букмейкъри с лиценз в България

Ръководство за Любителите на Снукър Онлайн Залози

Преди да ви кажем как се правят снукър онлайн залози е важно да знаете какво представлява играта. Снукърът е джентълменски спорт и се характеризира с официално облекло, дисциплинирана и тиха публика, както и двама играчи които кротко и учтиво играят на масата. Снукърът става особено популярен по време на някой от големите световни турнири – Мастърс, Шампионата на Великобритания или Световното. Но има и много други мачове извън големите турнири, които също стават обект на интерес от страна на букмейкърите и залагащите на снукър. Всичко това означава, че снукърът е спорт на който може да залагате през цялата година.

Как да Залагате на Снукър

спортист играе снукърАко търсите, подобно на други спортове, залози за турнир, за мач и залози на живо, то трябва да знаете, че всички тези опции са налични и когато става дума за снукър онлайн залози. През годината има много големи турнири и вие може да заложите на победител в някой от тях. Ще откриете, че при най-известните турнири покритието на залози и игри е най-голямо. Обикновено тези турнири се предават и по телевизията. Когато говорим за залог на турнир, вие може да изберете обикновена селекция на играч и след това просто да се отпуснете и наслаждавате на мачовете.

При всеки шампионат може да се насочите и към индивидуалните състезания. Това е един добър начин за да покриете селекция като заложите на противника, ако вашият избор има тежка програма. Може и да увеличите печалбата си от този играч чрез подкрепянето му във всеки един мач от програмата. Съществуват различни форми на предварителни залози на мач – например дали в мача ще се постигне брейк 50+ или не, броя на сенчъри брейковете и разбира се – точния резултат и печеливша разлика.

Оператори за залагания които предлагат снукър

*В сила са условията на букмейкърите!

Залози на Снукър на Живо

Снукърът е перфектен за залози на живо, защото той е много спокоен спорт и рядко всява паника сред залагащите. Залозите на живо на снукър са страхотни, защото човек може лесно да разпознае кой играч е в добра форма на масата. Налични са различни залози – като номер на точки отбелязани от играч в даден фрейм, цвят на първата вкарана топка във фрейма и много други. Разбира се, най-добре е да имате и жива картина налична директно в сайта за залагания за да може да следите развитието на срещата докато залагате. Ако искате да пробвате нещо различно и вълнуващо може да се регистрирате и да играете в онлайн казино с реални пари.

Съвети за Снукър Онлайн Залози

снукър онлайн залозиПри снукъра, за разлика от много други спортове, никога не съществува една доминираща сила. Снукърът и залозите на него са доста отворени ако говорим за турнирите, което означава, че залагащите имат много шансове за добри печалби. Те могат да погледнат и в страни от залозите за мач и все така да открият добри коефициенти. По този начин независимо кой спечели срещата може да се реализира печалба.

Друга възможност при снукъра е търсенето на стойност – например подкрепянето на играч да стигне до четвъртфиналите, вместо залог за шампион. Така вместо да се залага всичко на един играч за вдигане на трофея, могат да се търсят три победи, или по-малко, колкото са нужни за достигане на дадена фаза от турнира. Разбира се, тук и коефициентите ще са по-ниски, но всичко е в името на постоянния прогрес и реализирането на печалби. Познайте няколко четвъртфиналисти в даден турнир и ще може да реализирате добра печалба.