букмейкъри с лиценз в България

Към момента букмейкърската компания Efbet не е одобрена от нас. Препоръчваме Ви да прочетете ревюто на Bet365 или да разгледате нашата таблица с най-добрите букмейкъри.

1.5

100% бонус до 200лв

Не е одобрен

 • Виртуални спортове
 • Приложение за Android & iOS
 • Залози на живо
 • Излъчване на живо

Efbet виртуални спортове – Различното и новото на пазара

Efbet e българска компания за спортни залози, основана през вече далечната 2006г. Става официално първият лицензиран онлайн букмейкър в България през 2011г, а през 2018г. и 2019г. продължава развитието си и извън територията на страната, взимайки лиценз в държави като Румъния, Сърбия, Испания и Италия. Една от най-любопитните секции за залагане, които операторът предлага, са виртуалните спортове.

В сравнение с голяма част от конкурентите си, Efbet разполага с доста по-беден наряд от виртуални спортове. Броят им е едва 5, като обхваща футбол, тенис, баскетбол, коне и кучета. Коефициентите, които биват предлагани, са високи и по този начин букмейкъра компенсира за количественото изоставане спрямо други онлайн оператори.

Виртуални спортове в Efbet – Функцията с обещаващо бъдеще

Виртуалните спортове представляват компютърно-генерирани събития, предлагани от множество онлайн букмейкъри по цял свят. Функцията е все още в процес на популяризиране, тъй като предвид праминаването от физически пунктове към онлайн средите, тя има огромен потенциал за развитие. Наличните пазари и залози при виртуалните спортове в Efbet почти по никакъв начин не отстъпват на тези, които се предлагат в истинския свят. Бъдещето несъмнено е пред виртуалните спортове, като само времето ще покаже до каква степен ще бъде развит и този аспект, свързан с, набиращите все по-голяма популярност в последно време, онлайн залози.

Виртуални спортове в Efbet

Залози на виртуален футбол

Виртуалният футбол в Efbet е разделен на две части. Едната част се състои от първенство от 30 кръга, където мачове се играят през 5 минути реално време, докато другата е така наречената „Евро Купа“, която противопоставя национални отбори, а срещите също се играят през 5 минути. Всяко полувреме е 90 секунди, като почивката между полувремената е 10 секунди, а почивката между отделните срещи трае също около 90 секунди.

Интересно е да се отбележи, че потребителят може да си хареса някой мач от даден кръг на първенството и може да избере да направи залог на него. Не е необходимо да се играе предхождащия го кръг. Напълно е възможно да се намираме в 3-ти кръг, а клиентът да си подбере двубой от 29-ти кръг например.

Подробният коментар и детайлната статистика по време и след края на всеки мач са може би двете най-големи предимства на онлайн оператора във виртуалния футбол. Залозите са многобройни, като главно обхващат краен победител от срещата, изход след първо полувреме, отбор, отбелязал първи гол в двубоя, „под“ и „над“ голове, както и хендикап и точен резултат. Надпреварата в „Евро Купа“ предоставя възможността да се залага и върху дългосрочни пазари, а именно „краен победител в надпреварата“, залози за класиране напред, както и залози за точно крайно класиране в отделните групи.

Залози на виртуален тенис

Виртуалният тенис в Ефбет предлага турнир с 16 участници, като се започва директно от фазата на елиминациите. Потребителят има възможността да прави залози за краен изход от двубоя, брой геймове в срещата, точен резултат в мача и в отделните сетове, както и за „четен“ или „нечетен“ брой геймове в сетовете. Коефициентите наподобяват тези от реалните надпревари, като тук са една идея занижени, но въпреки всичко са добри.

Виртуален тенис в Efbet

Залози на виртуален баскетбол

Баскетболът е популярен спорт сред залагащите, като масово хората следят и залагат на НБА и Евролига. В случая виртуалният баскетбол в Efbet наподобява едно мини-първенство в НБА. Надпреварата се състои от 16 отбора, а събитията отново са динамични, като се провеждат по 8 срещи едновременно от даден кръг. Изиграването на кръга отнема малко над минута и впоследствие се отварят залозите за следващия.

Налична е подробна статистика, както преди всеки мач от виртуалния баскетбол, така и по време на двубоя. Потребителят може да разгледа колко борби е направил даден отбор, неговият процент на стрелба, както и грешки и движение на резултата. Излъчването на живо с коментар допълнително допринася за по-реалистичното изживяване на клиента.

