букмейкъри с лиценз в България

Законодателство за Интернет Хазарта в Украйна

Законите относно интернет хазарта в Украйна са твърде строги към операторите, но доста либерални към играчите. Подобно на много страни, Украйна също забранява на дейността на всякакви сайтове за онлайн хазарт. Индивидуалните клиенти обаче не са упоменати в забраната и те имат достъп до голямо разнообразие от чуждестранни сайтове.

Сайтовете препоръчвани от нас нямат лиценз за работа в страната, но въпреки това те са абсолютно безопасни за украинските граждани. Всички сайтове споменати от нас са лицензирани под друга юрисдикция и следователно са считани за безопасни за игра.

Закон за Хазартните Игри

Законодателство прието през 2009 година ефективно забранява всякакви форми на хазарт в Украйна различни от лотария. Резултатът е затварянето на всички физически казина, игрални зали и забрана върху онлайн залаганията.

интернет хазарта в украйнаОператорите намират вратичка в закона, която им позволява да преместят сървърите си извън територията на Украйна и да продължат да предлагат услуги на украински граждани в Интернет. Правителството гласува изменение на закона през 2011 година, който слага край на тази практика. Днес, всеки свързан с хазартния бизнес, независимо дали онлайн или офлайн, може да бъде преследван и съден.

Интернет хазарта в Украйна все още процъфтява – но просто не е в ползва на местните бизнесмени. Легалността на онлайн залаганията от страна на индивидуални клиенти е неясна, но сякаш това няма значение. Украинците могат да влязат в който си искат чужд сайт и да поставят залог, да играят покер и да рискуват парите си на казино игри. Повечето големи международни сайтове приемат с радост клиенти от Украйна.

Украйна прилича на много други страни дискутирани в нашия сайт. Тя прилага стриктни правила по отношение на бизнеса, но не е в състояние да спре хората да залагат в Интернет. За щастие, Украйна не е отишла прекалено далеч със законите – за разлика от Русия например.

Нестабилност в Страната

Напрежението между Украйна и Русия продължава и в момента, а никой не знае какъв ефект може да има то върху онлайн хазарта в бъдеще. До момента на украинската революция, правителството смяташе да легализира и регулира онлайн хазарта в страната. В момента, никой не знае какво се случва с тези планове.

Русия окупира Крим и това също промени доста неща. През Април 2014 година Владимир Путин представи законопроект за превръщането на областта в хазартна зона, която да се конкурира с гиганти като Лас Вегас и Макао. Интересно как тази област ще поеме по коренно различен път от Русия, която се противопоставя твърдо на залаганията.