букмейкъри с лиценз в България

Откриване на Сметка за Онлайн Залози – Първи Стъпки при Регистрация

Какво е нужно за откриване на сметка за онлайн залози? Вече сте взели решение да се впуснете в света на онлайн залаганията и вероятно сте проучвали доста неща в Интернет. Може би дори сте измислили някакъв план за атака. Трябва да сте много наясно със стратегиите които ще приложите. Обърнете внимание и на информационните източници – чрез тези уеб сайтове ще сте винаги в течение на последните новости и ще намирате важна статистика за отборите и играчите. Обмислете това преди да преминете към откриване на сметка.

Имате доста неща да свършите преди да пристъпите към същинските залози. Следващата стъпка е намирането на букмейкър, който най-пълно покрива вашите нужди. Ако сте привлечени от системните залози, то търсете онлайн букмейкър предлагащ разширени опции във фиша. Ако предпочитате акумулаторите – намерете букмейкър, който предлага застраховки или бонуси за този тип залози. Ако си падате по Азиатски Хендикап на футбол, то първо се уверете, че букмейкърът ги предлага. Препоръчваме единствено букмейкъри, които предлагат най-високи стандарти за качество.

Надеждни букмейкъри които ви очакват

*В сила са условията на букмейкърите!

Какво следва?

регистрацияПодготовката е минала, сега трябва да се регистрирате в избрания от вас сайт за онлайн залози. Да се направи откриване на сметка е доста лесно – просто трябва да кликнете на раздела „регистрация“ в сайта на компанията. Може да откриете и директни линкове към най-добрите букмейкъри на нашия сайт. Повечето букмейкъри обикновено предлагат страхотни бонус оферти при регистрация на нови клиенти.

Колко време отнема откриването на сметка?

откриване на сметка В повечето случаи регистрацията в онлайн букмейкър отнема само няколко минути. Пред вас ще се отвори форма, в която да попълните важна информация. Попълнете всички полета и сте готови. След регистрацията влезте с избраното име и парола и отворете секцията за управление на акаунта. Там може да настроите предпочитаните методи за депозити и плащания. Заредете сметката си с пари. Повечето букмейкъри приемат дебитни и кредитни карти, банкови депозити, електронни портфейли и други начини за депозит. Използвайте предпочитан от вас метод, но винаги се осведомявайте за таксите, които могат да ви начислят при даден метод за трансфер, както и за времето за обработка и трансфер на парите. Електронните портфейли обикновено са един доста добър начин за депозиране заради бонусите за нови клиенти. Другото нещо на което трябва да обърнете внимание е гео-локацията. Трябва да бъдете на територия, на която операторът е лицензиран да приема залози – в някои страни определени букмейкъри не приемат залози.

Има ли ограничение за броя на букмейкърите в които мога да се регистрирам?

Помнете следното – вие не сте ограничени до само един букмейкър. Може да си откриете сметки в колкото си искате на брой сайтове. Единственото правило е, че не може да имате повече от 1 сметка при един и същ букмейкър. Защо ви е да се регистрирате на много места? Защото така получавате много повече възможности за избор. Може да разглеждате и сравнявате пазари, коефициенти, промоции, бонуси и други характеристики при всеки един букмейкър и да изберете този сайт, който най-пълно удовлетворява вашите нужди за даден залог. Това е невъзможно ако се ограничите само до един онлайн букмейкър.