Efbet виртуален баскетбол

Залози на виртуални конни надбягвания

Виртуалните конни надбягвания в Efbet е може би един от най-добре разработените виртуални спортове в онлайн средите. Надпреварата трае около 2 минути, а потребителят има възможността да избира измежду 10 коне, които могат да му донесат успеха. За допълнителната наслада от виртуалния спорт са включени две писти, на които се провеждат състезания през 3 минути.

Една от най-любопитните опции, които предлага онлайн оператора, е опцията за залог извън топ 3, както и „да не спечели състезанието“. Повечето букмейкъри само и единствено предлагат пазари за краен победител, както и за точно подредба в топ 2 и топ 3 в крайното класиране. В случая, Efbet се откроява с допълнителните опции, които предлага, като по този начин привлича все повече клиенти.

Efbet виртуални конни надбягвания

Залози на виртуални надбягвания с кучета

Залозите при виртуалните надбягвания с кучета са динамични, като има събитие на всеки 2 минути. Надпреварата се състои от 6 кучета, а възможностите за залози не отстъпват на това, което предлагат преките им конкуренти в бранша. Потребителят може да избира измежду краен победител и точно разпределение на местата в топ 2 и в топ 3. Той също така може да добави сингъл селекция за това дали дадено куче ще завърши сред челните 2 или 3 места.

Efbet виртуални кучешки надбягвания

Стратегии и съвети за залагане на виртуални спортове в Efbet

Съветваме всеки потребител да се абстрахира до максимална степен от статистиката, когато става въпрос за виртуалните спортове. Тъй като резултатите са генерирани от компютърен софтуер, не смятаме, че срещите имат някаква зависимост една от друга и не съществува такова нещо, като „моментна форма“ на отборите. Препоръчваме да се правят залози на по-високи коефициенти, за да не се налага да се рискува голяма сума.

Увеличеният риск от по-високият коефициент предполага по-умерен залог, а когато човешкият фактор не играе роля, то е по-добре потребителите да не надценяват залозите. Всеки виртуален спорт предлага по нещо интересно, така че нека клиентът сам избере кой от всички най-много би му доставил удоволствие. Също така, емоциите не трябва да вземат връх, защото именно тогава идват най-големите загуби. В края на краищата, съветваме потребителите на Efbet да се абстрахират от желанието за големи печалби и повече да се насладят на играта.

Бонуси за залози на виртуални спортове в Efbet

Към момента на писане на статията, съществува бонус, който може да бъде използван и за виртуалните спортове в Efbet. Той е така нареченият „бонус спорт“ и е на стойност 100% от всеки начален депозит до 200 лева. За да се усвои тази сума, клиентът трябва да направи залози на обща стойност 3 пъти размера на бонуса плюс 3 пъти размера на депозита. Това следва да бъде направено в рамките на 30 дни, като залозите, които се броят към превъртяната сума са тези с над 1.20 коефициент, а затворени залози преди техния край не се начисляват към превъртените.

Често задавани въпроси

Включват ли виртуалните спортове в Efbet опцията кеш-аут?

За съжаление, тази опция не е имплементирана във виртуалните спортове, тъй като развитието на отделните събития е много динамично и трудно е възможно да се предложи и съответно да се приеме опция на затваряне само в рамките на няколко секунди. Все пак, потребителят има възможността да използва функцията Efbet затвори залог си преди началото на срещата или да се „контрира“, изигравайки противоположния залог.

🤷‍♂️ Предоставя ли Efbet възможността за комбиниране на залози от различни виртуални спортове?

Да, Ефбет позволява да се комбинират две събития от два отделни спорта. С други думи, потребителят може да изиграе на един фиш залог от виртуалния футбол заедно със залог от виртуалния тенис например. Тази опция допълнително предразполага клиента към това да прави залози и да се наслаждава на срещите от виртуалния свят.

💰 Конкурентоспособни ли са коефициентите, които предлага Efbet в своите виртуални спортове?

Наличните пазари във виртуалните спортове наподобяват тези от реалния свят. Коефициентите им са сред най-високите на пазара, което придърпва все повече потребители на годишна база. При уеднаквени шансове коефициентите са изравнени при 1.90, което автоматично прави средната ставка в Ефбет една от най-високите в бранша за виртуални спортове.

100% бонус до 200лв

Не е одобрен

 • Бонус:

  4.5

 • Залози на живо:

  5.0

 • Мобилно приложение:

  4.5

 • Пазари:

  4.5

 • Методи за плащане:

  4.0

*18+; В сила са условията на букмейкъра!

Ако все още не сте избрали вашия онлайн букмейкър, разгледайте следните оператори:

100лв Кредити за залози
Bet365 Ревю
200% бонус до 200лв
Winbet Ревю
100% бонус до 200лв
Betfair Ревю