букмейкъри с лиценз в България

Залози на Голф – Ръководство и Съвети

Голфът е един от спортовете, които се играят през цялата година – заради богатите календари на PGA Tour и Eвропейската купа, както и не малко известните залози на голф. През годината се провеждат много турнири на които може да заложите, а спортът привлича голям брой залагащи в Интернет хора. Един от най-добрите начини да започнете с голф залозите е да отворите сайта на някой букмейкър предлагащ традиционни бонуси и оферти за голф залози. Такива компании са Сoral, Boyle-sports и Paddy Power. Може да спечелите много от тези специални оферти или застраховки за залози. Освен това ще откриете и много добри коефициенти за голф турнирите.

Оператори за онлайн залагания на голф

*В сила са условията на букмейкърите!

Как да Залагате на Голф?

Най-популярните залози на голф са тези за победител в турнира. Защо? Те са прости и лесни за разбиране. На практика вие залагате пари срещу букмейкъра, опитвайки се да отгатнете кой играч ще спечели турнира. Изглежда достатъчно ясно и просто, но всъщност познаването е трудна задача за залагащите, което обаче означава, че те може да получат доста високи коефициенти за избрания от тях играч. Разбира се, може да се заложи и на призово място – при което коефициента ще е много по-малък от този за победа. Например, коефициентът от 21 за победа ще стане едва ¼ от 21, ако играча не спечели а е в призовата тройка или четворка.

За разлика от футболните срещи или мач на дартс например, голфът изключва директното противопоставяне между двама играчи, което значи че коефициенти от типа 1х2 липсват. Това е индивидуален спорт, но и при него може да се залага за определен играч в течение на турнира. Например, предлагат се коефициенти за група от играчи, като трябва да познаете кой измежду 3-мата ще финишира с най-нисък актив от точки в даден рунд. Тези коефициенти правят залозите на голф още по-атрактивни.

залози на голфОсвен това се предлагат и малко по-странични коефициенти – като например националност на шампиона в турнира, или най-добър играч от Европа. Тези коефициенти са подходящи когато не сте сигурни в конкретен победител и не искате да бъдете прекалено специфични в прогнозата си. Добър съвет е да проверявате официалния сайт на турнира където ще откриете данни и статистика от сезона за всички спортисти, както и тяхното представяне в точно този турнир. Всичко това ще ви помогне за един по-правилен и информиран избор.

Залози на Голф на Живо

Както и при останалите популярни спортове, така и при голфа, може да откриете многобройни възможности за залози на живо. Извън стандартните залози за победител, ще откриете такива за специфична дупка – например кой от играчите в дадена група ще спечели Дупка номер 15. Това са страхотни малки залози предлагани в рамките на турнира. Разбира се, както и при останалите спортове, и при залозите на голф на живо трябва да наблюдавате с картина какво се случва на полето. Това ще ви помогне за един по-правилен избор на залог.

Съвети за Залагания на Голф

Направените залози на голф в даден турнир много често не носят достатъчна стойност за залагащите. Игралното поле в голфа е толкова голямо, че играта е доста непредвидима и дори коефициент от 6/1 за победител се счита за малък. Понякога може да получите гаранция за губещ залог, който ще ви се върне ако селекцията ви се окаже на някое от първите три места. Залогът за място се предлага в секцията за победител в турнира. Съществуват и други варианти – например дали играчът ще е в първите 5 или измежду първите 10 в крайното класиране. Жертвайки по-големия коефициент, вие ще можете да намалите значително риска ако изберете един надежден и добър играч за класиране в първите 5 или 10. Това е една страхотна алтернатива на залозите на победител.