без значение дали са единични или множествени. Особено, ако са от най-големите лиги и първенства – Висшата лига и останалите големи футболни първенства на стария континент, Евротурнирите, големите турнири от тениса, NBA в баскетбола и прочие. Там опцията е налична от началото до края.

Опциите за затваряне се свеждат до ръчно приключване на залозите

Някои букмейкъри предлагат възможност да зададем стойност на сумата, при която фишът да се затвори автоматично. Или пък да затворим само част от залога си, а останалата част да остане в игра. Към момента efbet затвори залог може да се използва само за целия размер и само ръчно. Да, определено отсъствието на допълнителни възможности, с които да разширим стратегията си и да заложим някакви цели, при които да прекратим участието си, е сериозен недостатък.

Все пак е важно да се отбележи, че от ефбет разработват платформата си активно, имат сериозен екип зад нея и не е изключено услугата да бъде подобрена в скоро време. Но за сега, всичко това трябва да се вземе предвид.

efbet кеш аут се прави изключително бързо и лесно

На първо място трябва да сме направили залог на едно или няколко спортни събития – преди началото им или по време на провеждането им. От момента, когато това се случи, ние можем да затворим фиша си. В зависимост от момента и случващото се – ще можем да възвърнем целия си залог, част от него, да приберем част от печалбата или цялата такава. Алгоритмите следят всичко в реално време и ни правят предложение със сума, която да получим, ако в този момент продадем фиша си.

След като вече имаме фишове в игра, когато искаме да разгледаме възможностите за затварянето им, натискаме на раздел “Моите залози”, който се намира до електронния талон.

Веднага виждаме текущите фишове, които са налични за efbet кеш аут, заедно със сумата, която ни се предлага. На бутона до всеки фиш, който е достъпен за уреждане, пише “Затвори залог Х.ХХ BGN”.

Преценяваме, че това ни устройства, натискаме бутона и изчакваме няколко секунди системата да одобри това и да получим средствата си по сметката.

Затвори залог efbet през мобилно устройство се прави още по-лесно

Efbet са ни предоставили и cash out функцията за мобилно устройство

Ако обичаме да залагаме в движение, без значение къде се намираме, то много често ще разчитаме на мобилния си телефон. Родният букмейкър предлага както мобилна версия, зареждаща се при отваряне на сайта в мобилен браузър, така и мобилни приложения, които изглеждат по същия начин, но работят една идея по-бързо. И двата варианта предоставят всичкото налично съдържание от настолната версия, включително функционалностите. Сред тях попада и efbet „Затвори залог“.

efbet cash out се поддържа за същите срещи и пазари, като при настолния сайт и въобще работи неразличимо. Начинът и мястото, от което се случва са напълно идентични.

Затвори залог присъства в тях и може да се използва за голяма част от спортните събития. Заявката се одобрява в срок до 10 секунди, ако избраните селекции не са блокирани.

Предимства и недостатъци на efbet cash out спрямо другите букмейкъри

Хубаво е, че една българска компания успява да предложи решение, с което да се конкурира с чуждестранните гиганти. efbet предлагат доста добър процент от потенциалната печалба за затваряне на залог при положително развитие на срещата или срещите. Също така, предложенията им са добри, що се отнася до минимизиране на загубите.

Някои букмейкъри предлагат опцията само за използване през настолната си версия, но тук компанията е добавила пълна поддръжка в мобилната версия и мобилните приложения.

Активните залози, които подлежат на кешаут са отделени и подредени в собствена секция, за лесно и мигновено затваряне.

Уреждането на затворените фишове също се случва мигновено. В рамките на не повече от 10 секунди получаваме парите по сметката си и залогът се счита за уреден. Това спестява доста лоши изненади.

Разбира се, има и още какво да се желае. Обсъдихме за какво става въпрос по-нагоре, но като цяло е редно да се разшири обхватът на спортовете и маркетите, които се поддържат за затвори залог efbet. И е редно те да бъдат означени с някакъв символ. Другото, което забелязахме е, че поддържани срещи често остават блокирани за по-продължително време, което е дразнещо. И разбира се, както отбелязахме, много добре би било да се въведе възможност за частичен и автоматичен кешаут, защото това ще издигне функционалността на друго ниво, надминаващо дори някои световни лидери.

Бонуси и още някои efbet cash out правила, които трябва да знаем

Да започнем с това, че ако направим предвиждане със средства за безплатни залози, те няма да могат да се затворят чрез efbet “Затвори залог“, дори спорта и пазара да го поддържат. Те ще са блокирани за уреждане през цялото им времетраене, без значение какво се случва с тях.

Ако сме взели бонус към наш депозит, който разиграваме, затварянето на фиш преди крайния резултат значи, че този залог няма да участва в превъртането на средствата.

Самите суми, които получаваме след затваряне на фиш, не са бонус средства и не трябва да бъдат превъртани. Парите влизат в сметката ни за игра и можем да ги използваме веднага, без условия. Можем и да си ги изтеглим.

Има ли бонуси и промоции, които са ориентирани специално към затварянето на залози?

В списъка с оферти на ефбет присъстват множество и различни бонуси и промоции – както за настоящи клиенти, така и за нови такива. Те обаче са насочени основно към получаване на бонус върху депозита, безплатни залози и допълнителни средства за другите секции на сайта.

Има някои букмейкъри, които в действителност дават бонус при използването на кеш аут – дали за първи път, дали през мобилно устройство. Но те са малко и efbet не е от тях. Със сигурност не е голяма работа, предвид, че най-голямата полза е именно наличието на кеш аут опция. Все пак компанията обновява портфолиото си с промоции постоянно и не е изключено да видим и нещо такова.

FAQ

Как се изчислява сумата за затваряне на залог в efbet?

Стойността се изчислява в реално време и смятането ѝ зависи от множество фактори – за залога ни, за срещата и за конкретния пазар. Има значение какво се случва към този момент в срещата, което определя моментите коефициенти. Има значение какви са били те, когато сме заложили. Важно е каква е вероятността нещо в срещата да се промени. И други от този род. Колкото по-сигурно е, че ще спечелим, толкова повече се приближаваме към максималната печалба с кеш аут.

🤷‍♂️ На какво се дължи блокирането на дадена среща в ефбет?

Блокирането зависи от някои неща, които могат да настъпят за пазара или цялата среща. Като например спиране на играта; много решаващ момент в нея; ограничение от страна на букмейкъра за дадена среща; завършило, но неуредено събитие; рязка промяна в коефициентите и т.н.

🤔 Затварянето на залога ми в efbet не беше успешно, защо?

В момента, в който опитаме да затворим залог, това означава, че приемаме офертата на букмейкъра, базирана на пазара и вероятностите към момента на предложението. Възможно е да сме натиснали на бутона в момент на преизчисление на стойността, която ни се предлага, поради промени на пазара за срещата. Винаги трябва да имаме предвид, че всичко се изчислява в реално време и е плаващо, спрямо случващото се на терена.

100% бонус до 200лв

Не е одобрен

 • Бонус:

  4.0

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  4.0

 • Пазари:

  5.0

 • Методи за плащане:

  5.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
100% бонус до 200лв
Efbet Ревю
100% бонус до 200лв
Betfair Ревю