букмейкъри с лиценз в България

Други Видове Спортни Залози – Кои са Нишовите Спортни Пазари?

Независимо на кой спорт предпочитате да залагате, не бива да забравяте че има и други видове спортни залози.  Те са толкова много, че едва ли бихме могли да разгледаме в детайли всички тях. Отворете който и да е букмейкър и ще видите разнообразието от спортни залози които се предлагат – от най-популярните спортове на света като футбол и тенис, до нишови пазари като хандбал, ски, плуване, и много други.

Независимо дали става въпрос за Формула 1 или тенис, принципите при спортните залози са едни и същи. Винаги ще откриете залози за шампион в турнир /лига. Във Формула 1 това е залог за Световен Шампион, а при вдигането на тежести може да е за Олимпийска титла. Коефициентите са там, а вие просто трябва да изберете вероятен победител и да заложите. Може да изберете и залог за призово място с цел подсигуряване. Ако срещнете оферта за залог със застраховка, като например връщане на сумата при определен изход, то непременно я грабнете. Тук разглеждаме някои от най-популярните залози на не толкова популярни спортове.

Кои сайтове предлагат повече спортни залагания

*В сила са условията на букмейкърите!

Формула 1

спортни залози на формула1Вече споменахме този спорт, така че нека да го разгледаме по-отблизо, след което ще обърнем внимание и на други видове спортни залози. Формула 1, според много хора, е доста предвидима надпревара. Рядко е да се случи повече от 2 отбора да спорят за шампионската титла. Това намалява шансовете ви за добри коефициенти при този тип залози. Ако погледнете към отделните състезания също ще откриете, че там доминират няколко пилота. Обикновено от един и същ отбор. Може да заложите на 1-во и 2-ро място, първи трима в класирането или отбор победител.

Баскетбол

Хората поглеждащи към залози на този спорт може да си помислят следното – „Нека да изберем шампиона“. Това е доста разумно, но не винаги е най-доброто при спортните залози. Всъщност, вие рискувате всичко на един залог. Защо да не помислите и да погледнете към други алтернативни залози предлагани през годината – например вместо шампион в NBA да заложите на шампион в Конференцията? Освен това, ако залагате още преди началото на шампионата, вие няма да сте в състояние да усетите формата на отборите. Ако изчакате съвсем малко след началото на мачовете ще може да заложите при по-нисък коефициент, но пък шансовете ви за отгатване ще са по-големи. При баскетбола са особено популярни и залозите за точкова разлика.

Американски Футбол

други видове спортни залози

Подобно на баскетбола, и при NFL сезонът има няколко етапа. Както при други видове спортни залози във САЩ, тук може да заложите на победител в отделната дивизия, победител в Конференцията и отбор спечелил Супер Боу. Ако разделите залозите на отделните етапи ще имате още по-голям шанс за печалба и ще рискувате по-малко, отколкото ако заложите всичко на краен победител. Сезонът е дълъг и всичко може да се случи. Ще откриете доста интересни коефициенти за спред залози /което на практика е хендикап/ на Американски Футбол. Те са и най-популярните.

Бейзбол

Сезонът в MLB следва същата логика, както и шампионатите на MLB и NFL. Същото е и положението в хокейната лига, където сезонът се разделя на дивизии, конференция и шампионски плейоф. Не се страхувайте да погледнете към по-малките залози – точно това е начина за постигане на стабилни печалби.

Вариациите на коефициенти и стратегии при различните спортове са огромни. Най-добрия съвет за залагания на спорт е да бъдете търпеливи и да изградите своя собствена стратегия и план за залагания. Потопете се в света на тези спортове и залагайте с малки суми докато започнете да печелите. Знайте и кога да спрете и да се оттеглите. Важно е да изучавате формата на отборите и да намирате колкото се може повече информация за тях.