букмейкъри с лиценз в България

Условия и Правила за Онлайн Залагания във Филипините

Става ли дума за онлайн залагания във Филипините трябва да кажем, че страната е доста интересен пазар за онлайн залагания. Филипините са разделени на два региона, в които действат различни правила касаещи залаганията. На първо място, залаганията в по-голяма част от територията на страната са контролирани от държавната компания PAGCOR. Тя ръководи всички физически казина на територията, както и пунктовете за залагания в страната.

Местните жители са свободни да залагат чрез одобрен от PAGCOR пункт или да залагат онлайн, но при ограничени възможности за избор на игри. Филипинците могат да посещават и някой от многото терминали за залагания на PAGCOR в страната, както и сайтове базирани в офшорни зони. Прегледайте нашите съвети и упътвания на тази страница, за да залагате успешно в страната.

Закони за Онлайн Залагания във Филипините

онлайн залагания във филипинитеЗаконите за онлайн хазарта във Филипините са леко странни. В двата региона на страната е незаконно независим оператор за залагания да предлага услуги на местни клиенти. Въпреки това, офшорните компании без никаква връзка с Филипините могат да приемат такива клиенти.

Накратко, съществуват два различни типа закони / или по-скоро липса на закони/ оказващи влияние върху пазара. Гражданите на Филипините не са субект на никой закон и не попадат под забрана за залагания в Интернет. Доскоро имаше доста ожесточен дебат по темата за легалността на залаганията в Интернет, но през 2012 година съдът отсъди, че никаква част от законодателството към този момент не забранява на хората да залагат онлайн. Реалността е такава, че всеки е свободен да залага където си иска (особено с мобилен апарат).

Компаниите обаче попадат под обхвата на определени правила. Всеки лицензиран сайт за територията на Филипините не може да приема залози от граждани на страната. Това създава ситуация, при която PAGCOR има монопол върху казината, но е отрязана от достъп до онлайн пазара.

Кагаян и Онлайн Залагания във Филипините

онлайн залагания във филипините закониВторият район е Кагаян и специално обособената икономическа зона, наричани с общото име „Кагаянска свободна зона“. Това е единствената част на Филипините, която не попада под контрола на монополистите от PAGCOR. В свободната икономическа зона на Кагаян съществуват много независими казина, но те са ограничени да приемат единствено чуждестранни клиенти – туристи.

Кагаян има свои закони за хазарта и това е единствената подобна юрисдикция в цяла Азия. Лиценз във Филипините се получава много трудно, и всеки който го получи не може да приема клиенти от Филипините, но може да получи достъп до други части от Азия, и на практика до един огромен и процъфтяващ пазар.

PAGCOR издава лицензии и наблюдава дейността на съществуващите компании. Всяка частна компания искаща да получи лиценз може да кандидатства за това, като молбата струва $40,000 а таксата за първата година при одобрение е $48,000. Лицензите се подновяват всяка година, като таксата за това е $60,000.

Държателите на лицензи могат да предлагат услугите си на всеки извън Филипините, както и да се възползват от доста развитата Интернет инфраструктура в страната. Удобното разположение на страната, близо до важни региони на Азия, както и високата степен на развитие правят Филипините доста атрактивна дестинация за компании искащи да пробият на континента.

Всички системи за онлайн залагания във Филипините трябва да бъдат тествани и предварително одобрени, а компаниите трябва да поддържат необходими парични средства за да могат да посрещат плащанията си. Лицензионната комисия е доста стриктна за спазването на всички тези правила.

Ако искате да получите повече информация за лицензионния режим в страната, може да посетите сайта на PAGCOR. Ако търсите конкретен отговор на даден въпрос, то може да се свържете с комисията чрез посочените в сайта телефони или е-мейл.