букмейкъри с лиценз в България

Методи за Онлайн Депозит по Сметка към Букмейкър

Платежните методи предлагани от отделните букмейкъри могат леко да се различават, но общо взето където и да погледнете вие ще имате сходни опции за депозит във сметка към букмейкър. Малки разлики може да има в зависимост от местоположението ви и избраната валута.

Плащания – размерът има значение

В зависимост от избрания метод за депозит ще откриете максимален и минимален размер на сумата. Например кредитните и дебитните карти имат по-големи лимити от електронните средства за разплащане. С най-високи лимити са банковите трансфери. Почти невъзможно е да срещнете минимален размер на депозита на стойност под 5 лв. Ето защо препоръчваме букмейкъри, поддържащи най-високи стандарти за качество.

Къде може да депозирате за да залагате

*В сила са условията на букмейкърите!

Електронни портфейли

Дигиталните платежни средства стават все по-популярни, защото осигуряват както сигурни разплащания така и методи за депозит във сметка към букмейкър през Интернет. Оператори като Skrill, Paypal, Neteller и Idebit са едни от най-популярните измежду многото налични. Те предлагат превод на средства моментално, без никакво забавяне, и обикновено нямат такси при депозиране на средства. Ще откриете и компании, които изобщо не таксуват клиентите си при депозит, независимо от избрания метод за трансфер – например Bet365. Електронните разплащателни средства имат и недостатъци. Например някои компании се опасяват от злоупотреби и точно затова не приемат плащания през споменатите по-горе оператори.

депозит на средства

Дебитни и кредитни карти

Депозирането чрез тях се отличава с доста висока максимална граница на сумата, като средствата се прехвърлят по сметката ви незабавно. Недостатък на ползването на кредитни карти е високата лихва, която може да ви начисли банката, затова е препоръчително да ползвате дебитна карта. Вашата банка може да начислява и такса за всяка една транзакция.

Предплатени ваучери

Ukash и Paysafecard са едни от многото предплатени ваучери, чрез които може сигурно и лесно да правите покупки в Интернет. По принцип ваучерите са с най-ниска горна граница на сумата за транфер към вашия букмейкър.

Банкови трансфери

За депозит във сметка към букмейкър може да преведете пари директно от банковата си сметка към букмейкъра. Депозирането по този начин е най-бавно от всички други методи. Един банков трансфер може да отнеме до 10 работни дни за обработка. Друг недостатък е високата долна граница за депозираните средства. Директният банков превод е по-бърз – при него необходимото време е около 3 дни, а максималните лимити са доста високи. Най-бавен е трансферът на средства с помощта на чекове. Там може да се наложи да чакате до 1 месец докато видите сумата в сайта за залагания.

Депозит във Сметка към Букмейкър

Ползвайте дебитна карта или електронен портфейл. Вторият метод е най-бърз, ефективен и доста евтин в сравнение с ползването на банкови карти. Какъвто и метод да изберете винаги проверявайте наличните си финанси и не депозирайте суми по-големи от тези, които може да си позволите да загубите. Когато залагате онлайн вие боравите с числа, а не с пари в брой, затова е много лесно да се увлечете в играта. Винаги поддържайте финансите си в ред!