InternetZalozi.com

Ръководство за изтегляне и инсталиране на Bet365 мобилно приложение

Простота и интуитивност. Тези две думи перфектно описват мобилното приложение на Bet365. Разработчиците са свършили чудесна работа, правейки всяка една функция лесно достъпна, благодарение на изчистен и стилен интерфейс. Навигацията в приложението е плавна и лесна – може да достигнете различните събития само с няколко почуквания по екрана. Управлението на акаунта и фиша също са безпроблемни и интуитивни през приложението на Bet365.

Bet365 mobile
  • Bet365 mobile
    • *
    • Работи на Android и iOS
    • Мобилна версия за стари телефони
  • Оценка: 4.9

*В сила са условията на букмейкърa!

Освен добрата функционалност на апликацията, клиентите на компанията с мобилни устройства могат да се възползват и от някои специфични бонуси като „В движение“ – елемент, който допълнително подчертава водещата роля на букмейкъра Bet365 в мобилните залагания.

Регистрация в Bet365

За да започнете да залагате през мобилното приложение на Bet365 ви е необходим акаунт при букмейкъра. Не се притеснявайте, ако още не сте се регистрирали – целият процес е изключително кратък и ще ви коства само няколко минути. Най-лесния начин е да кликнете тук и да попълните данните си. Регистрацията преминава през 5 прости стъпки за всички мобилни устройства и не изисква специални действия от ваша страна.

Какво ще откриете в приложението?

Представяме ви общ преглед върху най-значимите елементи в мобилната апликация на Bet365. За възможно най-обективна оценка сме посочили нейните силни и слаби страни.

Навигация

Навигацията в мобилното приложение на Bet365 е изключително лесна. Всичко е добре премислено, така че лесно да откривате събития на които да залагате.

Свали приложението

Залози и предавания на живо

Определени събития от програмата се предават с картина на живо, а когато добавим и възможността да залагате на тях докато гледате, то залаганията стават наистина вълнуващи. Bet365 успешно са внедрили своята платформа за залагания на живо в мобилното си приложение. Може и да ви изглежда невероятно, но доста често живите залози през мобилно устройство са доста по-лесни от тези през компютър и уебсайт. Всяко живо събитие е включено в мобилното приложение с възможност за залагания и картина. Раздел „Моите залози“ е много полезна част от мобилното приложение. Там ще откриете всички ваши текущи залози, включително и тези, които може да осребрите преди края на срещите или тъй наречената опция „Затвори залог“.

Предлагани пазари

Залагането на футболни срещи е детска игра, а най-популярните от тях са лесно откриваеми. Залогът на няколко срещи в комбинация изисква само няколко действия от ваша страна.

Фиш и минимален залог

След като изберете подходящо събитие и направите селекция, можете да разширите фиша чрез приплъзване от долната част на екрана. От там лесно може да изберете различни типове залози и да потвърдите. Минималният залог е същия като в уеб сайта (0.20 лв), което е повече от някои конкурентни компании като Efbet например. Но според нас това едва ли е голям проблем.

Свали приложението

Въпроси и отговори относно приложението на Bet365

Тук ще откриете отговори на някои често задавани въпроси за залаганията през мобилното приложение на Bet365. Надяваме се да успеем да ви помогнем и да направим живота ви по-лесен.

Какви са условията по мобилния бонус на Bet365?

Bet365 ‘В движение’ не е по-различен от останалите бонуси предлагани от букмейкърите. Бонус сумата се предоставя като кредит за залагания и НЕ МОЖЕ да бъде теглена преди трикратното и изиграване в рамките на 90 дни след получаване. Помнете, че се броят само залозите през мобилното устройство.

Ще върви ли на Android, Apple и BlackBerry устройство?

Както всеки уважаващ себе си букмейкър, и bet365 предлагат достъп през мобилно приложение работещо на болшинството от съвременните мобилни телефони и таблети. Кликнете върху всяка една платформа за да проверите дали устройството ви е включено в списъка с поддържаните.

Дори и устройството ви да не е в списъка, но сте с последната версия на операционната система за телефон или таблет, приложението ще работи безпроблемно. В най-лошия сценарии ще може да направите залог ползвайки мобилен браузър.

Забележка: Имайте в предвид, че приложението има минимални софтуерни изисквания що се отнася до версията на операционната система. Апликацията ще работи на iPhone с версия на iOS поне 4.2, а за Android се изисква минимум Gingerbread 2.3.

Инструкции за сваляне на приложението на Bet365 за Android

Тези от вас ползващи Android ще се наложи малко да се изпотят за да инсталират приложението заради ограниченията в Google Play Store към хазарта. Честно или не, правилата са си правила и вие ще трябва да свалите апликацията от нашият сайт – тук. Getjar е най-популярния алтернативен доставчик на приложения за Android, но ще се наложи да направите известни промени в настройките на телефона си за да може да инсталирате от там. Отворете главното меню, влезте в раздел „Сигурност“ и сложете отметка на „Непознат източник“.

Така ще разрешите инсталирането на приложения от източник различен от Google Play. След това трябва просто да внимавате какво инсталирате, но ние гарантираме, че приложението на Bet365 е напълно безвредно и сигурно.

Свали приложението за Android

Как да инсталирам приложението на Bet365 на iPhone или iPad?

В случай, че не искате да ползвате уеб-базираното приложение, може да си изтеглите отделната апликация. Целият процес е изключително прост, а приложението е налично безплатно в App Store.

Мобилният сайт на Bet365 не работи! Защо?

Най-вероятната причина е в Интернет връзката. Ако нямате достъп до Интернет, то не може да отворите и уеб-базираната апликация на букмейкъра. Друго възможно обяснение е, че телефонът ви е остарял и не покрива минималните изисквания на софтуера (вижте таблицата на мобилните приложения за залози). Възможно е и сайтът да е временно спрян за профилактика, така че пробвайте да го отворите малко по-късно.

Заключение

В днешно време отделният бонус за залагащите през мобилно приложение е рядко срещан. Ето защо ние ценим приложението на Bet365 толкова много. Бонус в размер до 50 лева за залагания през мобилно устройство е ясен знак, че букмейкърът е качествен и силно ангажиран към тези устройства. Приложението изглежда безупречно, но със сигурност има бъдещо поле за развитие. Може би Bet365 трябва да обмислят и въвеждането на функция „бърз залог“ подобна на тази в Betfair, което би направило приложението им още по-добро. Единственият недостатък на Bet365 e липсата на чат на живо. За разлика от тях, Efbet умело са внедрили тази функция в приложението и в момента предлагат изключителен съпорт с чат на живо на своите клиенти.

За да завършим с нещо положително, ще кажем че приложението на Bet365 е най-доброто от всички. Като футболни фенове харесваме начина по който букмейкърът е организирал наличните залози в отделни раздели. Внедрената система за залагания на живо е прекрасна, като тя спокойно може да се ползва и за информативни нужди – например за следене на резултати от мачове.

Back to Top