букмейкъри с лиценз в България

Информация за Хазартния Лиценз от Панама

Едно трябва да знаете за хазартния лиценз от Панама, страната е една от по-малките юрисдикции за онлайн залози. Страната издава лицензи на онлайн букмейкъри и казина, но от нейна територия оперират няколко големи международни компании. Страната е атрактивна дестинация за стартиращи компании заради минималната намеса на правителството и доста приятелската околна среда за финансовите институции. Освен това, инфраструктурата на Панама е модерна и добре поддържана.

Панама започва да регулира Интернет залаганията през 2002 година след приемането на Закон за онлайн хазарта. Първият лиценз е издаден през 2003 година, а от тогава Панама неизменно фигурира в списъка с държави в които залаганията са разрешени. Бордът по хазарта е отговорен за издаването на разрешителни и контролира всички оператори на сайтове за залагания.

Лицензионен Pежим и Такси на Панама

хазартния лиценз от панамаВсяка компания искаща да навлезе в игралната индустрия чрез хазартния лиценз от Панама трябва да подаде молба и да отвори бизнеса си за инспекции толкова дълго, колкото развива дейност в тази сфера. Първоначалната проверка включва анализ на бизнес процесите, проверка за криминални регистрации, както и тестване на „честността“ на всички игри базирани на късмета.

След като е одобрен, операторът получава „главен лиценз“ и може да предоставя под-лицензи на всички други оператори при определени обстоятелства. Държателите на лицензи трябва да поддържат необходим минимален размер парични средства в брой. Всички финансови транзакции трябва да се отчитат и да бъдат достъпни за проверка по всяко време.

  • Молба и такса за първата година: $40,000
  • Годишна такса след първата година: $20,000
  • Годишна такса за издаване на под-лиценз: $20,000

Гарантира ли Високо Качество Хазартния Лиценз от Панама?

флаг на панамаИскате да започнете да играете на онлайн казино и то е лицензирано в Панама? Какво значи това? Базирайки се на предишни събития от историята, бихме ви казали, че лицензът не значи нищо. На тази територия съществуват и лоши, и добри сайтове лицензирани от властите. Точно за това трябва да се запознаете с индивидуалната репутация на всеки един сайт, преди да решите кой да изберете.

Например, един от нашите фаворити (BetOnline) e базиран именно в Панама. Ние харесваме тази компания не защото има лиценз от Панама, а защото предлага честни и етични игри, грижи се за клиентите си, и изплаща печалбите им без забавяния.

От друга страна, Комисията в Панама все още счита UltimateBet.com за лицензирана компания, въпреки че тя фалира преди години след огромен скандал с измами извършвани от служители. Дейността и спря през 2011 година, но компанията все още е в списъка на лицензираните онлайн покер оператори.

На практика лицензът за хазарт от Панама показва, че конкретния сайт за онлайн залагания е избрал тази държава за да кандидатства и получи лиценз. Той има благословията на правителството да предлага игри с реални пари и е успял да премине първоначалния лицензионен тест. Лицензът не гарантира нищо повече от това.

Ако се интересувате от повече информация за онлайн хазартната индустрия в Панама може да посетите сайта на комисията или да се свържете с нея чрез електронна поща или телефон.